ewadr Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Zdjęcia ma piekne jak tylko Przemek wróci z Katowic to wrzucimy. Cent chyba zmienia kolor i postanowił zostawic sobie tylko czekoladowe kropki bo białe kłaczki mam wszedzie:evil_lol: Quote
bea_m Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :p no to masz tak jak ja. A dalmatom wyłażą oba rodzaje kłaczków tylko białe bardziej widać. Ewa potttrzebne są zdjęcia. Quote
Ulaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ewadr napisał(a):Przemek no to chyba mi się wyjaśniła pewna tajemnica... jakiś czas temu jakiś Przemek z Libiąża dał mój nr facetowi (rowniez z Libiąża), któremu na podwórko podrzucono boksię. boksia pojechała do schronu, bo nie było dla niej DT :-(:-(:-( Quote
hanek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Plakat Centa do pobrania: http://hanek.genobis.pl/cent.pdf Quote
bea_m Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ewa zdjęcia!!!!! Allegro chcę zrobic ale nie mam zdjęć a starych nie włożę przecież noooooo!!!!!!!!!! Quote
bea_m Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 MichalMi napisał(a):FiGa, chyba wiem kogo masz na myśli... przy okazji czekolada na pierwszą leci :) Przeglądam watek znowuuuuuu.... Popieram to zdanie..... Cent szuka domu.... Quote
bea_m Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Z Centa to jednak przystojniacha jest. Śliczna czekoladka :) Quote
JazZiuta Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cudny jesteś Cenciku :loveu: Pozdrawiamy domek tymczasowy :loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cenciku kochany zrobiłeś się takim przystojniakiem!!! Miałam okazję poznać Centa podczas transportu od Buni i muszę powiedzieć jedno- przecież to nie jest teraz ten sam pies!!! Wtedy wyglądał jak szkielet, poprostu jak szkielet, a teraz? PIĘKNY MŁODY MĘŻCZYZNA!! Koniecznie znajduj się domku stały dla Cencika!!! Quote
bea_m Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cent ma allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=329511121 Quote
bea_m Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cent ma już obserwatora. Mam nadzieję że ktospozny. Ewa a co u Centa? Quote
parowka50 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wczoraj skaleczył się w łapkę, troszeczkę, ale Kinga przyniosła bandaż i zrobiła mu cała operację a Cent leżał i powarkiwał z rozkoszą. On uwielbia być w centrum zainteresowania.:evil_lol: Quote
bea_m Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ałć biedny Cencik. Dzielne oba dzieciaki :loveu: Ewa kim Kinga chce zostacjak dorosnie? Quote
parowka50 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 bea_m napisał(a):Ałć biedny Cencik. Dzielne oba dzieciaki :loveu: Ewa kim Kinga chce zostacjak dorosnie? Z tego co wiemy weterynarzem lub aktorką:evil_lol: Ale opatrunek profesjonalny - 15 minut odwijałysmy łapę:cool3: Quote
paros Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tyle czasu nikt nie zajrzał do chłopaka :shake: I co słychać u psiaka? Jak łapka? Quote
hanek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ktoś na wątku Fuksa się pytał o Centa, więc żeby nie było, że nie wiadomo co z Centem - jak tamtędy przejeżdżałyśmy w sobotę to spał sobie pod krzakiem. Nie zaginął: Quote
bea_m Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 hanek napisał(a):Ktoś na wątku Fuksa się pytał o Centa, więc żeby nie było, że nie wiadomo co z Centem - jak tamtędy przejeżdżałyśmy w sobotę to spał sobie pod krzakiem. Nie zaginął: :crazyeye: a było jakies podejrzenie że zaginął? Ja jestem w kontakcie z dt i raczej wiem co się z psem dzieje. Była mowa o zwrocie z adopcji ale o zaginięciu nie. Zresztą mam najświeższe fotki czyli chyba raczej wszystko jest ok. Czyżby ktos tu chciała ideeologie jakąś paskudną dobudować? Jakie to szczęscie że Cent nie musi siedzieć w schroniskowym boksie tylko moze biegać z kolegą po "polu". Mój dalmat takiego szczścia nie ma bo mieszka w bloku i wybieganie go to jednak wyzwanie. Quote
Ulaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 bea_m napisał(a)::crazyeye: a było jakies podejrzenie że zaginął? Ja jestem w kontakcie z dt i raczej wiem co się z psem dzieje. Była mowa o zwrocie z adopcji ale o zaginięciu nie. Zresztą mam najświeższe fotki czyli chyba raczej wszystko jest ok. Czyżby ktos tu chciała ideeologie jakąś paskudną dobudować? Nie wiem, co ktoś chciał, ale było pytanie o Centa. Więc pokazałyśmy, że cent jest. Bea nie wpadaj w paranoję. Quote
bea_m Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ulaa napisał(a):Nie wiem, co ktoś chciał, ale było pytanie o Centa. Więc pokazałyśmy, że cent jest. Bea nie wpadaj w paranoję. To jak ktoś się dowiedzieć co u Centa to wystarczyło wejść na wątek i poczytać. Cieszę się że los kropka was interesuje. Czy w związku z tym robicie coś żeby Cen znalazł domek? Quote
paros Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 bea_m napisał(a):To jak ktoś się dowiedzieć co u Centa to wystarczyło wejść na wątek i poczytać. Cieszę się że los kropka was interesuje. Czy w związku z tym robicie coś żeby Cen znalazł domek? Cent już ma ogłoszenia w necie :lol: Quote
hanek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 bea_m napisał(a): Cieszę się że los kropka was interesuje. Czy w związku z tym robicie coś żeby Cen znalazł domek? Zrobiłam mu plakat:roll: Quote
MichalMi Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='hanek']Ktoś na wątku Fuksa się pytał o Centa, więc żeby nie było, że nie wiadomo co z Centem - jak tamtędy przejeżdżałyśmy w sobotę to spał sobie pod krzakiem. Nie zaginął: [/quote] no to chłopak zaczyna upodabniać się do naszego kropka - wystarczy że na chwilę z domu wyjdzie i też potrafi gdzieś z Fusławem pod krzakiem się zaszyć :cool3: ostatnio wylegiwały się nawet na śniegu - chwała że nie mam uczynnych i wścibskich sąsiadów, bo pewnie już dawno w TOZie na tapecie bym wisiał :evil_lol: Quote
Recommended Posts