Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwalam sobie wkleić z forum collie. Post kasik wawa:

mam pytanie czy ta sliczna suczka znalazla juz nowy staly dom??
bo jak nie to moglabym zaproponowac jej swoje "cztery katy"
przygarnelam juz suczke z dogomani w kwitniu a oprocz niej mam jeczsze psa wlanie kolaczka(i dwa koty)-wesola rodzinka ale mam tez duzy dom z ogrodkiem wiec maja gdzie pochasac.
gdy przeczytalam te 5 stron to od razu pomyslalam ze jak tylko nie ma jeczsze domu to moze go znalesc u mnie .bo przeciez dla takiego malego szczeniaczka cigla zmiana tymczasow nie wychodzi na dobre.
jeszcze jedno pytanie na czym polegalo by jej dalsze leczenie.ta suczka ktora wzielam z dogo byla po wypadku samochodowym i po trzech operacjach my niestety musielismy dolozyc jej jeszcze jeden zabieg-sterylizacje ale teraz suczka ma sie swietnie i nawet tak bardzo nie widac problemow z nozka.pies kolak tez do mas sam przyszedl i tez mial operacje na jelito.ale wszystkie zwierzaki maja sie swietnie.
to czekam na odpowiedz
pozdrawiam(ale sie rozpisalam)

Posted

kurcze!!!
spedzilam dzisiaj troche wiecej czasu siedziac na stronce dogo i ogladajac rozne watki.
to jest masakra ile zwierzat potrzebuje pomocy!
wszystkie takie bezbronne!niby tylu jest dobrych ludzi a skad sie biora te wszystkie tragedie tych biednych istot?brak wobrazni u ludzi.po prostu tylko sie zalamac.
przeciez tak nie moze byc!
dlatego chcialabym pomoc chociaz tej jednej psince,dac jej nowe wcielenie.musze i ja cos zrobic(chociaz jednemu psiakowi da sie pomoc).bo wy juz dla tej malej zrobiliscie naprawde duzo.gdyby nie wy nie bylo byj jej dzisij z nami.naprawde gratulacje dla pani ktora ja uratowala

Posted

Mam nadziejkę że to szczęśliwy finał dla psinki. Losie bądż łaskaw dla nas i psa. :knajpa: Daj nam oblać sukces. Już tak dawno nic nie oblewałyśmy :cool3:

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, troszku mi tymczasy choruja i codziennie po pracy musze leciec pędem do domu po zwierza i do buni, chyba tam zamieszkam:roll:

szajbus ślicznie dziekujemy za allegro:loveu: ale chwilowo proszę nie wystawiaj.

Było kilku chetnych na Aiszke, ale... no własnie zawsze było jakieś małe ale.
Aiszka ma wstępnie zaklepany domek, domek sie wydaje być dobrym domkiem, przystał na tysiąc i jedno moje wymaganie, odpowiedział na dwa tysiące moich pytań, ale musi jeszcze chwile na małą zaczekać, dopiero była szczepiona.
Domek sam z własnej woli zaproponował pokrycie kosztów szczepień, mam nadzieję, że zaczeka na Aiszke i się nie rozmyśli.

kasik wawa dziękuje za chęć dania Aiszce domu ale Ci Państwo zgłosili się pierwsi i przeszli wstępną weryfikację, mam nadzieję, że jak zawiozę małą do Nich to wszystko będzie ok (czytaj będą super) i zostawę ja u Nich.

A mała jest coraz fajniejsza, śpi w łóżku nie wiem jak ja ją oddam:placz:

Posted

to sie bardzo ciesaze za wreszcie mala bedzie szczesliwa.
chcialam tylko dobrze dla psinki,nie chcialam aby byla sama ale skoro ma juz kogos kochanego to sie strasznie ,bardzo strasznie ciesze!!!!