LALUNA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kasiu gdyby to była trutka na szczury to pies nie miałby brak krzepliwosci krwi i bez badania krwi tego weterynarz by nie stwierdził. Quote
martita Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kasiu, nie wiedzialam ze z Twoim pieskiem jest az tak zle:-( Napisz, u jakiego lekarza ja leczycie, chociaz uwierz w lomzy nie ma dobrych wetow, pelno jest naciagaczy!lepiej byloby gdzies z korcia wyjechac, serio, walcz o zycie swojego kochanego psiulka!!!! Quote
WŁADCZYNI Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dlatego jestem przeciwna leczeniu bez diagnozu co zrobili weci na początku. Jeżeli suczka się tak męczy, podanie jej środka na uśpienie jest najbardziej ludzkim co można zrobić, mimo że jest to bardzo trudna decyzja. Jeżeli dostała środki na rozkurcz to nawet niewielkie krawienie może się zmienić w dosyć duże. Quote
Ka$ka9141868 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [*] :( :( :( :( :( :( :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( [*] Nie będzie mnie tutaj przez najbliższy tydzień :( Koteczku mój kochany :( ps. ona miala badania krwi :( Quote
Ka$ka9141868 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ja zaraz nie wyrobie nie wiem co ze sobą zrobic . . . Quote
Recommended Posts