bea_m Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 To dobrze że ktoś Centa chce. Ale powiedz ty mi czy ty Centa chcesz oddać ? :eviltong: Bo z taki skarbem to truno sie rozstać!!! A krzyczę na roztyłość Centa :mad: no bo dalmat musi miec wciecie w taliii. A cioteczka Ewa tak go dokarmia że wcięcia biedak juz od tygodnia nie ma :lol: Super :loveu: na zime troszke ciałka nie zaszkodzi. Quote
ewadr Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A co ty myslis Bea ze ja taka nierozsądna jestem? Jak Cent najedzony to niegrozny, a tak niewiadomo co ukradnie i skad.Wczoraj zakosił Kindze cukierka z paczki i pozarl z papierkiem:evil_lol:A tak przy okazji to przez te diabły nie mamy choinki.:shake: Quote
:: FiGa :: Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A co się stało z choinką? :scared: Quote
znikam Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 my w zeszłym roku nie postawiliśmy, bo baliśmy się, że pies ja ściagnie... tylko malutka stała u mnie w pokoju Quote
ewadr Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 No własnie pomysleliśmy, ze bombki nie słuzą dalmatom najlepiej. Quote
bea_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Nic nie rozzumię!!! Co to znaczy? Cent pożarł choinke z bombkami czy po prostu dla bezpieczenstwa jej nie wystawiliscie? Quote
ewadr Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Z przezornosci ciociu Beatko, wole nie miec chpinki, niz zołądek chłopaków na sumieniu. Chociaz Cent fajnie reaguje na słowo malutki, tak mowie na kota, czipsy i słucha. Wołam to jest nasze malutkie nie wolno i Cent w biegu hamuje. Moze z choinka tez by sie udało? Ale to niech sobie nowy domek sprawdza. Quote
bea_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: toż se Ciotka poszałała. Nie chciałaś ubierać choinki to na Centa wszystko zrzuciłaś :mad: a to taki aniołecze jest :roll: Quote
ewadr Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cent zaszczepiony komplet wirusowek - 28.00 zł Magda potem wrzuci zdjecie z ksiazeczki. Niał jechac dzis do nowego domu ale wstrzymałam adopcje,poniewaz małzenstwo nie moze sie dogadac. Facet chce a zona nie chce, nie puszcze psa w niepewny dom, zeby ktos na nim wyładowywał złosc. Szukamy dalej, mozna prosic o allegro? Quote
bea_m Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ewa ponoć na szybko to tylko pchły można łapać. Oddaj go tylko w dobre ręce. Quote
ewadr Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sa dwie zainteresowane rodziny, obie fanki dalmatów swietnie znajace rasę. jedni maja suczke dalmatkę a drudzy mieli przez 12 lat dalmatkę. Zobaczymy jutro. Quote
bea_m Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No to Ewa ma trudny orzech do zgryzienia. No przecież Cent sie nie rozdwoi :lol: Quote
znikam Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cent się nie rozdwoi, acz może jedni wezmą dalmasia z gdańska na przykład? albo Fuksika? lub Fosterka? oby, oby! :) Quote
bea_m Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ewa no i co z Centem? I nie zapominaj że inne kropki czekają !!!! Quote
ewadr Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jutro ustalimy z pania, kiedy chciałaby przyjechac. mysle ze juz po Nowym roku, nie chca Centa zostawiac samego w Sylwestra, zaraz w pierwszy dzien. Quote
bea_m Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Oj a ty cioteczko z psiakami w sylwestra bedziesz balować :roll: No cóz jak co to przyjezdzajcie do mnie. Wszyscy............. Quote
ewadr Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dwa razy nie mow, bo własnie z mama o tym rozmawiałam. Ze jak ty sie nie kwapisz przyjechac do nas, to musimy cie same odwiedzic. Quote
MichalMi Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 i u bea w lesie zabawa spontan ;) Ewa, postaraj się zainteresować ludzi innymi kropkami :) Quote
bea_m Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Taaa zabawa sponatn jak nic.... koleżanki dzieckowi własnie 4 jedynki na raz wychodzą. Juz wiem na kim będzie je szlifować... i na kim będzieswoja sline zostawiać..... Quote
bea_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wróciłam. Pośliniona, pogryziona. A teraz sie zapytuję!!!! Co u Centa? Quote
ewadr Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pani bedzie dzisiaj z dzieckiem, zobaczymy jak sie dogadaja. Quote
:: FiGa :: Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Czekamy na wieści i siedzimy jak na szpilkach :kciuki: Quote
Recommended Posts