Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki prawie doberman – chyba miał nim być, nawet ma kopiowany ogon. Jedynie co mi się nie zgadza ze zdjęcia (nie widziałam na żywo, a TZ się na rasach zbyt nie zna) to nieco za szeroka kufa. Ale w sumie – dobek. Może właśnie dlatego ktoś go oddał.
Jeszcze sierść z pięknym połyskiem, jeszcze wyg.ąda ładnie - ale to n=już niedługo.
Nie sprawia wrażenia agresora, natomiast widać wyraźnie jedno – jest totalnie przerażony sytuacją. Zresztą co Wam będę pisać – te psy w schroniskach szybko wpadają w depresję. Demo nie jest wyjątkiem. Boi się, cierpi - to dla niego koszmar.
Może ktoś pomoże nam go promować.
Wysłałam link do niego do Vika Bari – jeśli ktoś szuka takiego psiulka – to czeka.
Myślę, że Basiaap z TZ-em w tygodniu podjada , sprawdzą wiek psiaka i może wstawią lepsze fotki.

Sami zobaczcie - to zdjęcie mówi samo za siebie;
Demo - jedno wielkie nieszczęście.

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie jest schronisko w Poznaniu. Poza tym nie kastruje i nie sterylizuje. Nasza Fundacja to robi, to znaczy sterylizujemy suki przed adopcja a psy, w typie rasy kastrujemy.
DEmo na pewno pójdzie po kastracji.

Posted

No właśnie. To jest schronisko pod Poznaniem. Żadnych sterylek tam nie ma. My się staramy to nadrabiać:p

Obiecuję w tym tygodniu nowe fotki tudzież podstawowe info o psie.

Supergogi dwa tygodnie nie ma, więc jakby co proszę do mnie:)

Posted

Byłam rano w schronie. Zrobiłam fajne fotki, bez krat, będę mieć na kompie po 16 i z czyjąś pomocą mam nadzieję wstawię (sama nie umiem:oops: ).

Dziewczyny - pies jest PRZEPIĘKNY:loveu: . Naprawdę śliczny. Szkoda by było, żeby go wziął byle kto... na łańcuch na budowę na przykład... a jest taka mozliwość, bo pies atrakcyjny i wrażenie robi...

Mieszaniec dobermana... młodziutki, około 1,5 roku. Trochę jeszcze taki szczeniakowaty... Chodzaca łagodność. Troszkę cykor.

Boże drogi, jak on strasznie chciał wyjść z tej klatki:placz: :placz: :placz:
I jak strasznie nie chciał wracać:placz: .

Miłosnicy dobermanowatych, ratujcie:modla: :modla: :modla:

Posted

Ech to mi narobiłaś...

Szkoda, ze te fotki tak późno - ale może sie uda Tobie to zrobić??
na tej stronie: http://www.fotosik.pl/ na głównej możesz dodawać pojedynczo zdjecia, wystarczy że klikniesz "przeglądaj" i wybierzesz zdjęcie które masz na dysku (dyskietce, płytce, penie...) a koty wkleisz do postu tak jak są.
Można tez ściągnąć programik Fotosi Manager: http://www.fotosik.pl/narzedzia.php (pobierz teraz) i potem go zainstalować. Pozwala on na wysyłanie do 10 zdjęć jednocześnie (dużo szybsze rozwiązanie).

Posted

[quote name='basiaap']

No próbuję wkleić fotkę, i takie coś mi wyszło...
Niby się otwiera, ale dziwne to jakieś...

Pozwoliłam sobie poprawić :p