Lambi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 porterin napisał(a):Lambi, wyślij mi potrzebne dane, ja spróbuje wysłać od siebie Ok już wysyłam Quote
porterin Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Lambi napisał(a):Ok już wysyłam dostałam, wysłałam i mam potwierdzenie od Wery, że doszło:) Quote
wera99 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Lambi napisał(a):Ok już wysyłam dostalam wyslalam wklejam :) Quote
Lambi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 porterin napisał(a):dostałam, wysłałam i mam potwierdzenie od Wery, że doszło:) UFFF:multi: :multi: :multi: dziękuję :lol: Quote
Lambi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 wera99 napisał(a):dostalam wyslalam wklejam :) Dziękuję :lol: :lol: i sorki za zamieszanie:lol: Quote
Lambi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 wera99 napisał(a):dostalam wyslalam wklejam :) Tylko jest mały błąd VIKORIA a nie VIKTORIA ;) Quote
porterin Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Lambi napisał(a):Tylko jest mały błąd VIKORIA a nie VIKTORIA ;) :roflt: :laugh2_2: :bigcool: Quote
Lambi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 hihihihhi:lol: , oj ta VIKTORIA będzie się za nami ciągnąć :evil_lol: Quote
AMFI Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ale fajnie, w psach najliczniej obsadzona klasa baby :evil_lol: Quote
porterin Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 klasa championów psów jest równie mocno obsadzona ;) Quote
porterin Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 o tak, ten znak znaczy :lol: pewnie, że mój samolot nie spadnie Quote
AMFI Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wylatujesz 9-go? pomachamy z Gwardii :bye: samoloty na wyspy nie spadają, tam atakuja w metrze ;-) Quote
Lambi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 porterin napisał(a):o tak, ten znak znaczy :lol: pewnie, że mój samolot nie spadnie nie spadnie, nie spadnie :lol: my będziemy biegać po ringu a porterin będzie latać z głową w chmurach:lol: :lol: ale Wam dobrze :lol: Quote
tomo Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Championy to nam dopiero rosną .... Vikoria - toś to wydumała ... ;) :lol: w życiu bym sie nie doczytała :lol: mam wrażenie , ze do końca jej życia będziesz wszystkich poprawiała :eviltong: Do zobaczyska :p Quote
Lambi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 tomo napisał(a): Vikoria - toś to wydumała ... ;) :lol: w życiu bym sie nie doczytała :lol: mam wrażenie , ze do końca jej życia będziesz wszystkich poprawiała :eviltong: Do zobaczyska :p :evil_lol: :evil_lol: sama do dziś się dziwię czemu tam tego "T" nie wcisnełam:razz::evil_lol: Quote
porterin Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Port Erin lata w chmurach nawet bez samolotu :evil_lol: Wera sie leni, to wklejam stawkę staffików z zielonego: SBT 16 SUKI - 8 BABY 0 SZCZENIĄT 0 MŁODZIEŻY 2 Waleria Sirius Amaretta Poles Apart POŚREDNIA 1 Vikoria Port Erin OTWARTA 3 Mc Performance Arizona Sunrice Chief Ambasador at Dumbriton Wonderful Woman Diabelski Uśmiech CHAMPIONÓW 2 Heba Nova Pullera Black Lady Scordatura WETERANÓW 0 PSY - 8 BABY 2 Dragon Bulerbyn Fransimo Bohemia Rumburrak Arti Agusiek Staff-ka SZCZENIĄT 0 MŁODZIEŻY 1 Canavera Staff Agent POŚREDNIA 1 Human Dog Leonardo da Vinci OTWARTA 1 Dark Chocolate Berserker CHAMPIONÓW 2 WWW Knight Erant Port Erin Staffkar WETERANÓW 1 Scy Scarper Adba ale dalej jest Chief Ambassador zamiast ....nie pamiętam nazwy suczki wylatywałam już, 7, 8, a w końcu mam bilet na 9 września. Jak Wera się odleni, to może powiedzięć nam, ciekawym, czy pierwsze idą bulle, czy staffiki? Żeby championy dojechały z Etiudy, te które zdążyły urosnąć? :lol: Quote
tomo Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 he :) myślałam że to porterin Wikorię wymyśliła :) i tak mi sie przypomniało jak bardzo się cieszyłam kiedy miał urodzić się u mnie miot na W i ja sobie takie piękne imiona wymyśliłam z przedrostkiem WWW ( i to sama , bo w innych przypadkach to pół krakowa wymyśla :lol: - niezła jest zabawa :lol: ) - a tu patrze - porterin sobie nadała - :placz: :placz: :placz: - ale jakos tak to sie skończyło że w rodowodach i tak mam WWW ;) :lol: A TAK POMIĘDZY WIERSZAMI TO TEN JEDEN JEDYNY ( mój polski ulubiony) BULLIADOWY CHAMPION TZN. INTERCHAMPION ( może jeszcze nie zatwierdzony , ale to tylko formalność ) jak mu zresztą wywróżyłam bez czarodziejskiej kuli .. ... to może zAłożyłby sobie jakiś topik tutaj i pochwalił się ... czekam na ten topik żeby składać gratulacje ;) [SIZE="3"]chyba że coś pominęłam ? Quote
porterin Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ilona sama sobie wymyśliła imię dla Korii i już w metryce był błąd :lol: I tak dobrze, że to nie ten miot na X Factor, w którym poniosła mnie wyobraźnia i teraz sama nie wiem, który jest który :evil_lol: Młody Interchampion jest skromny:eviltong: i prosi o składanie gratulacji w jego temacie na zielonym forum. Quote
porterin Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 tomo napisał(a):phi ... ten to ma wymagania :eviltong: w końcu Księciunio :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Carbonara Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 heheheh oj dziewczyny dziewczyny:lol: :) Interchampion ( w zatwierdzeniu ihi) ma czerwone uszy....... a dojechac to napewno dojedziemy tylko fajnie by było jakby staffiki szły na koncu hihihi:):evil_lol: Quote
Carbonara Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jednak musimy sie bardzo spieszyć...staffirki ida pierwsze a za nimi bulle i mini bullek a na drugim ringu wchodza amstaffy. Quote
strumyk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 porterin napisał(a): MŁODZIEŻY 2 Waleria Sirius A to nasza sasiadka :) Quote
Lambi Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 strumyk napisał(a):A to nasza sasiadka :) hohoho w Gdańsku coraz więcej staffiorów :multi: :multi: :loveu: super moze w końcu uda mi się spotkać na spacerze staffiora:lol: :lol: Quote
Recommended Posts