Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia ma piekne jak tylko Przemek wróci z Katowic to wrzucimy.
Cent chyba zmienia kolor i postanowił zostawic sobie tylko czekoladowe kropki bo białe kłaczki mam wszedzie:evil_lol:

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewadr napisał(a):
Przemek

no to chyba mi się wyjaśniła pewna tajemnica...
jakiś czas temu jakiś Przemek z Libiąża dał mój nr facetowi (rowniez z Libiąża), któremu na podwórko podrzucono boksię.
boksia pojechała do schronu, bo nie było dla niej DT :-(:-(:-(

Posted

MichalMi napisał(a):
FiGa, chyba wiem kogo masz na myśli...
przy okazji czekolada na pierwszą leci :)

Przeglądam watek znowuuuuuu.... Popieram to zdanie..... Cent szuka domu....

Posted

Cenciku kochany zrobiłeś się takim przystojniakiem!!!
Miałam okazję poznać Centa podczas transportu od Buni i muszę powiedzieć jedno- przecież to nie jest teraz ten sam pies!!!
Wtedy wyglądał jak szkielet, poprostu jak szkielet, a teraz? PIĘKNY MŁODY MĘŻCZYZNA!! Koniecznie znajduj się domku stały dla Cencika!!!

Posted

Wczoraj skaleczył się w łapkę, troszeczkę, ale Kinga przyniosła bandaż i zrobiła mu cała operację a Cent leżał i powarkiwał z rozkoszą. On uwielbia być w centrum zainteresowania.:evil_lol:

Posted

bea_m napisał(a):
Ałć biedny Cencik. Dzielne oba dzieciaki :loveu: Ewa kim Kinga chce zostacjak dorosnie?

Z tego co wiemy weterynarzem lub aktorką:evil_lol:
Ale opatrunek profesjonalny - 15 minut odwijałysmy łapę:cool3:

Posted

Ktoś na wątku Fuksa się pytał o Centa, więc żeby nie było, że nie wiadomo co z Centem - jak tamtędy przejeżdżałyśmy w sobotę to spał sobie pod krzakiem. Nie zaginął:

Posted

hanek napisał(a):
Ktoś na wątku Fuksa się pytał o Centa, więc żeby nie było, że nie wiadomo co z Centem - jak tamtędy przejeżdżałyśmy w sobotę to spał sobie pod krzakiem. Nie zaginął:

:crazyeye: a było jakies podejrzenie że zaginął? Ja jestem w kontakcie z dt i raczej wiem co się z psem dzieje. Była mowa o zwrocie z adopcji ale o zaginięciu nie. Zresztą mam najświeższe fotki czyli chyba raczej wszystko jest ok. Czyżby ktos tu chciała ideeologie jakąś paskudną dobudować?

Jakie to szczęscie że Cent nie musi siedzieć w schroniskowym boksie tylko moze biegać z kolegą po "polu".
Mój dalmat takiego szczścia nie ma bo mieszka w bloku i wybieganie go to jednak wyzwanie.

Posted

bea_m napisał(a):
:crazyeye: a było jakies podejrzenie że zaginął? Ja jestem w kontakcie z dt i raczej wiem co się z psem dzieje. Była mowa o zwrocie z adopcji ale o zaginięciu nie. Zresztą mam najświeższe fotki czyli chyba raczej wszystko jest ok. Czyżby ktos tu chciała ideeologie jakąś paskudną dobudować?

Nie wiem, co ktoś chciał, ale było pytanie o Centa. Więc pokazałyśmy, że cent jest. Bea nie wpadaj w paranoję.

Posted

Ulaa napisał(a):
Nie wiem, co ktoś chciał, ale było pytanie o Centa. Więc pokazałyśmy, że cent jest. Bea nie wpadaj w paranoję.

To jak ktoś się dowiedzieć co u Centa to wystarczyło wejść na wątek i poczytać.
Cieszę się że los kropka was interesuje. Czy w związku z tym robicie coś żeby Cen znalazł domek?

Posted

bea_m napisał(a):
To jak ktoś się dowiedzieć co u Centa to wystarczyło wejść na wątek i poczytać.
Cieszę się że los kropka was interesuje. Czy w związku z tym robicie coś żeby Cen znalazł domek?

Cent już ma ogłoszenia w necie :lol:

Posted

bea_m napisał(a):

Zrobiłam mu plakat:roll:

Posted

[quote name='hanek']Ktoś na wątku Fuksa się pytał o Centa, więc żeby nie było, że nie wiadomo co z Centem - jak tamtędy przejeżdżałyśmy w sobotę to spał sobie pod krzakiem. Nie zaginął:
[/quote]
no to chłopak zaczyna upodabniać się do naszego kropka - wystarczy że na chwilę z domu wyjdzie i też potrafi gdzieś z Fusławem pod krzakiem się zaszyć :cool3:
ostatnio wylegiwały się nawet na śniegu - chwała że nie mam uczynnych i wścibskich sąsiadów, bo pewnie już dawno w TOZie na tapecie bym wisiał :evil_lol: