Reno2001 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 To może przez te dwa tyg uda się załatwić zabieg???... ...Co by czasu nie tracić :evil_lol:. I tak w sumie nie wadomo czy ci państwo się zdecydują :roll:. W każdym bądź razie allegro ma cały czas. Quote
neverend Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Reno2001 napisał(a):To może przez te dwa tyg uda się załatwić zabieg???... ...Co by czasu nie tracić :evil_lol:. I tak w sumie nie wadomo czy ci państwo się zdecydują :roll:. W każdym bądź razie allegro ma cały czas. jacy "państwo"?? zgubiłam temat??? Quote
Reno2001 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 neverend napisał(a):jacy "państwo"?? zgubiłam temat??? No ci z tego Krakowa co była u nich Ula. Quote
Diana S Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Biedny Cencik pod wpływem łapczywosci złapał reke karmiaca.... Trzymam za ciepiek kciukasy.... Quote
Aga_Mazury Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Reno2001 napisał(a):To może przez te dwa tyg uda się załatwić zabieg???... ...Co by czasu nie tracić :evil_lol:. I tak w sumie nie wadomo czy ci państwo się zdecydują :roll:. W każdym bądź razie allegro ma cały czas. w ogóle nie byłoby problemu....chociaz nie wiem czy jak pies jest na obserwacji to cokolwiek przy nim można robić (raczej nie...:niewiem:)... jednak problem u nas cały czas tkwi w braku szpitala....i braku takowego w całym mieście...braku hotelu....czyli braku czegokolwiek gdzie psiaki mogłyby dochodzić do siebie po zabiegach... ....zabaczymy :razz: Quote
Reno2001 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No i co sie dzieje u Centa oprócz tego, że dwa tyg jest na obserwacji? Cisza tu grobowa :mad:. Quote
sisia0 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Reno2001 napisał(a):No i co sie dzieje u Centa oprócz tego, że dwa tyg jest na obserwacji? Cisza tu grobowa :mad:. u cencika nie wiem co sie dzieje bo w tygodniu nie bylam w schronie i w ta sobote mnie nie bedzie mam nadizej ze ktos inny z ostrodziakow napisze cos wiecej o cenciku Quote
bea_m Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Kurcze co mu odbiło że ciapnął? Co teraz z nim będzie? Quote
Ulaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jak to co, poszukamy tymczas jak mu za zimno już będzie :p Quote
Diana S Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bea_m napisał(a):Kurcze co mu odbiło że ciapnął? Co teraz z nim będzie? mu nic zapewne nie odbiło...chłopak w ciagłym stresie...a i dziewczyna przyznała sie ze to jej wina...słonko kochane gdzie twój domek? Quote
Ulaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Poprosiłam DT Koffi, by opowiadali o Cenciku, gdy będą ludzie dzwonić na ogłoszenia Koffii w gazecie. Musi znaleźć się ktoś, kto zdaje sobie sprawę z charakteru dalmatka :razz: Quote
neverend Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ulaa napisał(a): Musi znaleźć się ktoś, kto zdaje sobie sprawę z charakteru dalmatka :razz: dokładnie...dokładnie... Quote
sisia0 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 dokladnie! pies to nie zabawka musi miec dobrego pana ...co bedzie znal potrzeby psa, schorzenia na jakie jest narazony itd. musi byc to doswaidczony pan lub pani ktora/y wie na co sie porywa :0 Quote
MichalMi Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 tzn. doświadczenie doświadczeniem - ważne żeby byli to odpowiedzialni ludzie, którzy szybko przyswoją instrukcję obsługi dalmatyńczyka :) Quote
Diana S Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A jest taka instrukcja?..:cool3::cool3::cool3:;):razz: Quote
bea_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Diano i ty się pytasz? Przecież masz dalmatke! No dobra przypomnę Ci: dużo miłości, cierpliwości i wytrzymałości fizycznej :eviltong: Quote
neverend Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='bea_m']Diano i ty się pytasz? Przecież masz dalmatke! No dobra przypomnę Ci: dużo miłości, cierpliwości i wytrzymałości fizycznej :eviltong:[/quote] i duuużo sprzątania... moja ciocia ma dalmatkę...co za urwis...hehe:evil_lol: Quote
bea_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='neverend']i duuużo sprzątania... moja ciocia ma dalmatkę...co za urwis...hehe:evil_lol:[/quote] ... no przecież mówilam że cierpliwości też :lol: Quote
neverend Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='bea_m']... no przecież mówilam że cierpliwości też :lol:[/quote] oj tak...trzeba...trzeba... ale dalmaty to słodziachy takie,że im się wszystko przebacza... a w góle Kropa mojej cioci to wieczny żebrak... jedzenie ma, a chodzi i prosi obcych hehe... moja ciocia ma agroturystykę, 3 psy i 4 koty...trochę drobiu itp.. więc jak ludzie przyjeżdżają, to Kropa ma niezłe łupy:evil_lol: Quote
bea_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Kropka i drób? Ciekawe :) mój ma już kilka kuraków na sumieniu a to dlatego że na żebry po wsi nam czasem pójdzie (jak jest na wsi). W mieście zadowala się karmą dla kotów - bezdomnych. Quote
Recommended Posts