Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki z Ostródy a czy można go już odrobaczyć przynajmiej? Możemy przesłać pieniążki na odrobaczenie coby później szybciej wszystko poszło. W sumie to w czasie się rozciągnie wsdzystko. Pomiędzy różnymi zabiegami czas jakiś musi być. Proszę o odpowiedź.

Posted

bea_m napisał(a):
Ciotki z Ostródy a czy można go już odrobaczyć przynajmiej? Możemy przesłać pieniążki na odrobaczenie coby później szybciej wszystko poszło. W sumie to w czasie się rozciągnie wsdzystko. Pomiędzy różnymi zabiegami czas jakiś musi być. Proszę o odpowiedź.

ja myślę,że tak...
i jestem za...
przyjazd kiedy planowany...
chyba w następną sobotę?

Posted

No nic jeszcze nie zaplanowane jest bo i tymczas zapchany kropkami sztuk dwie. Ale myślę że pora już cos robić. To co odrobaczami czy szczepimy na wirusówki?

Posted

bea_m napisał(a):
No nic jeszcze nie zaplanowane jest bo i tymczas zapchany kropkami sztuk dwie. Ale myślę że pora już cos robić. To co odrobaczami czy szczepimy na wirusówki?

mi się zdaje,że on na wiruski dostał jak było parvo, a nawet wcześniej, ale sama już się z tym wszystkim zakręciłam...wiesz...trzeba z Agą pogadać... pratel jest na pewno...mnie jednak w schronie nie ma w soboty, więc z nią trzeba pogadać co i jak...

liczymy z Centem na ciotkę:razz:

Posted

No my też na bardzo dużo liczymy :evil_lol:. Liczymy na Centa że już nic nie odwali. Liczymy na wieści o nim. Liczymy na odpowiedź na moje pytania. I oczywiście liczymy na licytacje na bazarkach dla Centa i transport.

:roll:już mnie głowa boli od tego liczenia.

Posted

bea_m napisał(a):
No my też na bardzo dużo liczymy :evil_lol:. Liczymy na Centa że już nic nie odwali. Liczymy na wieści o nim. Liczymy na odpowiedź na moje pytania. I oczywiście liczymy na licytacje na bazarkach dla Centa i transport.

:roll:już mnie głowa boli od tego liczenia.

mnie też...
porozmawiam z Agą i napiszę odpowiedzi:)

Posted

bea_m napisał(a):

odrobaczany był co nie znaczy, że możemy znowu np.

natomiast ze szczepieniem to sprawa wygląda tak, że...
przez okres obserwacji chyba nie można podać żadnych szczepionek...i w ogóle nie za bardzo można przy psie robić cokolwiek...niestety :shake: powinien być raczej w stanie takim jak w momencie ugryzienia

Posted

No to biednymu zawsze wiatr w oczy. Ciotki trzymajcie kciuki żeby Mika i Bary szybko dom znalazły. Wyszły ogłoszenia z psiakami. Dopiero jak tamte pojdą do domków to będziemy Centa mogli wyrwać.

Posted

bea_m napisał(a):
No to biednymu zawsze wiatr w oczy. Ciotki trzymajcie kciuki żeby Mika i Bary szybko dom znalazły. Wyszły ogłoszenia z psiakami. Dopiero jak tamte pojdą do domków to będziemy Centa mogli wyrwać.

o taaak...na pewno będziemy...
by tylko się udało...

Posted

Wiem że dt i Ewadr robią wszystko żeby szybko poszło. Ogłoszenia juz poszły w gazetach a i plakaty mają pójść. Dobrze będzie. Cent na swoją kolejkę długo czekać nie będzie musiał.

Posted

bea_m napisał(a):
Wiem że dt i Ewadr robią wszystko żeby szybko poszło. Ogłoszenia juz poszły w gazetach a i plakaty mają pójść. Dobrze będzie. Cent na swoją kolejkę długo czekać nie będzie musiał.

tyle ciotek go kocha,że na pewno nie będzie długo czekał...

Posted

Może jaimś cudem...uda mi się umieścić post...

Cencik dostał wczoraj ode mnie dwie wielkie michy rosołu gęstego z ryżem i kurczakiem....reklamówę kiełbachy....

i chyba jeszcze mu mało było ;)

ale forma zdrowotna chyba nie najgorsza narazie