emdziolek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 UWAGA CIOTECZKI! Tego cudownego, łagodnego psa, którego wyrzucił jego poprzedni właściciel, przygarnęła wspaniała Pani Maria. DZEK choć nie jest już psem młodym, jest bardzo wesoły i przyjazny. Bardzo pilnie poszukujemy mu domku, w którym spędzi spokojna psią starość. Pani Maria nie może go niestety zatrzymać :( Jeżeli piesek w szybkim czasie nie znajdzie nowego domku, zostanie uśpiony :( POMOCY!!! tel. do Pani Marii : 880332859 Dzek ma ok 11 lat, lubi inne psy, nie wiemy jak reaguje na koty. Jest bardzo przyjacielski i pomimo swojego wieku chętny do zabawy.Tak wygląda Dzek Cioteczki pomózcie bo nie wiemy co robić:-( -------------------------------------------------------- Dżek odszedł za tęczowy most.... Quote
emdziolek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Cioteczki pomocy!!!:placz::placz::placz: Quote
desdemona Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 a coz to? nikt tu nie zaglada? co u pieska? Quote
emdziolek Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Dżek niedlugo zostanie upiony!!:placz: Moze ktos napisac do fundacji ASTKA, moze przyjeli by staruszka do siebie? Inaczej zostanie uspiony!!:-( :placz: Quote
desdemona Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no ale jak ma zostac uspiony??? pies jest zdrowy, nic mu nie dolega. jaki normalny lekarz zgodzi sie na uspienie zdrowego psa??? Quote
desdemona Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 napisalam do fundacji zajmujacej sie adopcjami bullowatych. Quote
desdemona Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 podalam link do watku. zobaczymy co odpowiedza. Quote
doddy Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Przyjąć psa to my nie przyjmiemy bo nie ma gdzie... A czy możemy poprosić o jakieś lepsze zdjęcie? Bo na tym to urokliwy czarny kundelek a nie pitbull sobie siedzi. Krąg pitbulli to małe grono - jeśli to pitbull to może ktoś by się zgłosił. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Desdemona napisała do mnie PW ale widzę, ze czytasz wątek więc się już nie wtrącam. Quote
emdziolek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Witajcie cioteczki wróciłam z białegostoku. Narazie nic nie wiem co z nim sie dzieje - dowiem sie tego dzisiaj bo dopiero wrócilam i mam ze sobą małe psie nieszczęście które było przywiązane do torów:angryy: Quote
desdemona Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 emdziolek napisał(a):Witajcie cioteczki wróciłam z białegostoku. Narazie nic nie wiem co z nim sie dzieje - dowiem sie tego dzisiaj bo dopiero wrócilam i mam ze sobą małe psie nieszczęście które było przywiązane do torów:angryy: matko boska!!! psa do torow przywiazali??? krew czlowieka zalewa:angryy: Quote
Tengusia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wiadomo cos wiecej o psiaku, stosunek do innych psow, kotow. Jaki ma stosunek do ludzi i wogole ... takie informacje pomoga w szukaniu domku ;) No i tak jak napisala Doddy przydalyby sie lepsze foty ;) Quote
Recommended Posts