Fair_Play Posted March 21, 2003 Posted March 21, 2003 Mmm...nie pamietam , ale chyba jest....a tak , to tam mloda 8 bulek zjadla, dobre tam bylo sniadanko i jajeczniczka pyszna....mmm, juz sie nie moge doczekac jutra:P Quote
PaYooK Posted March 21, 2003 Posted March 21, 2003 ELO!!! hehe... bede musial kontynuowac tradycje mlodej i zjesc 8 bulek na sniadanie 8) Quote
Grześ Posted March 21, 2003 Posted March 21, 2003 Nieeestety nie dla mnie zawody w Ostrowie :cry: :cry: :cry: Grypa zwyciężyła :evil: i to nie tylko mnie. Mike stracił w walce z nią swoją lepszą połowę i też nie pojedzie. Żałuję, że nasze spotkanie (przynajmniej z niektórymi) po raz kolejny nie dojdzie do skutku. Może następnym razem. Quote
PaYooK Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 ELO!!! ewaka podziwiam was za to spaliscie w tej harcowce.... 8) Quote
ewaka Posted March 25, 2003 Posted March 25, 2003 trzeba twardym być, nie "mientkim" 8) w tamtym roku byly namioty 8) Quote
ewaka Posted March 25, 2003 Posted March 25, 2003 z piątku na sobotę było rzeczywiście hardcore?owo zimno, a w dodatku chłopaki do 4 nad ranem nawalali w trambambulę z ekipą z Katowic. zrewanżowałam im sie pobudką o 7 rano i intensywnym wietrzenem zmrożonym powietrzem :lol: Quote
Recommended Posts