Greven Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Może z dalszym podnoszeniem warto poczekać na informacje od założycielki tematu? Quote
emdziolek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Greven napisał(a):Może z dalszym podnoszeniem warto poczekać na informacje od założycielki tematu? Wybaczcie ze tak dlugo nei pisałam ale nie mialam mozliwosci - szkoła.. wiec.. pani ktora ma Dżeka nie moze go u siebie zostawic.... nie wiem czemu.. nie chce? nie moze? Ugh...:( platny DT nie wchodzi w gre... trzeba zabierac bo uspi!:placz: Quote
desdemona Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a czy ta babeczka szuka mu domku? Quote
emdziolek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 desdemona napisał(a):a czy ta babeczka szuka mu domku? jasne ze tak ale kto chce takiego "starucha":roll::placz::placz::placz::placz: jego dni są policzone... za kilka dni Dżek zostanie uśpiony:placz::placz: Quote
desdemona Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a fundacji nikt sie nie odezwal? nikt naprawde nie chce mu pomoc??? przeciez pies ma 12 lat i wiele zycia przed soba. to tak, jakby wykonac eutanazje na czlowieku po szescdziesiatce. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Desdemona , z jakiej fundacji miał sie ktos odezwać ? Quote
desdemona Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 pisalam do fundacji AST. pytalam, czy by ktos nie mogl mu pomoc. Quote
desdemona Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 podrzuce! moze chociaz ktos go wypatrzy w tym tlumie. Quote
emdziolek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 desdemona napisał(a):nadal podnosze watek!!! dziewczyny podrzucanie wątku nic nie da... jezeli nikt go nie weźmie bodajże do środy to Dżek odejdzie na TM:-( Quote
Tengusia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='emdziolek']dziewczyny podrzucanie wątku nic nie da... jezeli nikt go nie weźmie bodajże do środy to Dżek odejdzie na TM:-( szkoda psa, nierozumiem takiego podejscia do sprawy przeciez mozna psa oddac do schroniska i szukac mu dalej domek ... wiem co sobie teraz pomyslicie ale lepiej zeby trafil do schronu niz za TM :-(:-(:-( tak przynajmniej mi sie zdaje :shake::shake::shake: Quote
Greven Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czy dobrze rozumiem, że: - obecna opiekunka woli psa uśpić, niż przyjąć pomoc finansową (płatny DT)? - uważa, że lepszym rozwiązaniem, niż schronisko, jest eutanazja? - znajdzie weterynarza, który uśpi zdrowego psa? Straszne... :shake: Quote
desdemona Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no jak to babka ma zamiar uspic psA? a jaki normalny lekarz zgodzi sie uspic psa zdrowego? mam nadzieje, ze sie taki nie znajdzie. straszne, ze pies skazany juz jest na smierc:( Quote
emdziolek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Tengusia']szkoda psa, nierozumiem takiego podejscia do sprawy przeciez mozna psa oddac do schroniska i szukac mu dalej domek ... wiem co sobie teraz pomyslicie ale lepiej zeby trafil do schronu niz za TM :-(:-(:-( tak przynajmniej mi sie zdaje :shake::shake::shake: Tez tak mysle, no nie wiem pogadam jeszcze z tą babeczka.. w schronie nie chcą psa ...........:roll: [quote name='Greven']Czy dobrze rozumiem, że: - obecna opiekunka woli psa uśpić, niż przyjąć pomoc finansową (płatny DT)? - uważa, że lepszym rozwiązaniem, niż schronisko, jest eutanazja? - znajdzie weterynarza, który uśpi zdrowego psa? Straszne... :shake: Otóż to.........:-( [quote name='desdemona']no jak to babka ma zamiar uspic psA? a jaki normalny lekarz zgodzi sie uspic psa zdrowego? mam nadzieje, ze sie taki nie znajdzie. straszne, ze pies skazany juz jest na smierc:( Napewno jakiś de....bil sie znajdzie ktory go uśpi:placz: Quote
desdemona Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 miejmy nadzieje, ze do tego nie dojdzie bo naprawde szkoda psa. a czemu schronie nie chca tego psa? Quote
Tengusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a inne schrony w okolicznych miastach ??? Quote
desdemona Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 podrzucam! mam nadzieje, ze biedak zyje! Quote
Recommended Posts