bunia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Trudno uwierzyć,że to ten sam psiak:loveu: Bardzo się cieszę ,że Aisza pokochała iiwcie i jej TZ:lol: Wiem,że będzie pod wspaniałą opieką. Zastanawiam się tylko na czyjej poduszce będzie spała? Quote
malagos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 bunia napisał(a):Trudno uwierzyć,że to ten sam psiak:loveu: Bardzo się cieszę ,że Aisza pokochała iiwcie i jej TZ:lol: Wiem,że będzie pod wspaniałą opieką. Zastanawiam się tylko na czyjej poduszce będzie spała? No, jakoś będą musieli się podzielić albo położyć małą posrodku :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ale sliczna jest ta Aiszka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bunia Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 ciapuś wielkie dzięki za banerki:loveu: Szkoda ,że nie umiem sobie w podpis wstawić:placz: Quote
katya Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Buniu, wystarczy zaznaczyć, skopiować i wkleić do podpisu :) Quote
julqa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 śliczna Aisha do góry, tym razem w odpowiedzialne ręcę:cool3: Quote
Ulka18 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dobrze, ze Aiszka juz w DT, Bunia by sie jeszcze za bardzo do Malej przywiazala ;) Pewnie DT tez sie do Malutkiej przyzwyczai i ciezko bedzie znalezc rownie dobry dom do adopcji.... Quote
iiwcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Aisza mówi wszystkim Dobry Wieczór. Od wczorajszego wieczoru jest u Nas. Dziś miała bardzo pracowity dzień, chodziła za moim Darkiem krok w krok, uczyła się montować zamek w drzwiach.;) Obszczekała psa sąsiadów, hmm dziwny ten pies, żaden z moich go nie lubi, liczyłam na to że choć Aisza go polubi. Po całym dniu biegania po ogrodzie zasnęła na trawie obok mnie, musiałam małą zanieść do domu na kanapę, bo nie miała siły się ruszyć. Teraz rozkosznie wyciągnięta śpi na poduszce.:loveu: Quote
bunia Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Moje maleństwo:lol: Dziękuję bardzo za opiekę nad Aiszką:loveu: Rozpoczynamy szukanie super dobrego domku dla malutkiej. szajbus na pewno już szykuje super ogłoszenie:loveu: Ucałowania dla Aiszy:loveu: Quote
Ulka18 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jak bedzie gotowy tekst o Aiszy, to pewnie ogloszen nie zabraknie...ciotki sie o to postaraja :p Quote
andzia69 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 cudna sunieczka:loveu::loveu::loveu: po prostu koffane maleństwo!:loveu: Jak to dobrze,ze ten debil trafił właśnie na bunię, bo pewnie malenstwo by nie żyło:shake: Quote
szajbus Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Słuchajcie łeb mi dziś pęka w szwach , ale ułożyłam takie ogłoszenie nie jest może idealne, ale proszę o wszelkie wskazówki to poprawię. TEKST DO OGŁOSZEŃ Aisza Kogo nie wzrusza widok szczeniaka? Malutki, słodziutki, kochany. Każdy chciałby nosić na rękach ,tulić, głaskać i się nim zachwycać. Ale wiele z nas zapomina, że szczeniak to żywa istota, która czuje ból i cierpienie. Aisza, malutka sunieczka (mix collie) na progu swojego życia wylądowała w łódzkim schronisku. Jak każdy sympatyczny szczeniak szybko znalazła domek. Została adoptowana 1 czerwca tego roku. Nikt wówczas nie wiedział, że radość z powodu adopcji będzie tak krótka. Bohaterka ogłoszenia 18 sierpnia została przyniesiona do jednej z lecznic do uśpienia. Powod? Zachorowała. Na szczęście trafiła na lekarkę, która podjęla się leczenia. Smutne psie dzieciństwo prawda? Aisza chciała żyć, mimo, iż rokowania były ostrożne maleństwo nie poddawało się i walczyło z parwowirozą jak przysłowiowy lew. Były wzloty i upadki, ale psina za każdym razem dźwigała swoje chore ciałko i oczkami dawała sygnał „walczę, pozwólcie mi żyć”. I wygrała! Dziś jest zdrowa i rozpoczęła nowe życie w domku tymczasowym. Tam pozostanie do momentu aż nie znajdzie się dla niej stały, odpowiedzialny i naprawdę kochający domek. Domek, w którym nie zostanie potraktowana przedmiotowo jako prezent na Dzień Dziecka, w którym będzie miała zapewnioną opiekę lekarską gdy zachoruje, który stanie sie dla niej prawdziwa przystanią. Potrzebuje miłości i poczucia bezpieczeństwa. Kocha ludzi swym małym serduszkiem ale do szczęścia brakuje jej człowieka, który nie udaje miłości, ale kocha szczerze. Tak wiele przeszła w swym krótkim życiu, zróbmy wszystko, aby to się już nigdy nie powtórzyło. "Pies jest jedynym stworzeniem na ziemi, które kocha cię więcej niż siebie samego" - Josh Billings Sunia czeka na adopcję. Wszystkich chętnych prosimy o kontakt tel. 502 142 666 iiwciak@o2.pl warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej Quote
bunia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 szajbus super:multi::multi::multi: Prawie się popłakałam:razz: Poczekamy co napisze iiwcia i jaki poda kontakt do ogłoszenia. A co tam u Aiszy słychać? Pewno jeszcze śpi;) Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 szajbus jak zawsze stanęła na wysokości zadania :loveu: Quote
szajbus Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Czyli czekamy na namiary na kontakt do ogłoszeń ogłoszenie. Jeszcze jedna rzecz można dodać informacje w jakim wieku jest Aisza, bo z pewnoscia będa o to pytania. Ja ją wystawię na allegro i alegratka Quote
iiwcia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Aiszka mówi dzień dobry i dziękuje za piekne ogłoszenie:loveu: . Mała własnie obszczekuje psa sąsiadów :roll: , wcześniej pogoniła mojego kociego pitbula, ale raczej w celach zabawowych. Szajbus wysyłam pw z namiarami. Quote
szajbus Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=231243725 Alegratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/649800_szczeniaczek_mix_collie_szuka_domku.html Quote
Ulka18 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Super ogloszenia i przedobry tekst :multi: Trzymam kciuki za dom :kciuki: Quote
Ulka18 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Rzeczywiscie mozna by dodac...wtedy pseudohodoffcy wystawiajacy szczeniaki po 300,- zl nie zglosza do allegro niezgodnosci i nie każą usunac aukcji. Mialam tak juz pare razy niestety :angryy: Quote
Recommended Posts