Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... a tym trazem prosze o wsparcie finansowe. Wyciągnięcie psa ze schroniska to nie wszystko. Transport. leczenie, szczepienia, kastarcja i utrzmanie....... i trzeba szybko znaleść domek... Dajmy mu szanse!

Czy może założycielka wątku napisać w tytule ze wsparcie finansowe potrzebne?

Posted

bea_m napisał(a):
... a tym trazem prosze o wsparcie finansowe. Wyciągnięcie psa ze schroniska to nie wszystko. Transport. leczenie, szczepienia, kastarcja i utrzmanie....... i trzeba szybko znaleść domek... Dajmy mu szanse!

Czy może założycielka wątku napisać w tytule ze wsparcie finansowe potrzebne?

Bardzo prosimy o pomoc finansową, to są naprawdę duże pieniądze. Psa trzeba przewieźć z Ostródy na samo południe Polski :(

Posted

Transport to koszt 500zł.
100zł da dom od Petuni, może dorzuci coś Jusyna,która znalazła ten dom. Myślę że łącznie zamknie się to w granicach 200zł, najwyżej ja dorzucę coś z funduszu schroniska elbląskiego, popytam znajomych, poproszę o wsparcie.
Moja gadanina zawsze coś daje ;)

Ale pieniędzy mamy wciąż za mało!
Czekam na telefon od pani z Mrągowa...

Posted

NAwet nie mam pojęcia jak Wam to napisać.....wszystko zorganizowane...
a Cent dał ciała... ugryzł dzisiaj Panią pracującą w schronisku gdy chciał ugryźc psa a trafił na nią i znowu ma 14 dni kwarantanny...także z transportu w sobote nic nie wyjdzie

Posted

No to pięknie.
Dom Petuni czeka, Mika dalej bez domu, my już sobotę sobie zaplanowaliśmy, zaczęliśmy zbierać kasę.
Jej, czy wszystko musi się komplikować?

Posted

Mam ochotę Cencika przewinąć przez kolano i dać klapa w tą chudą, nakrapianą dupinę. Taki misterny plan ...... strzelił. Ale nic to. Zrobi się następny. Mika tak czy inaczej nie może cierpieć przez Centa. Jedzie w sobotę do DT :) A Cencik za karę jeszcze 14 dni w schronie :placz:

Posted

bea_m napisał(a):
Lepiej żeby już nikogo nie gryzł.

Troche mi ręce opadły.
bardziej się spodziewałam, że w ostatniej chwili transport nie wypali, niż że zawali sam pies :shake:.