Matusz Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Bunia już się zakochała :diabloti::diabloti: a Cencik jaki ma kocyk pod kolor sierści :loveu: Cencik w panterki ;) Quote
bea_m Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jaka to morda kochana. Ta łapina taka wylizana. Sierść żółta, powycierana, wyleniała chyba nieco. Oj pracy nad nim dużo potrzeba! Ja ke dalmaski z schronach szybko marnieją :( Ale od dzisiaj tylko lepiej :) Quote
Peter Beny Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Widzę że już po zabiegu , ciesze sie że wszytko ok . Jutro podróż na południe ( właściwie to dziś ) do Libiąża ;) P.S. Niestety odnoszę wrażenie że coś tu jest nie tak , ludziska zanim zmienicie tytuł i się wypowiecie , poczytajcie trochę :shake::shake::shake: Bo ja teraz wchodząc na topik o mało zawału nie dostałem :angryy: To ja zabieram Centa jutro do DT , wiec jeszcze nie ma DT , jest tylko na noc u Buni , dziś po południu jedzie do DT ;) Quote
bunia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Centuś zachowuje się na piątkę z plusem. Bardzo grzecznie przespał całą noc. Potem na spacerku siusiał i siusiał..... Wmiótł śniadanko. Potem dobre 10 minut ganiałam go z kołnierzem po podwórku ale w końcu udało mi się go ubrać. Cent,to bardzo mądry i kochany pies. Czekam na Peter Beny i przyznam,ze nie łatwo będzie mi sie z nim rozstać :oops: Oczywiście mam na myśli Centa :lol: Quote
bea_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Buniu przecież na zdjęciach widać że Cent to poczciwina ;) Na pewno da dużo radości. Szerokiej drogi mu życzę no i oczywiście Peter Beny też. :) Quote
parowka50 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cent juz jest, ale ludzie to przeciez kregosłup, zebra i skora. jest kochany, zaprzyjaznił sie najpierw z lodowką, potem z shih-tzami,i reszta ferajny. Jest spokojny,bardzo przyjacielski i ciagle głodny. Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jak dobrze ze świadomością że już jest bezpieczny :) :multi: Quote
bunia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 parowka50 napisał(a):Cent juz jest, ale ludzie to przeciez kregosłup, zebra i skora. jest kochany, zaprzyjaznił sie najpierw z lodowką, potem z shih-tzami,i reszta ferajny. Jest spokojny,bardzo przyjacielski i ciagle głodny. To wspaniale,że poznaje sie z psami :evil_lol: Tylko błagam na razie bez kotów:oops: Pod żadnym pozorem nie zdejmujcie kołnierza,no chyba,że do jedzenia i na spacer. Bardzo proszę podpaście Centa i codziennie wieczorem buzi w nosek na dobranoc ode mnie:loveu: Quote
bea_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ufffffffff nareszcie sie udało. Cent bezpieczny jest. Bardzo dziekuję wszystkim za tą całą akcję. Teraz będzie juz tylko lepiej. :) Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Domku szukamy dla piękniejącego Centa.. :cool3: Quote
Reno2001 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja wystawiam Centa na allegro. Mam pytanie na kogo kierowac teraz zainteresowanych. Proszę o telefon lub mail. Oto aukcja. Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=273121218 Quote
parowka50 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 telefon mozna dac nasz 32 627 50 10 lub ewy 512 186233. Powiem tak, po opowiesciach o Cencie mielismy przygotowane awaryjne DT gdzie Cent miał mieszkac i czekac na nowy dom lub wyprowadzkę Barrego i Miki, ale po pierwszym dniu stwierdzam, ze nie było jeszcz tak miłego, sympatycznego, grzecznego i przyjacielskiego psa jak Cent. Ma 100 razy lepszy charakter niz Barry. Bawi sie z wszystkimi psami, nawet z shih-tzakami Ewy. Koty powąchał i traktuje jak powietrze. Wczoraj na widok jedzenia to chciał miskę zjesc w całości, ale dostaje malutkie porcje co chwile i dzis juz chyba znudziło mu sie to pochłanianie bo podszedł do miski popatrzył na ryż i odszedł. Zastanawia mnie, ze wcale nie reaguje na smycz, jakby nie znał wcale opcji spacerów. I biedak śpi zwiniety w kłębek, w domu jest bardzo ciepło, wszystkie psy porozciagane, brzuchami do gory bo im goraca, a on w kłebuszek. Jak spi przy nas to zdejmuje mu kołnierz, jak zostaje sam o zakładam mu, ale nie robi z tego wielkiego problemu. Quote
Ulaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Cudowne wieści!!!!!!!! :loveu::multi::loveu::multi: Quote
bea_m Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :crazyeye: no niemozliwe! A czy wydano w schronisku własnie tego psa? Może ktoś sie pomylił ;) eee chyba nie bo jeszcze u Buni chciał zjesc kota razem z klatką. Chłopak po prostu sie przystosował i to migiem :loveu: Myślę że to wina domu tymczasdowego i domowników :loveu: Słyszałm od pewnej osoby (która wczoraj tam była) że to dom z klimatem :razz: Quote
bunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 bea_m napisał(a)::crazyeye: no niemozliwe! A czy wydano w schronisku własnie tego psa? Może ktoś sie pomylił ;) eee chyba nie bo jeszcze u Buni chciał zjesc kota razem z klatką. Chłopak po prostu sie przystosował i to migiem :loveu: Myślę że to wina domu tymczasowego i domowników :loveu: Słyszałm od pewnej osoby (która wczoraj tam była) że to dom z klimatem :razz: No nie :mad: Co ten DT zrobił z Centa? Przecież ,to był koto i psiożerca??? Na dodatek agresywny? Jak nic chyba sie tam w czasie urlopu przejadę i na własne oczy cuda zobaczę ;) Ucałowania dla Centa :lol: Quote
JazZiuta Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :iloveyou:przez :-( - pokochałam go od pierwszego wejrzenia. Jesteś wspaniały DT, zresztą Wszyscy tutaj mają ogromne serducha. Pozdrawiamy :) Quote
Aga_Mazury Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Cenciku.....jesteś Kochany :calus: jak dobrze, że już masz do kogo się przytulać :) Quote
bea_m Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 bunia napisał(a):No nie :mad: Co ten DT zrobił z Centa? Przecież ,to był koto i psiożerca??? Na dodatek agresywny? Jak nic chyba sie tam w czasie urlopu przejadę i na własne oczy cuda zobaczę ;) Ucałowania dla Centa :lol: Buniu a może Ty tam podeslesz na ferie swoje kropki! Odrobina wychowania tez pewnie by im się przydało :evil_lol: Quote
neverend Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No tylko cieszyć się i cieszyć... same wspaniałości:) Quote
bea_m Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 neverend napisał(a):No tylko cieszyć się i cieszyć... same wspaniałości:) A żebyś wiedziała. Wszystkim na ulżyło. DT był przygotowany na przyjęcie agresora. Wszyscy sie baliśmy że Cent jest zwichnięty psychicznie. Że nikt oprócz Uli sobie z nim nie poradzi. Podjęliśmy ryzyko!Ula czasu i miejsca dla Centa nie ma. W schronie by za niedługo zgasł. Dzisiaj myślę że to dobra decyzja! Cenciku oby tak dalej :loveu: Quote
neverend Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 bea_m napisał(a):A żebyś wiedziała. Wszystkim na ulżyło. DT był przygotowany na przyjęcie agresora. Wszyscy sie baliśmy że Cent jest zwichnięty psychicznie. Że nikt oprócz Uli sobie z nim nie poradzi. Podjęliśmy ryzyko!Ula czasu i miejsca dla Centa nie ma. W schronie by za niedługo zgasł. Dzisiaj myślę że to dobra decyzja! Cenciku oby tak dalej :loveu: o tym samym myślałam... kamień spadł z serca.. i aż dziw, że tak wszystko sprawnie poszło... nie wierzę... strasznie się cieszę.:) Quote
bea_m Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 neverend napisał(a):strasznie się cieszę.:) ..a żebyś wiedziala jak ja. Nie wspomnę o innych. O tak z cichacza wszyscy o nim myśleli. Nie bede mówla komu. Wszystcy od kropów to wiedźą to wiedzą :) Quote
Ulaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 bea_m napisał(a):A żebyś wiedziała. Wszystkim na ulżyło. DT był przygotowany na przyjęcie agresora. Wszyscy sie baliśmy że Cent jest zwichnięty psychicznie. Że nikt oprócz Uli sobie z nim nie poradzi. Podjęliśmy ryzyko!Ula czasu i miejsca dla Centa nie ma. W schronie by za niedługo zgasł. Dzisiaj myślę że to dobra decyzja! Cenciku oby tak dalej :loveu: A mówiłam, że nie ma ludzi niezastąpionych? :cool3: Psiaki ciągle zaskakują nas swoją wspaniałością i dlatego między innymi są taki kochane :p Cieszę, się, że nie będę potrzebna Centowi :evil_lol: Quote
bea_m Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja tez sie cieszę że nie potrzebuje twojej pomocy :eviltong: ale odwiedzić bys go mogła :cool3: w sumie lubisz dalmaśki :loveu: prawda Ula? :razz: Quote
Recommended Posts