Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nastała godzina zero.Na 9tego Kubus musi byc w Warszawie,pytalam przetarte sciezki-nic z tego.
Teraz ide blagac do Fony i pierniczkow o polaczenie wyjazdu Kubusia i tamtych pieskow do Celestynowa.Trzymajcie kciuki,zeby sie udało!

Posted

szuwar napisał(a):
Ale fajnie! A jak z transportem? Pytam, bo mój TZ teraz dużo jeździ... Może akurat by mógł coś pomóc...

Szuwarku Drogi, a do Warszawy jezdzi????? no powiedz,ze tak....

Posted

[SIZE="2"]Jestem nowa na Dogo i właśnie przeczytałam cały wątek o Kubusiu. Bardzo mnie ujął los tego biedaka.Trzymam bardzo mocno kciuki żeby mu się powiodło. A jego wcześniejszym właścicielom powinno się zrobić bardzo, bardzo głupio że pozbyli się tak fantastycznego psiaka, którego docenił ktoś poza Polska.

Posted

bardzo,bardzo ,bardzo pilne!!!!!
czy ewentualnie,ktos kto czyta ten watek,gdyby pies przybyl wczesniej do Warszawy,czy ktos ofiaruje mu tymxczas na dzien?????To grzeczny staruszek!!! Miły,przyjemny.Tymczas na 1 dzien,a potem do Celestynowa,a nastepnego dnia bedzie w Niemczech,odpocznie i zacznie nowe zycie.Tam pytały sie o niegio 2 domki,u nas0nikt.
prosze Cioteczki Warszawskie,przygarnijcie go na 1 dzien.To wazne,bardzo wazne.

Posted

Droga Evo....z tym Celestynowem to bardzo dobre pytanie.Nie wiem jeszcze kto ma go zawiezc,ale jak znajde kogos kto go przechowa,to znajde i kogos kto go podwiezie....no musze,bo nie mam wyjscia,Nawet jak go stopem przywioze do Warszawy,to Celestynow podobno ma słaby dojazd autobusowy i trzeba isc kilometry przez las do schronu (pidzej mi kiedys tłumaczyla).
Bede prosic na Dogo-ja zwykle...
.10 listopada wyjazd.
Najbardziej optymalna wersja to:
Celestynow,sobota, 10 rano.
Wierze,ze i tym razem sie uda...

Posted

A tak poważnie, to Ty z Nim przyjedziesz? A czym?
Pytałam którego to ma być? Jak będę wiedziała to może uda mi się być w domu i Go przechować... Jeśli Ty będeziesz z Nim to zapraszam na nocleg.

Posted

W najgorszym wypadku,zapakuje go w pociag i zawioze.
Dzieki Eva :) Milo mi,ze nie tylko Kubus,ale i ja:) jak tylko bedziesz,wiedziala,daj mi prosze znac.
tylko teraz tak-ja nie znam Warszawy.A Marki sa pod Warszawa?

Posted

Pytałam którego to ma być??????????????????????????????
Spróbuję to jakoś ustawić, tylko litości odpowiedz na moje pytanie!!!!