Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aiszka mówi dobry wieczór:loveu: .
Dziękujemy za tak dużo ogłoszeń.:loveu: :loveu:
Aisza odkryła dziś najfajniejsze miejsce na świecie to koci koszyk wyścielony futerkiem, nie pozwala tam wejść żadnemu z kotów to jej nowe ulubione miejsce.

Buniu kurczaczek jest dobry, ale nie taki z miseczki, tylko maczany w rosołku i podawany do pysia:eviltong: .

Posted

Aisza odkryła dziś najfajniejsze miejsce na świecie to koci koszyk wyścielony futerkiem, nie pozwala tam wejść żadnemu z kotów to jej nowe ulubione miejsce.

widac Aiszka nie zaznala ciepla matki przez odpowiednio dlugi czas w niemowlectwie i wczesnym dziecinstwie...teraz to sobie odbija :p

Posted

Aisza mówi dobry wieczór:loveu:
Zabawki już odebrane, buniu dziękujemy z Aiszką:loveu:
Furorę zrobił sznurek

Taka jestem groźna:diabloti:

Ależ ta zabawa jest mecząca

Teraz Aisza padła i słodko śpi, nawet nie miała siły na kolacyjkę, zostawiła jedzonko na później

Posted

Aisza mówi dobry wieczór :loveu:
Byliśmy dziś w odwiedzinach u buni i mieliśmy podróż z przygodami.
Wyjechaliśmy z domu spokojnie całym samochodem załadowanym zwierzakami, Aisza siedziała u Darka na kolanach, tak lubi najbardziej i wszystko widzi co dzieje się za oknem.
Już byliśmy w połowie drogi do Buni gdy nagle Aiszka beknęła a chwilkę później wszystko co miała w brzuszku oddała prosto na Darka :ices_bla:.
Zawróciłam i przy moim chichocie:oops: , zadowolonej minie Aiszy i lekkim wkurzeniu Darka (pod koniec drogi powrotnej już się śmiał :-) ) dotarliśmy do domu, szybka zmiana ubrań, Darek wyczyścił samochód, ma za to u mnie piwo i mogliśmy po raz drugi wyruszyć w drogę do buni, tym razem szczęśliwie dojechaliśmy bez dodatkowych przygód.
Mała ma niestety chorobę lokomocyjną.
Bunia jej podokuczała i w drodze powrotnej do domu Aisza była pogniewana na cały świat, musiałam siedzieć na brzegu fotela, bo mała nie chciała zejść z przedniego fotela, na kolankach też nie chciała siedzieć, tył zajęła reszta zwierza, Darek prowadził tym razem.
Teraz mała śpi w najlepsze w kocim koszyku:loveu: .