katya Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Myślę, że nowy DOBRY tym razem domek, to tylko kwestia czasu :) Quote
bunia Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Dzień dobry mówi wszystkim Aiszka:loveu: Mała zdrowieje z godziny na godzinę. Bardzo dużo energii traci jednak na obszczekiwanie pacjentów i chodzenie za mną po lecznicy,ale zachowuje się już jak zupełnie zdrowy pies. Zgadnijcie gdzie maleństwo dzisiaj spało? Chyłkiem cichcem,boczkiem i.... Wylądowało na mojej poduszce:crazyeye: W między czasie objadło z połowy porcji kolacyjnej Limbę -Bimbę i zrobiło dwie kupy. Rano dźwięk budzika obie postawił nas na nogi i właśnie skończyłyśmy pracę. Teraz zastanawiamy się co na obiad zrobić. Aisza proponuje duszona cielęcinę:cool3: Dziękuję wszystkim za ciepłe myśli i słowa otuchy w ciężkich dla nas chwilach. Szukamy teraz domku najlepszego na świecie. W końcu Aisza ma teraz drugie,nowe życie. Quote
Reno2001 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Szukamy dla Aiszy najlepszego domku...:p Quote
szajbus Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Malutka Aisza czeka na najwspanialszy domek pod słońcem Quote
Ulka18 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mała zdrowieje z godziny na godzinę. Bardzo dużo energii traci jednak na obszczekiwanie pacjentów i chodzenie za mną po lecznicy,ale zachowuje się już jak zupełnie zdrowy pies. Wielkie brawa dla Ciebie BUNIU :klacz: :klacz: :klacz: Czy malutka Aiszka idzie do tego zaklepanego DT? Chyba z allegro jeszcze za wczesnie jak sadzicie Cioteczki??? Quote
Reno2001 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Właśnie tak się zastanawiałam nad ogłoszeniami. A moze po prostu zaznaczyć, że mała będzie do odebrania za jakis czas??? Quote
katya Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Myślę, że warto by było zacząć już robić ogłoszonka, nadmienić tam o sterylizacji i umowie adopcyjnej. Kto napisze tekścik? Quote
bunia Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Macie rację . Ogłoszenia za tydzień,tak myślę wtedy będzie też szczepienie. Jutro,znaczy dzisiaj o 9 Aiszka ma wychodne:eviltong: Na cała niedzielę jedzie do domku tymczasowego. Ponieważ ,to małolata więc o zmroku ma wrócić do domku:evil_lol: Martwię się czy mamy tymczasowej nie zje ale zobaczymy. O treść ogłoszenia poproszę szjabus,mam nadzieję,że się zgodzi:oops: Quote
Reno2001 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Na pewno sie zgodzi :p . Trzymamy kcuki za pomyślną wizytę w domu :cool3: . Quote
szajbus Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Czyli z ogłoszeniami czekamy jakiś tydzień? Quote
Ulka18 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Aiszko, badz grzeczna w DT i nie rozrabiaj za bardzo :evil_lol: Quote
Kar0la Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jak dobrze, ze sunia ma sie lepiej. Jest sliczna domek pewnie szybko sie znajdzie. Quote
Ulka18 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Na cała niedzielę jedzie do domku tymczasowego. dobrze, ze zobaczy nowych ludzi, nowe miejsce :p collie sa z natury dosc tchorzliwe, nieufne i trzeba je dobrze socjalizowac pokazujac rozne miejsca i sytuacje :cool3: Quote
szajbus Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 To teraz se mogę pośpiewać z radości. A co? Słonko byłaś dzielna.Jestem z ciebie dumna ja pawica. Quote
Ulka18 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Kazdy z nas jest dumny z AISZY oraz z BUNI :iloveyou: :iloveyou: Ciekawe jak minal dzien naszej malej? Quote
bunia Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Dobry wieczór mówi wszystkim Aisza:loveu: Dzień był bardzo męczący. Aisza śpi teraz jak zabita. U mamy tymczasowej zachowywała się wzorowo. Obleciała cały ogródek,poustawiała rezydentów po kątach i podbiła serce TZ. Jednym słowem egzamin zdała na szóstkę. Oglądałam piękne zdjęcia z dzisiejszych plenerów:lol: Mam nadzieję,że mama tymczasowa się zlituje i kilka wstawi. Jutro wieczorem Aisza wyprowadza się na stałe do rodziny tymczasowej:razz: Niebawem trzeba będzie ogłoszenia nadawać:oops: Powinnam się cieszyć... Quote
agusiazet Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Super wieści i żeby jeszcze te piękne zdjęcia były....:multi: Quote
iiwcia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Aisha jest super, to mały piesek z charakterem:loveu: . Dziś miała u Nas dzień pełen wrażeń, na początek ustawiła rezydentów, pogoniła Naszego kociego pitbula i obbiegła cały ogród. Musiała wszystko powąchać Wąchanie jest meczące;) Lepiej poleżeć w cieniu Trzeba sprawdzić co tam się dzieje Podbiła serce mojego Darka Po niezwykle pracowitym dniu odpoczynek na psiej kanapie, oczywiście wcześniej wyeksmitowała z niej moją Rudzie A od jutra będzie z nami już na stałe do czasu znalezienia nowego domu, który będzie na nia zasługiwał. Quote
bea_m Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Po prostu tragedia jest :/ Cudo takie !!!!!!.... Jak ją pomiedzy chętnych podzilić? Buni serducho podbite! Tymczasowo Darkowe nie należy już do jego kobiety tylko do Aiszy.Szajbus tez się zakochał. O sobie nie powiem. A co będzie jak ogłoszenia będa? Aiszko jesteś po prostu :loveu: Quote
Recommended Posts