brazowa1 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 dobra,100 szmacianych laleczek,za kazdego psa w schronie. Quote
akucha Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jedna na jednego starczy i szpileczki jeszcze... reszty się dowiem :roll: Quote
olenka_f Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 najważniejsze że on już o niej nie myśli teraz całym serduszkiem jest z nową rodzina to ich kocha i dla nich sie cieszy a ona nie ma szans zeby do wspomnien nie wracała tylko nie wie ze jej nikt nie wspomina i za nią też nie tęskni a jak ma czkawkę to są to nasze miłe myśli nie Kubusia on ma ja tam gdzie ona jego nawet babol nie wie że kiedy się już gdzieś tam wysoko spotkają Kubuś przejdzie obok i wypatrywał będzie tych którzy go kochali do końca a ona będzie sama Quote
Jagoda1 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Tacy ludzie, jak ten babus, nawet, jak są chorzy, opuszczeni, obwiniają wszystkich, tylko nie siebie.:mad: Kubusiu, życzę Ci tylko zdrowia, dom, miłość, przyjaciół masz...:lol: Quote
brazowa1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Mam bardzo mile wspomnienia z Kubusiem.Kapiel u Deedee (jeszcze Chmurka zyla i pozwalała mu lezec po kapieli na swoim posłaniu,taka byla kochana),podroz,gdzie w kazdej minucie potwierdzal,jaki jest dzielny i kochany,dzieki niemu poznalam Tanitke,Fone,Tundre.Wspanialych ludzi poznalam :) Quote
deedee77 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Kubuś taki słodki i te jego kosmiczne wielkie piękne oczęta!!!! I grzeczny taki, pojechał w Celinkowym sweterku do nowego domku Quote
tanitka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 jak się wzruszyłam.... Kubusiu 1000% lat w zdrowiu!!!:multi: Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 EVA2406 napisał(a):A o Kubusiu z nowego domku nic nie wiemy? Ewa,pare stron wstecz sa fotki i pozdrowienia od Kubusia.Rozgadalysmy sie i przykryłysmy fotki:oops: Quote
brazowa1 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 fotek rowniez kilkadziesiat przyslal. Sami zobaczcie :) Kuba podroznik Przyłapany oj,dajcie mi juz spokoj Quote
brazowa1 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 niereformowalny i inteligentny plaza,dzika plaza.HGihihihi,wleilam i dopiero zobaczylam,ze to jakis goldenowaty,a nie Kuba,hahahah Quote
brazowa1 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 pozywna trawa koledzy :) ciekawe,czy jest wsrod nich piesek z POlski Quote
brazowa1 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 nie moge uwierzyc,ze on ma...14 lat!!!!!! a potem...odpoczynek cdn Quote
wiewiora1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Wooooooooow!!!!!!nie znam kolesia,,,ale jedno powiem ,,poszczescilo mu sie jak nic!!!!!!!!!!!:multi::multi: Quote
olenka_f Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 piękny i szczęśliwy :loveu: dla takich chwil- warto Quote
brazowa1 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 to jeszcze pare. A moze filmy ktos umie wstawiac? Quote
akucha Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 O jessssu... Niuniek, lalka, ślicznota nasza. Taki szczęsliwy :multi::multi::multi: Ślepia ma do zakochania i ten ogon :loveu: Wiola masz jeszcze fotki? On pyszczek ma sendusiowy. Quote
tanitka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 czy to TEN Kubuś??!!!:-o:-o:-o jak się cieszę, ze on taki szczęśliwy i w tak doskonałej formie!:multi::multi: Quote
Kasia25 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Taki troszkę sendusiowy, on wyższy i szczuplejszy, no i zdecydowanie milszy dla obcych:evil_lol: Ale mnie radość rozpiera, ze on taki szczęśliwy, kochany,zadbany, no i że to tak na zawsze!!!! Quote
Zosia4 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Rzeczywiście zadbany i kochany Kubuś. W życiu nie wygląda na swoje dziadkowe lata. Quote
Jagoda1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kubusiu, metrykę ci cofnęli, czy co...;) Ślepka wesołe, śmiejące się pysio... :loveu: Quote
brazowa1 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 widac,ze dobrych ludzi spotkał na swojej drodze :) serio,zadna ciotka nie pomoglaby filmiku wstawic?bo ja nie umiem :oops: Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Niektorzy z Was wiedza juz ,ze Kubus chorowal i co teraz chce napisac.... Rudy piesek o pieknych oczach nie wygral z choroba-walczono o niego do konca, piesek byl bardzo dzielny,ale nie udalo sie,odszedł. Postarajmy sie go zapamietac jako tego usmiechnietego rudzielca,skaczacego po trawce. Pewnie i Tundrze i opiekunce Kubusia jest teraz bardzi trudno,ale wiem,ze gdy czas odrobinke ukoi serce beda go wspominac zawsze z usmiechem,jako najmilszego i najwdzieczniejszego pieska. Kubusiu,ciesze sie,ze moglam poznac tak wspaniałego pieska,ktory wszystko rozumial. Quote
tanitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 tak mi przykro Kubusiu, że odszedłeś:-(, ale na pewno wiedzialeś do ostatnich swych chwil, że jesteś kochany.... Quote
Recommended Posts