kaLOlina Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 nie udalo sie nam jej dokladnie wyczesac- kapiel zniosla dzielnie choc byla bardzo bardzo wystraszona...ale szczotki boi sie panicznie... tak w ogole to jest cichutka...i taka wdzieczna... Quote
kaLOlina Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 oto jej allegro- prosze o komentarze co mam zmienic???? czy nie za duzo tekstu??? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=239124807 Quote
kaLOlina Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 grrrr cos mi allegro nie chce wspolpracowac... niby sunia jest wystawiona a nie ma jej na portalu ani na moim koncie...grrrr Quote
kaLOlina Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 tia... i dlatego znajdzie szybko domek prawda?? ;) Quote
kaLOlina Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 mialam 1wszy telefon- no patrzcie... moja propozycja- wydac malutka przed sterylka- ona bardzo sie przywiazuje i bardzo potrzebuje czlowieka...przytula sie calym cialem...moglaby bez przerwy siedziec na kolanach...zal mi jej Quote
kaLOlina Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 chyba ze wolicie poczekac- ale sterylka + szczepienia to potwa wszystko:( Quote
GoniaP Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Piękny tekst Karolinko, popłakałam się :oops: Quote
kaLOlina Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 zobaczymy jakie przyniesie efekty... ale to sama prawda- patrzylam na nia i pisalam... malutka pokaz sie bo malo kto tu zajrzal do ciebie... goniu- gdzie masz watek tego twojego szczeniora?? Quote
GoniaP Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='kaLOlina'] goniu- gdzie masz watek tego twojego szczeniora?? A tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77296 Quote
GoniaP Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='kaLOlina'] To zdjęcie mnie rozwaliło :-( Biedna Malutka. Dobrze Karolinko, że dałaś jej szansę. Bardzo Ci dziękuję i kłaniam się w pas. Jest malutka i młoda, jestem pewna, że koś się w niej zakocha. A te jej zachowania, to pewnie na tle nerwowym. Spróbuj ją trochę utemperować. Wrzucę ją do GW. Quote
Agata-Poznań Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Śliczna psina,miała wielkie szczęście,że Gonia ją dojrzała:lol: Słodkich snów maleństwo i spokojnej nocy!;) Dobranoc Quote
GoniaP Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Agata-Poznań napisał(a):Śliczna psina,miała wielkie szczęście,że Gonia ją dojrzała:lol: Dojrzały ją Agatko dziewczyny z Fundacji Animalia, a ja tam byłam tylko przypadkiem ;) Niemniej bardzo się cieszę, że Polcia nie musi już siedzieć w schronisku i jest pod dobrą opieką. Właśnie rozmawiałam z KaLolina i jej Mamą, i zgadnijcie z kim Polcia urzęduje? Oczywiście, że z Mamą - już dawno wiadomo, że ma "psie fluidy". :loveu: Quote
basiaap Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Karolina, dziękujemy, zę zajęłaś się małą Dzięki Tobie więcej o niej tez wiemy:)) Skopiowałam Twój tekst z allegro i fotki Poli - i powystawiamy na naszych fundacyjnych kontach na innych portalach (jest ich jeszcze trochę), to szanse będą większe. Kontakt zostaje do Ciebie. Jedna prośba - dopisz może w swoim ogłoszeniu NA SAMYM POCZĄTKU, że Poznań, tak chyba lepiej. Niektórzy z załozenia szukają gdzieś blisko siebie psa do adopcji, moze sie jakiś poznaniak trafi:) I jeszcze dodaj, że przy adopcji umowa adopcyjna z fundacją - zeby potem zdziwienia nie było, no chyba że uważasz, że takie rzeczy lepiej mówić ludziom już w bezpośredniej rozmowie. Quote
basiaap Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 kaLOlina napisał(a):mialam 1wszy telefon- no patrzcie... moja propozycja- wydac malutka przed sterylka- ona bardzo sie przywiazuje i bardzo potrzebuje czlowieka...przytula sie calym cialem...moglaby bez przerwy siedziec na kolanach...zal mi jej Karolina - nie mamy żadnej pewności, że ona nie jest w ciąży... :-( Dlatego musi mieć sterylkę. Rozumiesz... Słuchaj - jak się ktoś zgłosi i będzie juz na bank pewny, ze ją chce - to będziemy kombinować, jak to zrobić, zeby było dobrze I SZYBKO;). Wymyślimy tak, ze wszystko zagra:) Byleby KTOS SIĘ ZGŁOSIŁ!!! Reszta da się załatwić w ten czy inny sposób. Quote
kaLOlina Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 OOOooooOOOOoooo w ciazy....lepiej w takim razie ciachnac... tam chyba na koncu napisalam ze jest w poznaniu, i w tytule od razu zeby nie bylo....moze tak byc?? czy podac namiary na kogos innego- bo nie bylam pewna...i dlatego tak na siebie dalam... tej pani co dzwonila- 1wszy raz- mowilam od razu o umowie i zobowiazaniach... niech ludzie ja ogladaja- a jak sie zdecyduja zapytac to d razu jasno mowie jak to bedzie wygladalo... sunia kochana-zal mi jej taka bidulka- na krok nas ie odstepuja- potrzebuje wiele uwagi...sika nadal po domu ale mniej- jestem dobrej mysli- da sie to opanowac:) mam nadzieje ze w tekscie nie przesadzilam... Quote
basiaap Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 kaLOlina napisał(a):OOOooooOOOOoooo w ciazy....lepiej w takim razie ciachnac... tam chyba na koncu napisalam ze jest w poznaniu, i w tytule od razu zeby nie bylo....moze tak byc?? czy podac namiary na kogos innego- bo nie bylam pewna...i dlatego tak na siebie dalam... tej pani co dzwonila- 1wszy raz- mowilam od razu o umowie i zobowiazaniach... niech ludzie ja ogladaja- a jak sie zdecyduja zapytac to d razu jasno mowie jak to bedzie wygladalo... sunia kochana-zal mi jej taka bidulka- na krok nas ie odstepuja- potrzebuje wiele uwagi...sika nadal po domu ale mniej- jestem dobrej mysli- da sie to opanowac:) mam nadzieje ze w tekscie nie przesadzilam... Ja nie wiem, czy jest w ciąży... ale kto zagwarantuje że nie?:-( Lepiej żeby nie było niespodzianki... Kontakt niech będzie na Ciebie - w koncu kto zna tę małą lepiej niż Ty:) Jesteś najlepszą osobą do rozmowy o jej adopcji. Mam nadzieję że mi dziewczyny szybko wstawią ogłoszenie na inne portale. Quote
GoniaP Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Polcia, tak wysoko potrafisz skakać!! Skacz i tu! Quote
Agata-Poznań Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Skacz maleńka,skacz do góry!!!!!:lol: Quote
Agata-Poznań Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Co słychać u ślicznego maleństwa?:loveu: Quote
basiaap Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Karolina, GoniaP się z Tobą skontaktuje i powie Ci wszystko a propos weta i kupna karmy dla suczki. Wszystko będzie załatwione tak, żeby Cię niczym nie obciążać (oprócz opieki nad mała:diabloti: ). Myślę, że najpierw szczepienie załatwimy? Potem sterylkę? Co myślisz? A w ogóle - dzwonił ktoś albo pisał w sprawie małej? Quote
supergoga Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Widzę, że sunia u Karoliny na tymczasie bezpieczna póki co. I dobrze. Ponieważ dopiero wróciłam, niewiele wiedziałam co sie u niej dzieje. A tu tyle wieści. Fajna ta sunia. Napiszcie czy zmienic cos w tytule, bo juz się w jej watku nie będę rozpisywać, nie mam o czym, a zaciemniać nie chcę hopaniem. Trzymam kciuki, a jak mam coś zmienić - napiszcie. Dzięki Karolina. Quote
basiaap Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Myślę, że Karolina powinna zaproponować tytuł:p W końcu zna ją najlepiej:) Quote
Recommended Posts