supergoga Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Taki prawie doberman – chyba miał nim być, nawet ma kopiowany ogon. Jedynie co mi się nie zgadza ze zdjęcia (nie widziałam na żywo, a TZ się na rasach zbyt nie zna) to nieco za szeroka kufa. Ale w sumie – dobek. Może właśnie dlatego ktoś go oddał. Jeszcze sierść z pięknym połyskiem, jeszcze wyg.ąda ładnie - ale to n=już niedługo. Nie sprawia wrażenia agresora, natomiast widać wyraźnie jedno – jest totalnie przerażony sytuacją. Zresztą co Wam będę pisać – te psy w schroniskach szybko wpadają w depresję. Demo nie jest wyjątkiem. Boi się, cierpi - to dla niego koszmar. Może ktoś pomoże nam go promować. Wysłałam link do niego do Vika Bari – jeśli ktoś szuka takiego psiulka – to czeka. Myślę, że Basiaap z TZ-em w tygodniu podjada , sprawdzą wiek psiaka i może wstawią lepsze fotki. Sami zobaczcie - to zdjęcie mówi samo za siebie; Demo - jedno wielkie nieszczęście. Quote
supergoga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 DEmo pilnie potrzebuje pomocy!!! Quote
Ulaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 jakie ma piękne klejnoty... czy schronisko w poznaniu kastruje psiaki? Quote
supergoga Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 To nie jest schronisko w Poznaniu. Poza tym nie kastruje i nie sterylizuje. Nasza Fundacja to robi, to znaczy sterylizujemy suki przed adopcja a psy, w typie rasy kastrujemy. DEmo na pewno pójdzie po kastracji. Quote
basiaap Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No właśnie. To jest schronisko pod Poznaniem. Żadnych sterylek tam nie ma. My się staramy to nadrabiać:p Obiecuję w tym tygodniu nowe fotki tudzież podstawowe info o psie. Supergogi dwa tygodnie nie ma, więc jakby co proszę do mnie:) Quote
PaulinaT Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jaki on śliczny - normalnie szok! W górę biedaku - każdy dzien w schronie to dramat dla niego! Quote
PaulinaT Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No jak to - taki pies wyjątkowy jeszcze nikt się w nim nie zakochał?? :shock: Quote
basiaap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Byłam rano w schronie. Zrobiłam fajne fotki, bez krat, będę mieć na kompie po 16 i z czyjąś pomocą mam nadzieję wstawię (sama nie umiem:oops: ). Dziewczyny - pies jest PRZEPIĘKNY:loveu: . Naprawdę śliczny. Szkoda by było, żeby go wziął byle kto... na łańcuch na budowę na przykład... a jest taka mozliwość, bo pies atrakcyjny i wrażenie robi... Mieszaniec dobermana... młodziutki, około 1,5 roku. Trochę jeszcze taki szczeniakowaty... Chodzaca łagodność. Troszkę cykor. Boże drogi, jak on strasznie chciał wyjść z tej klatki:placz: :placz: :placz: I jak strasznie nie chciał wracać:placz: . Miłosnicy dobermanowatych, ratujcie:modla: :modla: :modla: Quote
karusiap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 biedak kochany...te psy okropnie znosza schron.... Quote
PaulinaT Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ech to mi narobiłaś... Szkoda, ze te fotki tak późno - ale może sie uda Tobie to zrobić?? na tej stronie: http://www.fotosik.pl/ na głównej możesz dodawać pojedynczo zdjecia, wystarczy że klikniesz "przeglądaj" i wybierzesz zdjęcie które masz na dysku (dyskietce, płytce, penie...) a koty wkleisz do postu tak jak są. Można tez ściągnąć programik Fotosi Manager: http://www.fotosik.pl/narzedzia.php (pobierz teraz) i potem go zainstalować. Pozwala on na wysyłanie do 10 zdjęć jednocześnie (dużo szybsze rozwiązanie). Quote
Ulaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='basiaap'] No próbuję wkleić fotkę, i takie coś mi wyszło... Niby się otwiera, ale dziwne to jakieś... Pozwoliłam sobie poprawić :p Quote
basiaap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czyż nie jest piękny.... :-( :-( :-( I co czeka tego biedaka? Quote
basiaap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Proszę...:-( O odrobinke zainteresowania... Quote
karusiap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 jest piekny...niestety starajac sie wyadoptowac z hotelu dobka i dwa prawie dobki wiem jak jest ciezko....ale na pewno mu sie uda! Quote
Recommended Posts