Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie udalo sie nam jej dokladnie wyczesac- kapiel zniosla dzielnie choc byla bardzo bardzo wystraszona...ale szczotki boi sie panicznie...

tak w ogole to jest cichutka...i taka wdzieczna...

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mialam 1wszy telefon- no patrzcie...
moja propozycja- wydac malutka przed sterylka- ona bardzo sie przywiazuje i bardzo potrzebuje czlowieka...przytula sie calym cialem...moglaby bez przerwy siedziec na kolanach...zal mi jej

Posted

zobaczymy jakie przyniesie efekty...

ale to sama prawda- patrzylam na nia i pisalam...

malutka pokaz sie bo malo kto tu zajrzal do ciebie...
goniu- gdzie masz watek tego twojego szczeniora??

Posted

[quote name='kaLOlina']
To zdjęcie mnie rozwaliło :-( Biedna Malutka. Dobrze Karolinko, że dałaś jej szansę. Bardzo Ci dziękuję i kłaniam się w pas.
Jest malutka i młoda, jestem pewna, że koś się w niej zakocha. A te jej zachowania, to pewnie na tle nerwowym. Spróbuj ją trochę utemperować.
Wrzucę ją do GW.

Posted

Agata-Poznań napisał(a):
Śliczna psina,miała wielkie szczęście,że Gonia ją dojrzała:lol:
Dojrzały ją Agatko dziewczyny z Fundacji Animalia, a ja tam byłam tylko przypadkiem ;) Niemniej bardzo się cieszę, że Polcia nie musi już siedzieć w schronisku i jest pod dobrą opieką.
Właśnie rozmawiałam z KaLolina i jej Mamą, i zgadnijcie z kim Polcia urzęduje? Oczywiście, że z Mamą - już dawno wiadomo, że ma "psie fluidy". :loveu:

Posted

Karolina, dziękujemy, zę zajęłaś się małą
Dzięki Tobie więcej o niej tez wiemy:))

Skopiowałam Twój tekst z allegro i fotki Poli - i powystawiamy na naszych fundacyjnych kontach na innych portalach (jest ich jeszcze trochę), to szanse będą większe.
Kontakt zostaje do Ciebie.

Jedna prośba - dopisz może w swoim ogłoszeniu NA SAMYM POCZĄTKU, że Poznań, tak chyba lepiej. Niektórzy z załozenia szukają gdzieś blisko siebie psa do adopcji, moze sie jakiś poznaniak trafi:)
I jeszcze dodaj, że przy adopcji umowa adopcyjna z fundacją - zeby potem zdziwienia nie było, no chyba że uważasz, że takie rzeczy lepiej mówić ludziom już w bezpośredniej rozmowie.

Posted

kaLOlina napisał(a):
mialam 1wszy telefon- no patrzcie...
moja propozycja- wydac malutka przed sterylka- ona bardzo sie przywiazuje i bardzo potrzebuje czlowieka...przytula sie calym cialem...moglaby bez przerwy siedziec na kolanach...zal mi jej

Karolina - nie mamy żadnej pewności, że ona nie jest w ciąży... :-( Dlatego musi mieć sterylkę. Rozumiesz...

Słuchaj - jak się ktoś zgłosi i będzie juz na bank pewny, ze ją chce - to będziemy kombinować, jak to zrobić, zeby było dobrze I SZYBKO;). Wymyślimy tak, ze wszystko zagra:) Byleby KTOS SIĘ ZGŁOSIŁ!!!
Reszta da się załatwić w ten czy inny sposób.

Posted

OOOooooOOOOoooo w ciazy....lepiej w takim razie ciachnac...
tam chyba na koncu napisalam ze jest w poznaniu, i w tytule od razu zeby nie bylo....moze tak byc?? czy podac namiary na kogos innego- bo nie bylam pewna...i dlatego tak na siebie dalam...
tej pani co dzwonila- 1wszy raz- mowilam od razu o umowie i zobowiazaniach... niech ludzie ja ogladaja- a jak sie zdecyduja zapytac to d razu jasno mowie jak to bedzie wygladalo...

sunia kochana-zal mi jej taka bidulka- na krok nas ie odstepuja- potrzebuje wiele uwagi...sika nadal po domu ale mniej- jestem dobrej mysli- da sie to opanowac:)

mam nadzieje ze w tekscie nie przesadzilam...

Posted

kaLOlina napisał(a):
OOOooooOOOOoooo w ciazy....lepiej w takim razie ciachnac...
tam chyba na koncu napisalam ze jest w poznaniu, i w tytule od razu zeby nie bylo....moze tak byc?? czy podac namiary na kogos innego- bo nie bylam pewna...i dlatego tak na siebie dalam...
tej pani co dzwonila- 1wszy raz- mowilam od razu o umowie i zobowiazaniach... niech ludzie ja ogladaja- a jak sie zdecyduja zapytac to d razu jasno mowie jak to bedzie wygladalo...

sunia kochana-zal mi jej taka bidulka- na krok nas ie odstepuja- potrzebuje wiele uwagi...sika nadal po domu ale mniej- jestem dobrej mysli- da sie to opanowac:)

mam nadzieje ze w tekscie nie przesadzilam...

Ja nie wiem, czy jest w ciąży... ale kto zagwarantuje że nie?:-( Lepiej żeby nie było niespodzianki...

Kontakt niech będzie na Ciebie - w koncu kto zna tę małą lepiej niż Ty:)
Jesteś najlepszą osobą do rozmowy o jej adopcji.

Mam nadzieję że mi dziewczyny szybko wstawią ogłoszenie na inne portale.

Posted

Karolina, GoniaP się z Tobą skontaktuje i powie Ci wszystko a propos weta i kupna karmy dla suczki. Wszystko będzie załatwione tak, żeby Cię niczym nie obciążać (oprócz opieki nad mała:diabloti: ).
Myślę, że najpierw szczepienie załatwimy? Potem sterylkę? Co myślisz?

A w ogóle - dzwonił ktoś albo pisał w sprawie małej?

Posted

Widzę, że sunia u Karoliny na tymczasie bezpieczna póki co. I dobrze.
Ponieważ dopiero wróciłam, niewiele wiedziałam co sie u niej dzieje.
A tu tyle wieści.
Fajna ta sunia.
Napiszcie czy zmienic cos w tytule, bo juz się w jej watku nie będę rozpisywać, nie mam o czym, a zaciemniać nie chcę hopaniem.
Trzymam kciuki, a jak mam coś zmienić - napiszcie.

Dzięki Karolina.