GoniaP Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dziś miałam zaszczyt poznać sobowtóra Cudaka ;) Cudaczek ma około 4 lat. Jest kosmaty, miękki w dotyku, bardzo przytulaśny, łagodny, łasy na smakołyki, piękny i wesoły. Do tego uwielbia się bawić. Los skazał go na schronisko w wieku 12 miesięcy. Na szczęście znalazł się wśród ludzi kochających psy. Nie siedzi w ciasnym boksie. Ma wstęp "na pokoje", wychodzi na spacery, nie szczędzi się mu miłości. Być może dlatego jest taki otwarty na człowieka i wydaje sie być pogodzony ze swoim losem jednego z wielu. Ale smutno się robi na sercu na myśl, że miałby przeżyć swoje życie bez człowieka na wyłączność...On też chciałby mieć swój dom, swoje legowisko (najlepiej łóżko ;) ) i miskę pełną strawy. Chciałby biegać po łąkach, kąpać się w jeziorze, chciałby przynależeć i służyć swojemu Panu. Chciałby rozdawać buziaki, lizać po rękach, spać przytulony, chciałby sie bawić, wreszcie chciałby być chciany. Spójrzcie: Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 sam urok i słodycz:loveu::loveu: Cudaczku pokarz się:loveu: zasługujesz na wspaniały domek Quote
GoniaP Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Dobrze to ujęłaś... Sama słodycz. Ale trochę nostalgii zarazem w tych oczach... Za własnym domem. Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 GoniaP napisał(a):Kto ogłosi Cudaka? Cudaczku w górę :) Quote
Donvitow Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ładniusi. Zaraz cudaczek. Jak sunia to księżniczka. Jak facecik to Cudaczek:mad: Quote
caroolcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 liczny stworek - a jakie piękne futerko! Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Donvitow napisał(a):Ładniusi. Zaraz cudaczek. Jak sunia to księżniczka. Jak facecik to Cudaczek:mad: No bo księżniczek jest wiele, a szukać księcia, to jak szukać igły w stogu siana. Za to cudaków od liku :diabloti: Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Cudaczku pokaż się światu!! Potrzebne Allegro!!! Quote
basiaap Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ja też znam osobiście Cudaczka vel Murzynka. Miałam zamiar go poogłaszać, ale w tym schronisku jest ponad setka psów:placz: - nie wiadomo w co ręce włożyć... no i zawsze tak jakoś nie starczyło czasu na obfotografowanie Cudaczka:oops: :oops: :oops: Także miał chłopak szczęście, że go Gonia wypatrzyła... teraz żeby domek się znalazł... A żeby się znalazł, ogłoszenia potrzebne:roll: Czy ktoś mógłby powystawiać go na innych portalach, nie tylko na allegro? Ja nie umiem:oops: Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 cUDACZEK NA ALLEGRO http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228677522 Quote
kaLOlina Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 tak Cudaczke jest piekny... i taki przylepa-malo brakowalo a pod pache bym go zawinela i juz by u mnie siedzial.... ale niestety-zjadl mi serce tym swoim spokojem i delikatnoscia, ale nie moglam go zabrac:( zreszta u p.Wandy ma b.dobrze- milosc i przytulanie...szkoda tylko ze tak piekny pies - malutki wesoly przytulasny-skazany jest na zycie bez wlasciciela:( MUSIMY TO ZMIENIC... Quote
Donvitow Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 GoniaP napisał(a):No bo księżniczek jest wiele, a szukać księcia, to jak szukać igły w stogu siana. Za to cudaków od liku :diabloti: Powiem Ci na ucho jak to jest z tymi księżniczkami. Tu nie mogę bo zgorszę sikorki:diabloti: Quote
kaLOlina Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a moze tak jakis banerek dla kochaneczka??? Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Donvitow napisał(a):Powiem Ci na ucho jak to jest z tymi księżniczkami. Tu nie mogę bo zgorszę sikorki:diabloti: nie zasłaniaj się sikorkami tylko gadaj:mad::mad::diabloti: Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='kaLOlina']szkoda tylko ze tak piekny pies - malutki wesoly przytulasny-skazany jest na zycie bez wlasciciela:( MUSIMY TO ZMIENIC... No właśnie, Cudeńko czeka na dom!! Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 On ma w sobie tyle gracji :loveu: I takie piękne bursztynowe spojrzenie :loveu: Nic, tylko się zakochać!!! Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 jest na prawdę cudowny!!:loveu: psiak "w moim typie":loveu::loveu: Quote
Recommended Posts