Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najważniejsze że on już o niej nie myśli teraz całym serduszkiem jest z nową rodzina to ich kocha i dla nich sie cieszy a ona nie ma szans zeby do wspomnien nie wracała tylko nie wie ze jej nikt nie wspomina i za nią też nie tęskni a jak ma czkawkę to są to nasze miłe myśli nie Kubusia on ma ja tam gdzie ona jego
nawet babol nie wie że kiedy się już gdzieś tam wysoko spotkają Kubuś przejdzie obok i wypatrywał będzie tych którzy go kochali do końca a ona będzie sama

Posted

Tacy ludzie, jak ten babus, nawet, jak są chorzy, opuszczeni, obwiniają wszystkich, tylko nie siebie.:mad:

Kubusiu, życzę Ci tylko zdrowia, dom, miłość, przyjaciół masz...:lol:

Posted

Mam bardzo mile wspomnienia z Kubusiem.Kapiel u Deedee (jeszcze Chmurka zyla i pozwalała mu lezec po kapieli na swoim posłaniu,taka byla kochana),podroz,gdzie w kazdej minucie potwierdzal,jaki jest dzielny i kochany,dzieki niemu poznalam Tanitke,Fone,Tundre.Wspanialych ludzi poznalam :)

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

O jessssu... Niuniek, lalka, ślicznota nasza. Taki szczęsliwy :multi::multi::multi: Ślepia ma do zakochania i ten ogon :loveu:

Wiola masz jeszcze fotki?

On pyszczek ma sendusiowy.

Posted

Taki troszkę sendusiowy, on wyższy i szczuplejszy, no i zdecydowanie milszy dla obcych:evil_lol:

Ale mnie radość rozpiera, ze on taki szczęśliwy, kochany,zadbany, no i że to tak na zawsze!!!!

• 9 months later...
Posted

Niektorzy z Was wiedza juz ,ze Kubus chorowal i co teraz chce napisac....

Rudy piesek o pieknych oczach nie wygral z choroba-walczono o niego do konca, piesek byl bardzo dzielny,ale nie udalo sie,odszedł.

Postarajmy sie go zapamietac jako tego usmiechnietego rudzielca,skaczacego po trawce.
Pewnie i Tundrze i opiekunce Kubusia jest teraz bardzi trudno,ale wiem,ze gdy czas odrobinke ukoi serce beda go wspominac zawsze z usmiechem,jako najmilszego i najwdzieczniejszego pieska.

Kubusiu,ciesze sie,ze moglam poznac tak wspaniałego pieska,ktory wszystko rozumial.