Aga_Mazury Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Cent robi się coraz "gorszy"....mało, że kotu nie przepuści to teraz jeszcze zaczyna miec problemy z dogadywaniem się z psami... jest jak szkieletorek....taki chudziutki, że jak się zwija na posłanku w kuleczkę to mam wrażenie, że w piąstkę by się zmieścił :niewiem: Quote
bea_m Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 :( i co mam powiedzieć. Domet tymczasowy pod Katowicami może przyjąć sunię. Ze względu na swojego rezydenta. I kasy na tymczas brak :( Ciotki licytujcie na bazarku. Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Cencik naprawdę taki niedobry jest dla kotów? :( Quote
Ulaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Oj to u mnie też odpada :shake: mam 2 koty Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cent zatem nawet do domu tymczasowego nie pojedzie :shake: biedny i coraz chudszy... Zrobimy mu badanie kału bo ta jego chudość jest przearażająca Quote
neverend Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Cent zatem nawet do domu tymczasowego nie pojedzie :shake: biedny i coraz chudszy... Zrobimy mu badanie kału bo ta jego chudość jest przearażająca tak...jest bardzo chudy, ale tak bardzo się garnie do ludzi... powarkuje nadal na inne psy... ale to z zazdrości o ludzką uwagę... Quote
Diana S Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 niszczeje coraz bardziej...chłopak bez szans na domek tymczasowy?... matko pies niknie w oczach....zle z nim bardzo... Quote
Rybka_39 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Biedak...musi trafić do DT chociaż bo "zdziczeje":-( Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No to się doczekał :) Cencik pojedzie do DT koło Katowic. Pakować go tam cioteczki. Transportu szukamy :) Quote
sisia0 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 JUPI !! JUPI !!! ale super waidomości. zmieniam już tytuł ! Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sisia napisz w tytule że szukamy transportu Ostróda - Katowice bądź Kraków. Quote
Reno2001 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 bea_m napisał(a):Sisia napisz w tytule że szukamy transportu Ostróda - Katowice bądź Kraków. Oczywiście urządza nas wszystko co po trasie. Ja trasę Łódź-Częstochowa mogę obstawić na 100%. Dalej troszkę gorzej, ale nie mówię, że nierealne...;). Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Czyli wstępnie zmiana. Potrzebny transpotr Ostróda - Łodź. Później Częstochowa Katowice. Quote
Ulaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Od samego początku miałam przeczucie, że zobaczę Centa na własne oczy. Dlatego właśnie w jego wątek tak się "wczepiłam" no i ta kontrola... Pakuj się Cencik :multi: Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ulka będzie trzeba sporo pracy w niego włożyć. Ale mam nadzieje że będzie dobrze. Transportu szukamy. Quote
Rybc!a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja go mogę od Ostródy do Katowic. Ale czy nie będzie problemów, bo jadą też inne suczki... ? Quote
Recommended Posts