szajbus Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Aisza, śliczna sunieczka czeka na kochający domek Quote
szajbus Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Słodka kruszynka doczekała sie czwartego obserwatora na allegro. Może tym razem coś z tego wyjdzie? Quote
szajbus Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Aisza czeka na ten jedyny, kochający i bezpieczny domek. Quote
szajbus Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Maleńka czeka na domek. Domku pokaż się! Quote
bea_m Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No i co z tym domkiem? :mad:Takie cudo przecież nie może długo czekać!!! Quote
szajbus Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Prosze DT o informację czy mam ponownie wystawiać Aisze na allegro. Kończy jej sie jutro o godz 15. W chwili obecnej ma 4 obserwatorów. Quote
ewatonieja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 tylko sobie obserwują i zdecydowac sie nie mogą :mad: Quote
zurdo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Pozwalam sobie wkleić z forum collie. Post kasik wawa: mam pytanie czy ta sliczna suczka znalazla juz nowy staly dom?? bo jak nie to moglabym zaproponowac jej swoje "cztery katy" przygarnelam juz suczke z dogomani w kwitniu a oprocz niej mam jeczsze psa wlanie kolaczka(i dwa koty)-wesola rodzinka ale mam tez duzy dom z ogrodkiem wiec maja gdzie pochasac. gdy przeczytalam te 5 stron to od razu pomyslalam ze jak tylko nie ma jeczsze domu to moze go znalesc u mnie .bo przeciez dla takiego malego szczeniaczka cigla zmiana tymczasow nie wychodzi na dobre. jeszcze jedno pytanie na czym polegalo by jej dalsze leczenie.ta suczka ktora wzielam z dogo byla po wypadku samochodowym i po trzech operacjach my niestety musielismy dolozyc jej jeszcze jeden zabieg-sterylizacje ale teraz suczka ma sie swietnie i nawet tak bardzo nie widac problemow z nozka.pies kolak tez do mas sam przyszedl i tez mial operacje na jelito.ale wszystkie zwierzaki maja sie swietnie. to czekam na odpowiedz pozdrawiam(ale sie rozpisalam) Quote
ewatonieja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 warto sprawdzić ten dom, zapowiada się ciekawie :) Quote
szajbus Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jest szansa, ze psinka trafi na doświadczonego psiarza Quote
bunia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Zaraz powiadomię Iwcię :evil_lol: Quote
kasik wawa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 to ja napisalam na forum colaczkow tak chce zaoferowac tej malej soj dom jka juz pisalam przygarnelam juz gapcie z dogo wiec jak chcecie to obejrzyjcie sobie jej watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36399 mieszkam co prawde pod warszawa ale jestem w stanie do lodzi sie przejechac. pozdrawiam i czekam na jakies wiesci;););) Quote
kasik wawa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 w razie jakis informacji lub pytan prosze pisac ttaj lub na gg 8674509 ,maila pafucio@wp.pl ,tel 695599114:loveu::loveu: Quote
kasik wawa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 kurcze!!! spedzilam dzisiaj troche wiecej czasu siedziac na stronce dogo i ogladajac rozne watki. to jest masakra ile zwierzat potrzebuje pomocy! wszystkie takie bezbronne!niby tylu jest dobrych ludzi a skad sie biora te wszystkie tragedie tych biednych istot?brak wobrazni u ludzi.po prostu tylko sie zalamac. przeciez tak nie moze byc! dlatego chcialabym pomoc chociaz tej jednej psince,dac jej nowe wcielenie.musze i ja cos zrobic(chociaz jednemu psiakowi da sie pomoc).bo wy juz dla tej malej zrobiliscie naprawde duzo.gdyby nie wy nie bylo byj jej dzisij z nami.naprawde gratulacje dla pani ktora ja uratowala Quote
luka1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Mam nadziejkę że to szczęśliwy finał dla psinki. Losie bądż łaskaw dla nas i psa. :knajpa: Daj nam oblać sukces. Już tak dawno nic nie oblewałyśmy :cool3: Quote
szajbus Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No gadajcie, czy mam lecieć do sklepu po Karmi o oblewać domek dla Aiszy czy nie? Quote
kasik wawa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 nie opijajcie jeszcze zeby nie zapeszyc. czekam z niecierpliwoscia az ktos da znac co z suczka. pozdrawiam Quote
bea_m Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oj Cioteczkom z Łodzi będzie się trudno rozstać z małą i dlatego się tak ociągają. Tylko żeby przez to domek się nie rozmyślił! Quote
iiwcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, troszku mi tymczasy choruja i codziennie po pracy musze leciec pędem do domu po zwierza i do buni, chyba tam zamieszkam:roll: szajbus ślicznie dziekujemy za allegro:loveu: ale chwilowo proszę nie wystawiaj. Było kilku chetnych na Aiszke, ale... no własnie zawsze było jakieś małe ale. Aiszka ma wstępnie zaklepany domek, domek sie wydaje być dobrym domkiem, przystał na tysiąc i jedno moje wymaganie, odpowiedział na dwa tysiące moich pytań, ale musi jeszcze chwile na małą zaczekać, dopiero była szczepiona. Domek sam z własnej woli zaproponował pokrycie kosztów szczepień, mam nadzieję, że zaczeka na Aiszke i się nie rozmyśli. kasik wawa dziękuje za chęć dania Aiszce domu ale Ci Państwo zgłosili się pierwsi i przeszli wstępną weryfikację, mam nadzieję, że jak zawiozę małą do Nich to wszystko będzie ok (czytaj będą super) i zostawę ja u Nich. A mała jest coraz fajniejsza, śpi w łóżku nie wiem jak ja ją oddam:placz: Quote
szajbus Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Czyli Aisza ma dom. Dziewczyny idziemy na Karmi, trzeba to oblać! Quote
luka1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No nareszcie gardło przepluczę :B-fly::drink1: Quote
kasik wawa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 to sie bardzo ciesaze za wreszcie mala bedzie szczesliwa. chcialam tylko dobrze dla psinki,nie chcialam aby byla sama ale skoro ma juz kogos kochanego to sie strasznie ,bardzo strasznie ciesze!!!! Quote
kasik wawa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 jakby byly potrzebne jeszcze jakies finanse na nia to prosze piszcie to i ja sie cos doloze!! Quote
katya Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja wolę Redds'a ;) Bardzo się cieszę Aiszko :) Quote
Recommended Posts