BlackSheWolf Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 już daje fotki :D coprawda tylko 6 ale zawsze cos ;) Quote
BlackSheWolf Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 on sie ostatnio taki kochany zrobil :) z mila checia bym wziela Pokera :D ale nie mogee... dostojny Pokerek siedzi :D Tutaj domaga sie miziania :D Poker cos wywachal :D A tutaj z Kasia ;) Quote
BlackSheWolf Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Tutaj tez z Kasia i jak zwykle cos wacha :D A tutaj skok jego kumpeli z boksu ;) a Poker w tle ;) koniec fotek... nadal nikt nie chce Pokera?? :( Quote
tanitka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ale miła mordka. Z nowymi zdjeciami powystawiam mu ogłoszenia.:lol: Quote
BlackSheWolf Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 czekamy na dom... Poker jest dopiero od miesiaca w schronisku ale juz wszyscy go kochaja :) a ja szczegolnie... marze sobie o idealnym domku dla niego. Quote
tanitka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 wrzucam go już na dwa fora wyżłowe i dzisiaj dam na allegro:lol: Quote
BlackSheWolf Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Poker czeka... przeciez on ma dopiero niecaly rok.... czyzby mial spedzic zycie w schronisku ?? :( nie pozwolmy na to!! Quote
BlackSheWolf Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 dlaczego nikt nie chce takiego ladnego wyzla ?? :( Quote
BlackSheWolf Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Pokerek do góry!! taki mlody psiak i to jeszcze wygladajacy jak wyzel musi znalesc domek!! i to szybciutko :) hej hooop Quote
marillka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Kciuki w garść i Spacerek na pierwszą :painting: Quote
marillka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 biegnij na pierwszą - potrzebujesz domku :Dog_run: Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 i jak nikt nie chce tak mlodego wyzelka ??? on jest naprawde kochany.... :( Quote
marillka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 zapraszam biegnij na pierwszą - potrzebujesz domku :Dog_run: Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 oj potrzebuje domku... ale widze, ze nikt nie jest zainteresowany :( :( :( eh... :( ;( :( Poker ma 10-11 miesiecy.... nie moze spedzic swojego zycia w schronie ;9 nie pozwole na to :( Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 szkoda mi go...to wyzel...fumfel mojego :( tylko wlasciciele wyzlow wiedza jakie to zajefajne psy... ale ja nie moge wziasc zadnego juz:( i mam w schronisku w zamosciu sunie wyzla...w lublinie nastepna:( skad one sie biora w schronie? Quote
tanitka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ja mu wystawiam cały czas allegro:-( Quote
BlackSheWolf Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 dzieki TANITKA NIKI-LIDKA ja tez nie moge uwierzyc ze tyle raosywch albo podobnych psow do danej rasy ejst w schronie... u nas byl ostatnio tez ONek z rodowodem... A POKER CZEKA! Quote
BlackSheWolf Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 tanitka napisał(a):ja mu wystawiam cały czas allegro:-( mobłabyś podać link do ogłoszenia o nim ?? hop Quote
BlackSheWolf Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 hopaj Pokerku... moze ktos cie wreszcie zauwazy... Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 tanitka napisał(a):ja mu wystawiam cały czas allegro:-( wyzelce z zamoscia tez ty wytawialas no nie? dzieki ze podalas moj nr tel a nie schroniskowy, bo wydzwanialo do mnie tyle pseudohodowcow ze szok...:shake: gdyby zadzwonili do schronu sunia pewnie szykowalaby sie do jakiejs ciazy juz!! a tak pojedzie za tydzien do domu do wawy:lol: ...wlasnie dlatego jest ryzyko z wystawianeim rasowcow...trzeba pozniej duyzo zachodu wlozyz w to zeby pies nie trafil w rece rozmnazaczy.... Quote
Recommended Posts