Panca Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 gdzie dom dla Pokera????mysle ze trzeba sie ladnie usmiechnac do Tanitki:cool3:pozdrawiam wszystkich swiatecznie:biggrina: Quote
Panca Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 bedzie domek!nie znam przypadku wyzla lub wyzlopodobnego ktory by domku nie znalazl, to tylko kwestia czasu:thumbs: Quote
Panca Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 trzeba wierzyc mocno a na pewno sie uda:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 mam pewne wiesci... kto chce wysłuchaC?? POKER MA DOM!! :multi::multi::multi: udało się!! :multi::multi::multi: Quote
Panca Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :lilangel::lilangel::laugh2_2::laugh2_2:ja chce wysluchac!!!!!!a nie mowilam!!!!opowiadaj plissss:gdzie?kiedy?beda fotki z nowego domku? Quote
tanitka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 bardzo się cieszę i też czekam na wieści!!:lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 fot nie mam i nie wiem czy bede miala bo nie bylo mnie jak zostal adoptowany. Wiec nie znam wlascicieli. Pojechał do pobliskiej miejscowosci. Bedzie mieszkal w domku jednorodzinnym i rodzina jest z tego co mowil kierownik bardzo mila i widac ze lubia psy :) Quote
kobix Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 kochane wolontariaty:)miejscowe czy macie jakieś wieści o domku Pokera,jak się tam czuje,czy są szanse na fotki z nowego domu?? jakoś byłabym spokojniejsza... Quote
Panca Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ano tez chetnie bym zobaczyla Pokerka w nowym domku Quote
BlackSheWolf Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 niestety fotek nie mam. Ale psiak jest pelen energii i czuje sie dobrze:) Quote
kobix Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 to najważniejsze-wiedzieć że trafił do "dobrych"ludzi,kochających zwierzeta,taka adopcja to skarb i tak samo rzadka... oby Poker żył długo i szczęśliwie i dożył tam swoich ostatnich dni:loveu: to nie byla klepsydra tylko moim zdaniem dom idealny-taki do grobowej deski z psem,a nie do weterynarza:shake: Quote
BlackSheWolf Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 no :) Pokerek napewno trafil dobrze :) Quote
Recommended Posts