Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie sie ogrzalismy i pragniemy bardzo serdecznie podziekowac wszystkim za super atmosferę na dzisiejszej wystawie mimo okropnej pogody:cool3:
Dziekujemy również za gratki:) i gratulujemy wszystkim zwycięzkim psiakom:multi: Chcielibysmy z tego miejsca pochwalic sponsorów którzy super sie spisali i piękne nagrody zafundowali:) hihi nawet mi sie zrymowało.
Dzięki za swietna fororelacje ( dobrze że aparaty nie wysiadły od deszczu) ......czy moge sobie skrasc zdjecia naszych psiaczków???

Posted

ja kopiuje z szarego wyniki amstaffow

PSY

kl.baby

1.Stellar Vey VIVAT ANKOR STAFFKA

kl.szczeniąt

1.VAZZYLI BARRNABA Staff-ka

kl.młodziezy

1.SUCCES Enamorada NJwR

2.Stellar Vey ATLETICOBILBAO GOLD SKAUT

3.Vvardrnfell E-BLUE AND BLACK LENOX

kl.pośrednia

1.Gang Staff WILD THING NPwR,BOB,V-ce Bis

2. ?

kl.otwarta

1.KROKAS Laimes Vejas

2.Gang Staff BOSTON PUBLIC

3.Flamewood's KING OF DRAGONS

4.CORLEONE **********

kl.championów

1.BLUE DIAMOND Sentinel

2.ALAMO Sentinel

3.EPD GOLDEN BOY Lesoto

SUKI

kl.baby

1.KAURIINVASA z Grabskiego

2.ADRENALINA Amcane

kl.szczeniąt

1.BACARDI River of Love

2.BELISSIMA River of Love

3.BERISHA River of Love

4.BLUE FLOWER River of Love

kl.młodziezy

1.ROMANTICA LAIMES Vejas

2.ADELAJDA BIANCCA Canosa

3.ASHANTI Bajer Staff

4.JOYFUL GIRL z Samotni Christa

kl.pośrednia

1.MAKE A WISH Sentinel NSwR

kl.otwarta

1.TRACY Niebiańska Dama

2.Gang Staff HIGH HOPES

3.WHISKEY Sentinel

4.VODA **********

kl.championów

1.RAKURRARA AFUNDAQBA Staff-Ka

2.BEAUTY IN RED z Samotni Christa

3.Gang Staff GIULIETTA

Posted

Wielkie gratulacje dla CARBO za BOB :multi::laola:oraz dla wszystkich pozostałych dzielnych uczestników, którzy zmagali się z paskudną pogodą. :cool3: Atmosfera bardzo sympatyczna, miło było pogadać :lol:

Dla uzupełnienia wyników: Vikoria Port Erin - oc. doskonała, CWC

Posted

Przede wszystkim dziękujemy organizatorom za wspaniałe , nienaganne przygotowanie wystawy :multi: Dziękujemy za piękne nagrody ! Sędziemu dziękujemy za uznanie :)
Mam nadzieję że w kolejnych latach wystawy klubowe TTB będą liczniej obsadzone , ze względu na wspaniałe przgotowanie wystawy , oraz starania organizatorów . Mam nadzieję że polskie klubówki TTB zyskają w końcu rangę tych klubówek jakie mają miejsce za granicą - troszkę wiecej patriotyzmu i mniej narzekań , a napewno wspólnymi siłami dojdziemy do tego :) - bo przecież nikt inny jak tylko my możemy się o to postarać.
Szkoda że nie wiedziałam o fotografie :p mam nadzieję że jeszcze kiedyś będzie okazja:)

dziękujemy wszystkim za ciepłe towarzystwo , mimo obrzydliwej , "chlapiącej żabami" pogody :loveu:

Gratulacje składamy Carbo za wygraną , wspaniałą prezentację , oraz doskonałą prezencję :multi::multi:
Gratulacje lokatowcom !
Łukasz , co jak co, ale Sancho swoich dzieci się nie wyrzecze - mimo to że nie mialam katalogu - to byłam niemalże pewna że Dark to rodzinka Wondi - fajny psiak :) Gratulujemy ukończenia championatu :multi:

Moniczko - dzięki za świetne fotki ( na których Wondzik znowu wyszedł jak mutant popromienny jakim w ogóle nie jest , ale taki najwyrażniej już jej urok :lol:) ! No i nasza staruszka jeszcze się podoba - miło :)

Babyki wystawiały się jak stare :crazyeye: SUPER :loveu: Gratulujemy przygotowania :multi:

[SIZE="3"]Lambi - 2 lokata raczej nie może być z CWC .

POZDRAWIAMY :multi:

Posted

[quote name='tomo']

Lambi - 2 lokata raczej nie może być z CWC .

To raczej nie mogłyśmy być na 2 lokacie skoro byłyśmy same w klasie pośredniej :razz:
Także możliwe jest CWC tym bardziej, że widze co mam na karcie ocen :lol:

Posted

Lambi napisał(a):
Wielkie gratulacje dla CARBO za BOB :multi::laola:oraz dla wszystkich pozostałych dzielnych uczestników, którzy zmagali się z paskudną pogodą. :cool3: Atmosfera bardzo sympatyczna, miło było pogadać :lol:

Dla uzupełnienia wyników: Vikoria Port Erin - oc. doskonała, CWC

Lambi bardzo miło było Cie poznac a Koria złapała nas już wczesniej za serducha ale teraz to juz przepadlismy hehehe Swietna suczka ..jak ja to mówie suka na Crufts:loveu:...i dziekujemy za gratki:oops:;)

Posted

Carbonara napisał(a):
Lambi bardzo miło było Cie poznac a Koria złapała nas już wczesniej za serducha ale teraz to juz przepadlismy hehehe Swietna suczka ..jak ja to mówie suka na Crufts:loveu:...i dziekujemy za gratki:oops:;)

Mi również było bardzo miło Was poznać:lol::lol:, dziękuję za miłe słowa :oops::oops::lol:

Posted

Moniczko - dzięki za świetne fotki ( na których Wondzik znowu wyszedł jak mutant popromienny jakim w ogóle nie jest , ale taki najwyrażniej już jej urok :lol:) ! No i nasza staruszka jeszcze się podoba - miło :)

hehehe mutant popromienny...Justyna ale Ty masz okreslenia ...to sie usmiałam..ale tak naprawde to sunia jest malutka ale przez to ze jest umięsniona tak wygląda na fotkach a zdjecia jeszcze przekłamują .;)

Posted

przepraszam Cię Lambi - to ten moj pośpiech - wielkie literki też dałam w pośpiechu - miały być mialeńkie :modla: , a... blacha bo mnie cały czas pośpieszają już sama nie wiem jak się nazywam brrr...

Posted

tomo napisał(a):
przepraszam Cię Lambi - to ten moj pośpiech - wielkie literki też dałam w pośpiechu - miały być mialeńkie :modla: , a... blacha bo mnie cały czas pośpieszają już sama nie wiem jak się nazywam brrr...

spoko, nic się nie stało ;)

Posted

Carbonara ja Ci opowiem lepszy myk.
mianowicie właściciel- hodowca hodowli diabelski uśmiech udziela na tejże klubówce informacji jednemu panu ( pan jest hodowcą , tylko nie pamiętam jaka hodowla) , który jest zainteresowany naszymi suczkami
oczywiście wcześniej jest terefere i tak dalej ... a potem:

pan: po jakim psie jest ta suczka( wskazując na lady) ?
właściciel: po bamberze .
pan: hmm?????? ale z rodowodu?
właściciel : hmmm ????
pan: a po jakim psie jest ta suczka ( wskazując na Wondi) ?
właściciel : po Lady ( oczywiście zadowolony że udzielił prawidłowiej odpowiedzi) :lol:
pan: a po jakim psie ?
właścicel : hmmm... chyba po Carbo ..... i tutaj ze względu na to że z kolejnych pytań mogłoby wyniknąć że któraś z suczek jest po przechadzającym się obok np. fila - następuje nerwowe wołanie "Justyna" na całą wystawę :lol::lol::lol:
i ja się pytam ? z kim ja pracuję ?

mało nie padłam ze śmiechu :loveu: ale tego że jego lejduśka wygrała klubówkę to właściciel nie zapomni do końca życia - po kim by nie była i ja oczywiście tej nocy musiałam wynieść sie na wersalkę :loveu::lol:

Posted

Hiii hiii no niezła historyjka, ale widocznie właściciel tej hodowli ma .... właścicielkę do znajomości rodowodów :evil_lol:

tomo napisał(a):

Moniczko - dzięki za świetne fotki ( na których Wondzik znowu wyszedł jak mutant popromienny jakim w ogóle nie jest , ale taki najwyrażniej już jej urok :lol:) !

Oj Justynko, ja patrzyłam, żebyś Ty na fotce wygladała korzystnie, a Wondzik... hmmm, masz suczkę kulturystkę, to trudno, żeby na fotce wygladała jak anorektyczka :loveu:

Dżasta - super fotki, szczególnie te pozaringowe:happy1: