Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea_m napisał(a):
W sobotę zamiast Cencika jedzie inny dalmat. Ale nic to. Co się odwlecze to nie uciecze. AgaMazury i jak tam nasz Skubaniec na obserwacji?

to znaczy,że tak czy siak Cent pojedzie?

Posted

No myślę że słowo się rzekło..... jeżeli Cent nie odwali nic nowego i znajdziemy pieniążki na transport, kastracje, szczepienia i tymczas. DT nie zniechęcił się Centem. Co prawda w sobote ma jechać inny psiak ale myślę że znajdzie szybko domek i Cent pojedzie w niedalekiej przyszłosci.

Posted

bea_m napisał(a):
No myślę że słowo się rzekło..... jeżeli Cent nie odwali nic nowego i znajdziemy pieniążki na transport, kastracje, szczepienia i tymczas. DT nie zniechęcił się Centem. Co prawda w sobote ma jechać inny psiak ale myślę że znajdzie szybko domek i Cent pojedzie w niedalekiej przyszłosci.

to dobrze...bo Cencik czeka...

Posted

sisia0 napisał(a):
Zmieniony... Cent dosłownie w dupę dostaniesz !!!

Dalmatyńczyków się nie bije :mad:
Dalmatyńczyki kocha się bez warunkowo i bez względu na szkody psychiczne i fizyczne ,których nam dostarczają :loveu:

Posted

Buniu zgadzam się z tobą w całej rozciągłości ale nas złość na Centa roznosi. Taki piękny plan, w sobotę by już grzał dupinke na tymczasie. A tu taki klops :(