Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bea_m']Uprzedź ich czego można spodziewać się po dalmacie :razz: W końcu jesteś w temacie :lol:

A ciotka Bea nawet nie czuje, jak sobie rymuje :evil_lol:

PS. jasne że uprzedzę, przede wszystkim na grzyby nie chodzili z nim :razz::evil_lol:

Posted

czyli jest nadzieja ..w sumie to never musisz mi to jednak w skrócie na czym stanęlo... Teraz próbujecie się z tą panią skontaktować i umówic na wizytę przedadopcyjną, tak ?

Posted

Kurczę to może poszukać jeszcze kogos na ta wizytę, bo Ulaa widzę zalatana i nie wiadomo kiedy da radę.
Ulaa, pliss - napisz nam czy dasz radę w najblizszym czsaie się umówić z pania czy nie bo my stoimy w miejscu i nie wiemy co robić???

Posted

[quote name='Reno2001']Kurczę to może poszukać jeszcze kogos na ta wizytę, bo Ulaa widzę zalatana i nie wiadomo kiedy da radę.
Ulaa, pliss - napisz nam czy dasz radę w najblizszym czsaie się umówić z pania czy nie bo my stoimy w miejscu i nie wiemy co robić???

Przede wszystkim to nie mam kiedy zadzwonić na razie :shake: Pani jest po 19:00 a ostatnie dnie miałam tak zawalone, że po 22:00 już chyba nie wypada dzwonić (a mogę tylko z domu, bo mam 0 na karcie kom). Więc jet raptem te 3 godziny żeby móc panią zastać.
Do pani moglabym jechać w piątek, sobotę lub niedzielę, bo i tak będziemy w krakowie z TZ-tem.
Tylko z tym dzwonieniem cholera problem :angryy::placz:

Posted

No tak. Nam też będzie ciężko zadzwonić, no bo ja tu się umówić w twoim imieniu? Potem mogłoby sie okazać, że jednak ci nie pasuje.
Co tu robić??

Może Marta ma jakis pomysł???

Posted

bea_m napisał(a):
Ula dodzwoniła się do Pani. Umówiły się na poniedziałek (pani na weekend wyjeżdżą). Reszte dopisze Ula :)

Świetnie. Już coś do przodu.
Czekamy na relacje Uli ;).