Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

porterin napisał(a):
o tak, ten znak znaczy :lol: pewnie, że mój samolot nie spadnie

nie spadnie, nie spadnie :lol:
my będziemy biegać po ringu a porterin będzie latać z głową w chmurach:lol: :lol: ale Wam dobrze :lol:

Posted

Championy to nam dopiero rosną ....

Vikoria - toś to wydumała ... ;) :lol: w życiu bym sie nie doczytała :lol: mam wrażenie , ze do końca jej życia będziesz wszystkich poprawiała :eviltong:

Do zobaczyska :p

Posted

tomo napisał(a):

Vikoria - toś to wydumała ... ;) :lol: w życiu bym sie nie doczytała :lol: mam wrażenie , ze do końca jej życia będziesz wszystkich poprawiała :eviltong:

Do zobaczyska :p

:evil_lol: :evil_lol: sama do dziś się dziwię czemu tam tego "T" nie wcisnełam:razz::evil_lol:

Posted

Port Erin lata w chmurach nawet bez samolotu :evil_lol:

Wera sie leni, to wklejam stawkę staffików z zielonego:

SBT 16

SUKI - 8

BABY 0
SZCZENIĄT 0
MŁODZIEŻY 2
Waleria Sirius
Amaretta Poles Apart

POŚREDNIA 1
Vikoria Port Erin

OTWARTA 3
Mc Performance Arizona Sunrice
Chief Ambasador at Dumbriton
Wonderful Woman Diabelski Uśmiech

CHAMPIONÓW 2
Heba Nova Pullera
Black Lady Scordatura

WETERANÓW 0

PSY - 8

BABY 2
Dragon Bulerbyn Fransimo Bohemia
Rumburrak Arti Agusiek Staff-ka

SZCZENIĄT 0

MŁODZIEŻY 1
Canavera Staff Agent

POŚREDNIA 1
Human Dog Leonardo da Vinci

OTWARTA 1
Dark Chocolate Berserker

CHAMPIONÓW 2
WWW Knight Erant Port Erin
Staffkar

WETERANÓW 1
Scy Scarper Adba

ale dalej jest Chief Ambassador zamiast ....nie pamiętam nazwy suczki

wylatywałam już, 7, 8, a w końcu mam bilet na 9 września.
Jak Wera się odleni, to może powiedzięć nam, ciekawym, czy pierwsze idą bulle, czy staffiki? Żeby championy dojechały z Etiudy, te które zdążyły urosnąć? :lol:

Posted

he :) myślałam że to porterin Wikorię wymyśliła :) i tak mi sie przypomniało jak bardzo się cieszyłam kiedy miał urodzić się u mnie miot na W i ja sobie takie piękne imiona wymyśliłam z przedrostkiem WWW ( i to sama , bo w innych przypadkach to pół krakowa wymyśla :lol: - niezła jest zabawa :lol: ) - a tu patrze - porterin sobie nadała - :placz: :placz: :placz: - ale jakos tak to sie skończyło że w rodowodach i tak mam WWW ;) :lol:

A TAK POMIĘDZY WIERSZAMI TO TEN JEDEN JEDYNY ( mój polski ulubiony) BULLIADOWY CHAMPION TZN. INTERCHAMPION ( może jeszcze nie zatwierdzony , ale to tylko formalność ) jak mu zresztą wywróżyłam bez czarodziejskiej kuli .. ... to może zAłożyłby sobie jakiś topik tutaj i pochwalił się ... czekam na ten topik żeby składać gratulacje ;)

[SIZE="3"]chyba że coś pominęłam ?

Posted

Ilona sama sobie wymyśliła imię dla Korii i już w metryce był błąd :lol: I tak dobrze, że to nie ten miot na X Factor, w którym poniosła mnie wyobraźnia i teraz sama nie wiem, który jest który :evil_lol:

Młody Interchampion jest skromny:eviltong: i prosi o składanie gratulacji w jego temacie na zielonym forum.

Posted

heheheh oj dziewczyny dziewczyny:lol: :) Interchampion ( w zatwierdzeniu ihi) ma czerwone uszy.......
a dojechac to napewno dojedziemy tylko fajnie by było jakby staffiki szły na koncu hihihi:):evil_lol:

Posted

strumyk napisał(a):
A to nasza sasiadka :)

hohoho w Gdańsku coraz więcej staffiorów :multi: :multi: :loveu: super moze w końcu uda mi się spotkać na spacerze staffiora:lol: :lol: