bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Rybcia ryzyko zawsze jest ale to jakoś trzeba logicznie rozwiązać. A ja w związku z tym wszystkim pozwoliłam sobie następny bazarek zrobić. Zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8586116#post8586116 Quote
Rybc!a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bea_m']Rybcia ryzyko zawsze jest ale to jakoś trzeba logicznie rozwiązać. A ja w związku z tym wszystkim pozwoliłam sobie następny bazarek zrobić. Zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8586116#post8586116 Damy radę :) Cent będzie jechał w bagażniku, a suczki ze mną, z tyłu. Bazarek już podbiłam :) Quote
Reno2001 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czyli teraz kwestia przygotowania psa do drogi. Szkoda, ze nie skorzysta z darmowej kastracji u Buni. No nic. Najważniejsze, ze dostanie szansę na lepszy los. Quote
Aga_Mazury Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Schronisko już wie, że będziemy Cencika zabierać :multi: ale się cieszę :loveu: Quote
Rybc!a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 sisia0 napisał(a):to kiedy wstępny termin ? Sobota . :razz: Quote
Aga_Mazury Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Rybc!a napisał(a):Sobota . :razz: czekamy zatem :) Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jajo zaraz zniose ii tyle. Zimno na dworku a Cencik taki chudzieńki. Aga jak bedziesz w schronisku to mu powiedz żeby poczekał na nas. Quote
lidka_park Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 super wieści zatem trzymam kciuki :) Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ... a tym trazem prosze o wsparcie finansowe. Wyciągnięcie psa ze schroniska to nie wszystko. Transport. leczenie, szczepienia, kastarcja i utrzmanie....... i trzeba szybko znaleść domek... Dajmy mu szanse! Czy może założycielka wątku napisać w tytule ze wsparcie finansowe potrzebne? Quote
Rybc!a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 bea_m napisał(a):... a tym trazem prosze o wsparcie finansowe. Wyciągnięcie psa ze schroniska to nie wszystko. Transport. leczenie, szczepienia, kastarcja i utrzmanie....... i trzeba szybko znaleść domek... Dajmy mu szanse! Czy może założycielka wątku napisać w tytule ze wsparcie finansowe potrzebne? Bardzo prosimy o pomoc finansową, to są naprawdę duże pieniądze. Psa trzeba przewieźć z Ostródy na samo południe Polski :( Quote
Reno2001 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ile jest potzrebne? Dobrze, że jedzie kilka psiaków to koszty sie rozłożą. Quote
Rybc!a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Transport to koszt 500zł. 100zł da dom od Petuni, może dorzuci coś Jusyna,która znalazła ten dom. Myślę że łącznie zamknie się to w granicach 200zł, najwyżej ja dorzucę coś z funduszu schroniska elbląskiego, popytam znajomych, poproszę o wsparcie. Moja gadanina zawsze coś daje ;) Ale pieniędzy mamy wciąż za mało! Czekam na telefon od pani z Mrągowa... Quote
neverend Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 piękne wiadomości, ale potrzeba też pomocy... sisia0 zmień tytuł... Quote
Aga_Mazury Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 NAwet nie mam pojęcia jak Wam to napisać.....wszystko zorganizowane... a Cent dał ciała... ugryzł dzisiaj Panią pracującą w schronisku gdy chciał ugryźc psa a trafił na nią i znowu ma 14 dni kwarantanny...także z transportu w sobote nic nie wyjdzie Quote
Rybc!a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No to pięknie. Dom Petuni czeka, Mika dalej bez domu, my już sobotę sobie zaplanowaliśmy, zaczęliśmy zbierać kasę. Jej, czy wszystko musi się komplikować? Quote
bea_m Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mam ochotę Cencika przewinąć przez kolano i dać klapa w tą chudą, nakrapianą dupinę. Taki misterny plan ...... strzelił. Ale nic to. Zrobi się następny. Mika tak czy inaczej nie może cierpieć przez Centa. Jedzie w sobotę do DT :) A Cencik za karę jeszcze 14 dni w schronie :placz: Quote
Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Biedaczek... Cencik- patrz kogo gryziesz.... Quote
Reno2001 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 bea_m napisał(a):Lepiej żeby już nikogo nie gryzł. Troche mi ręce opadły. bardziej się spodziewałam, że w ostatniej chwili transport nie wypali, niż że zawali sam pies :shake:. Quote
Recommended Posts