Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobermania napisał(a):
To było pytanie właśnie do niej, bo widzę, że wątek rzadko odwiedza...
ale z tego co widze, to zalozycielka watku Dżekiego odwiedza dogo prawie codziennie. jedynym wyjsciem wiec bedzie chyba napisanie do niej wiadomosci na PW. mnie od jutra nie bedzie na dogo przez kilka dni, bo wybieram sie do szpitala, wiec nie bede miala dostepu do komputera.

Posted

Dziewczyny sprawa jest prosta Dżek szuka domku, ponoć oddadzą go do schronioska - lepsze to niż uśpienie...
Puki co moze ktoś pomoże z robieniem ogłoszeń bo same hopsanie chyab nic nie da:-(
Nowych zdjęć nie mam i nie wiem czy bede mieć - postaram sie...

• 2 weeks later...
Posted

mysle ze zdjecia to podstawa znalezienia domku :( dlatego przydalyby sie i to bardzi ... no i opis psa jaki ma charakter, jak reaguje na inne zwierzeta i wszelkie dane pomocne przy adopcji ...

Posted

desdemona nie wiem czy jest sens w podrzucaniu chlopaka jesli w sumie nic o nim nie wiadomo poza tym ze szuka domu, nie ma nawet wyraznych fot ani zadnych ogloszen chlopak nie ma, nic o nim nie wiadomo ... nie sadze ze w takiej sytuacji znajdzie sie ktos kto go zechce :(

Posted

Dziewczyny napisałam na pierwszej stronie wszystko co mi o nim wiadomo.
Psiak ma ok 11 lat, do psów łagodny do kotów nie wiemy, bardzo przyjacielski i ufny w sotsunku do ludzi. Nie jest chory. Wiecej mi nic nie wiadomo..
Zdjeć innych nie mam.