magdyska25 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 oj i to baardzo baaaaardzo dziwne.....:shake: Quote
halbina Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobrej nocki i snów o domku najwspanialszym! i oby sen sie spełnił... Quote
magdyska25 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Chłopczyk jeszcze nie ma domu!!!!!:shake: Coś nieprawdopodobnego!!! Quote
GoniaP Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dziś w "Moim Psie" oglądałam zdjęcia Owczarka Pirenejskiego... Toż to Cudak, tylko bardziej szary :lol: Quote
kaLOlina Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 owczarku no!! niecc ci to szczescie przyniesie:) Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cudeńko nie spadaj no! Domku ujawniaj się!! Quote
magdyska25 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Oj Cudeńko!!! Czy w końcu ktoś Cię wypatrzy?? Quote
GoniaP Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Miałam jeden telefon od Pani, która zachwyciła sie Cudaczkiem... Jednak nie chce psa, który nie jest nauczony czystości... I nie chce poświęcać czasu na wychowanie :-( Nie rozumiem ludzi.... to po co jej w ogóle pies, skoro nie ma dla niego czasu??? Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A to jest pewne, ze pies bedzie brudzil w domu?GoniaP napisał(a):Miałam jeden telefon od Pani, która zachwyciła sie Cudaczkiem... Jednak nie chce psa, który nie jest nauczony czystości... I nie chce poświęcać czasu na wychowanie :-( Nie rozumiem ludzi.... to po co jej w ogóle pies, skoro nie ma dla niego czasu??? Quote
GoniaP Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):A to jest pewne, ze pies bedzie brudzil w domu? Pewne..... Ale to mądra psinka, która aż pali się do tego, by zadowolić człowieka... Nauka przyniosłaby efekty szybko... No ale nie mogę kłamać... Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No jasne, a zreszta jak ktos nie chce psa przyuczyc tak prostej rzeczy (to nie szczeniak), to niech glowy nie zawraca. To byl ktos z Allegro? Aukcje odnowie pod koniec tygodnia :lol: Quote
GoniaP Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a): To byl ktos z Allegro? Aukcje odnowie pod koniec tygodnia :lol: Prawdę mówiąc, nie spytałam... Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 nie ma czasu na naukę czystości, pfff! ciekawe czy byłby czas na długie spacerki, czy pies tylko wsiup do ogrodu i rób co chcesz....ach nie rozumiem takich ludzi Quote
Recommended Posts