AgaG Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ja po prostu zwariuję... taki podobny do mojego Kasanowy staruszeczka który mi tak niedawno zmarł... Czy inne psy mu nie zagrazają? Quote
brazowa1 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 AgaG napisał(a):ja po prostu zwariuję... taki podobny do mojego Kasanowy staruszeczka który mi tak niedawno zmarł... Czy inne psy mu nie zagrazają? Jest tylko z jednym psem,z 8mioletnim Ogonkiem,ale planujemy jutro przeprowadzic go do boksu Tiny,100letniej staruszki.Byl juz kiedys z nia w boksie oraz z Czernikiem.Czernik zle znosil jego obecnosc i Kubuś został przeniesiony.Dzis Czernik ,po 12 latach w schronisku odszedl za TM. Zwolniło sie miejsce w boksie dla Kubusia :-( Quote
akucha Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Tinka nie ma wątku. Stara staruteńka piesia... Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 widziałam Tinkę ale nie chciała podejść do krat Quote
brazowa1 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 olenka_f napisał(a):widziałam Tinkę ale nie chciała podejść do krat Tinka juz nie widzi :( nie podchodzi do obcych,ona...tak sobie powoli umiera :( Quote
brazowa1 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 To mc spaniela,znam ja od 11 lat :( Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tinka, pomyslałam, że zasłuzyła sobie, zeby chociaż ją pkazać :-( Całe życie nikt jej nie chciał, czy ktos mi może powiedzieć dlaczego :placz: Quote
brazowa1 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Mruzyla oczy od lampy. Potem kładla mi pysk w rece i czekała na głaskanie. Ma kołderke od dobrych ludzi. Quote
oktawia6 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :placz: :placz: :placz: :wallbash: jaka biedula! ma wątek i jest ogłaszana? Quote
brazowa1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 oktawia6 napisał(a)::placz: :placz: :placz: :wallbash: jaka biedula! ma wątek i jest ogłaszana? Oktawio,badzmy realistami-zanim Tince znajdziemy miejsce,to ona umrze.Zostało jej ile zycia? dwa miesiace?Moze tylko 2 dni? Ten pies "na ludzkie" ma z 150 lat.Tydzien temu odszedl za TM Czernik,byl z nia w boksie.Od 96 roku w schronie. Teraz Tina siedzi w boksie sama,bo zal zakłocac jej spokoj.Moze wyjsc,kiedy chce na zadaszony mały wybieg.W boksie ma sucha kołdre. Brak jej tylko głaskania i towarzystwa.Zachodzimy z Millarca na pare minut,ale to za mało.Pani Iza spedza z nia wiecej czasu w niedziele. Quote
Kasia25 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mętne oczy, siwe futro i wytarty włos. Codzień słysze coraz ciszej, coraz mniej już czujny nos. Czego może chcieć od życia, taki pies jak ja? Co w schronisku za kratami przeżył 11 lat! Nie przytuli, nie pocieszy w życiu mnie już nikt. Gdzieś w oddali widze światło, pora mi już iść???????? A tak śniłam , tak marzyłam mieć przy sobie Cie, by mieć komu szepnąć do widzenia, gdy nadejdzie kres....... Quote
Recommended Posts