bea_m Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No to co robimy? Wyciągamy go? Co mówią przepisy? Quote
Ulaa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Jest tymczas dla Centa, dom z ogódkiem, suczka do towarzystwa. U ludzi, którzy adoptowali od nas psinkę, a teraz na ich terenie powstaje kojec dla naszych tyczasów. Zgodzili się przyjąć Centa, gdy Mefisto, którego dzisiaj dostali na DT, znajdzie dom. Tu jest Mefisto http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94686 Quote
baffi2 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ulaa napisał(a):Jest tymczas dla Centa, dom z ogódkiem, suczka do towarzystwa. U ludzi, którzy adoptowali od nas psinkę, a teraz na ich terenie powstaje kojec dla naszych tyczasów. Zgodzili się przyjąć Centa, gdy Mefisto, którego dzisiaj dostali na DT, znajdzie dom. Tu jest Mefisto http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94686 oby Mefisto szybko znalazł dom... Quote
bea_m Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Aga- Mazury odezwij się na wątku. Co z Centem. Czas go wyciągnąć przecież. Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Aga, czy Cencik jest juz do adopcji? Quote
Aga_Mazury Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jesooooo...przepraszam Was bardzo....ale raz, ż dogo jak wiecie ni działało...a po drugie....to już minęły dwa tygodnie:crazyeye: ale ten czas leci... Jeśli minęły dwa tygodnie to możemy go zabierać...oczywiście, że tak Quote
bea_m Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 No w niedziele minęło. Tylko się pytam czy obserwacja nic nie stwierdziła. Jak on się zachowuje bo nie wiem jaki transport łatwić? Może wystarczy zwykła osobówka a może potrzebny samochów policyjny ;) Chodzi o to żeby Cent transportujących nie zjadł po drodze i z autem za granice nam nie zwiał. Jaki to pies teraz jest? Quote
Aga_Mazury Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cent dalej jst taki Kochany jak był...........dla ludzi ;) tylko przy karmieniu z rki trzeba uważać:evil_lol: jednak nie toleruje wszystkich psów...w znaczeniu, że niektórych nie lubi Quote
neverend Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 bea_m napisał(a):No w niedziele minęło. Tylko się pytam czy obserwacja nic nie stwierdziła. Jak on się zachowuje bo nie wiem jaki transport łatwić? Może wystarczy zwykła osobówka a może potrzebny samochów policyjny ;) Chodzi o to żeby Cent transportujących nie zjadł po drodze i z autem za granice nam nie zwiał. Jaki to pies teraz jest? spokojnie...aż tak się bać nie trzeba...:lol: myślę,że byłby grzeczny w aucie osobowym.. on jest tylko zazdrosny,jak widzi, jak ktoś głaska innego psa... z tego co zaobserwowałam... natomiast kagańczyk można włożyć jakby co...:) Quote
neverend Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 bea_m napisał(a):Dobra. Czyli muszę zacząć kombinować. jessss.... ale się cieszymy:) Quote
bea_m Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tylko niech ktoś mi powie jak się do tego zabrac! Co robimy? Wieziemy go do Łodzi do Buni na oględziny i kastrację czy od razu do DT i tam ciachamy! Czy ktoś z Ostródy może pomóc w transporcie i gdzie? Ja bym wolała żeby jednak Bunia go ciachnęła i obejrzała. Buniu co ty na to? No ludzie pomóżcie mi myśleć. Quote
bea_m Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Haloooo!!! Cioteczki Centowe!!!! Gdzie wy jesteście :mad: Naradę wojenną czas zacząć!!!! :diabloti: Czy ktoś mi powie jakie Cent ma szczepienia? Quote
lidka_park Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 bea_m napisał(a):Haloooo!!! Cioteczki Centowe!!!! Gdzie wy jesteście :mad: Naradę wojenną czas zacząć!!!! :diabloti: Czy ktoś mi powie jakie Cent ma szczepienia? na pewno na wścieklizne... a jak z reszta to nie wiadomo... dawny "właściciel" mógł ale nie musiał go szczepić na inne choroby... Quote
bea_m Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 O ktoś się odezwał :) A czy jest szansa że załatwicie jakiś transport? Zwrot paliwa będzie. Może ktoś od was jechać? Wstępnie proponuje że do Łodzi do Buni. Quote
lidka_park Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 bea_m napisał(a):O ktoś się odezwał :) A czy jest szansa że załatwicie jakiś transport? Zwrot paliwa będzie. Może ktoś od was jechać? Wstępnie proponuje że do Łodzi do Buni. ja na pewno nie dam rady, ale nie wiem jak reszta... poczekajmy do wieczora... powini sie wtedy zjawic na forum ;) Quote
sisia0 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 ja tez raczej nic nie zalatwie :( Quote
bunia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 sisia0 napisał(a):ja tez raczej nic nie zalatwie :( To może chociaż nowe zdjęcia Centa poproszę :loveu: Quote
bunia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Halo ,halo :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dlaczego nikt tu nie zagląda???? Cent ma zapewniony dom tymczasowy,opiekę weterynaryjną i długie szczęśliwe życie przed sobą. Potrzebna jest pomoc w transporcie i garstka nowych informacji dotyczących Centusia :loveu: Czekam na wieści i zdjęcia biedaka:-( Quote
Matusz Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 jutro jesteśmy w schronisku ;) na pewno będą nowe zdjęcia;) Quote
Rybc!a Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A czemu ja nie wiem o tym, że szukacie transportu? Quote
Reno2001 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Potzrebny transpory Ostróda - Łódź. Tu Bunia zajmie się weterynaryjnie Centem :cool3:. Ja postaram się obstawić trasę Łódź-Katowice. Ostródo, pobudka !!! Quote
Recommended Posts