neverend Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='bea_m']Kropka i drób? Ciekawe :) mój ma już kilka kuraków na sumieniu a to dlatego że na żebry po wsi nam czasem pójdzie (jak jest na wsi). W mieście zadowala się karmą dla kotów - bezdomnych.[/quote] nieeee...Kropa nie tknie chodzącego kuraka... woli wleźć na stół,albo podkraść chleb ze spiżarki... ale najlepszy łup, to chipsy z namiotów gości.. Quote
MichalMi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ale trzeba przyznać, że współpracować też doskonale potrafią. Wczoraj Bachu ściągnął całego kurczaka ze stołu, a Fus (wyżeł) na ich miejsce transportował. W tym czasie Bachu polował na coś innego ;) Quote
neverend Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='MichalMi']ale trzeba przyznać, że współpracować też doskonale potrafią. Wczoraj Bachu ściągnął całego kurczaka ze stołu, a Fus (wyżeł) na ich miejsce transportował. W tym czasie Bachu polował na coś innego ;)[/quote] tzw...zgodność charakterów...:eviltong: Quote
bea_m Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 To ja tylko takie proste pytanie. Gdzie jest Ostruda? Quote
neverend Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='bea_m']To ja tylko takie proste pytanie. Gdzie jest Ostruda?[/quote] Ostróda w woj. warmińsko mazurskim koło Olsztyna... Quote
Matusz Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='neverend']Ostróda w woj. warmińsko mazurskim koło Olsztyna... dokładnie, 40 km za Olsztynem... Quote
Reno2001 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No, kawał drogo do was...:evil_lol:. Ale transport jakoś się załatwi ;). Quote
sisia0 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Ostróda to piękne miasteczko w którym są same piękne i kochające zwierzaczki :) Quote
bea_m Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Nic nie mam dla Cencika. Reno a wiesz jakby cos było to odległosc nie jest istotna :razz: pozdowiłaś drzwi? :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='bea_m']Nic nie mam dla Cencika. Reno a wiesz jakby cos było to odległosc nie jest istotna :razz: pozdowiłaś drzwi? :evil_lol:[/quote] Wiem, wiem. Kilometry nie sa istotne. Z tym, że na razie cisza. Na allegro jeden obserwtor...i to by było na tyle :-(. A drzwi czują się pozdrowione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
bea_m Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jeżęli chodzi o drzwi to pewnie Cent w temacie nie jest ( się Parówka kłania :evil_lol:) Ale Centa to ja bym na deskorolne do domu przewizła :loveu: Quote
sisia0 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75727&page=20 POTRZEBNA POMOC POMZCIE BLAGA M!! Quote
bea_m Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 My tu gadu gadu a ciotki nic nie piszą. Czy z obserwacji już wyszedł? Quote
neverend Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 bea_m napisał(a):My tu gadu gadu a ciotki nic nie piszą. Czy z obserwacji już wyszedł? no gdzie??? jak widać jego kropencje o oczopląs przyprawiają, więc niemożliwe jest nie zauważenie go...:eviltong: Quote
Ulaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 On jest na tej obserwacji jeszcze czy nie? Bo jak już nie, to możnaby o jakimś tymczasie pomyśleć :razz: Quote
bea_m Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Czyli wiadomo że nic nie wiadomo. Co jest zgrane? Quote
Aga_Mazury Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jeżeli ktoś ma DT dla kropka to błagam zabierzcie go.... On jest chory...boli go coś w brzuchu, jest osowiały...wymiotował żółcią, ma biegunkę....i w ogóle mu się nie poprawia... tak dzisiaj się na mnie patrzył...tak prosił... głaskałam go po tej centkowej główce...i wyć mi się chciało..... Quote
bea_m Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Aga my mamy tylko jeden DT i to jeszcze płatny. Parówka go okupuje a w kasie pusto. Quote
Diana S Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 matko słonko sie wyniszcza w schronie....:-( Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ja też głaskałem:-(:-( Biedny Cencik, taki chudy, trząsł się... Quote
Diana S Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 trzasł sie bo zimne noce nie da sie nie trzasc...nie ma co go ogrzac....biedaczek... Quote
Aga_Mazury Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Sisia zmień tytuł, że Cenick pilnie szuka DT bo odchodzi w schronie..... bardzo się o niego boję .... Quote
Recommended Posts