Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa- sliczn fryzurka i przepieknie wyglądasz :angel:

Jesli chodzi o Dbst- ogladam codziennie portreciki Wind i... jestem kolejna osoba, która chciałaby zmienic płec? :lol:

Posted

Kalunia napisał(a):

Jesli chodzi o Dbst- ogladam codziennie portreciki Wind i... jestem kolejna osoba, która chciałaby zmienic płec? :lol:

eeeee
Fanklub Debest?
Oświadczyny?
Czy komplement?
;)

Posted

[quote name='Kalunia']Justa- sliczn fryzurka i przepieknie wyglądasz :angel:

:o

qrcze dziekuje naprawde takie rzeczy mnie krapuja i mam rumieniec na polikach slowo

Kalunia :buzi:

tajdzi mysle ze eeeeeeeee lub ;) hihihihi

Posted

[quote name='dbsst']sama kcialam miec taka ale nie miialam odwagi ;)

No coś Ty? Idziesz do fryza i oddajesz sie w jego ręce :D A potem najwyżej czekasz aż odrosnie ;)

Dziekuje dziewczynki... Pocieszyłyście mnie troszkie :calus:

Posted

Kalunia napisał(a):
Dbst- to pstryknij foty z rumieńcami jesce :lol: jak chcesz to jeszcze Ci pare komplementów sypne, coby efekt byl lepszy :turn-l:

hahahahahha nie bo bede wygladac jak rasowy burak hahahaha w kolorze purpury chyba nie bedzie za dobrze hihihihiihi

Justa oszalalas jaby mnie fryzjer sfrajerzyl toby juz nikt sie mnie w pracy nie sluchal hihihihihi ;)

Posted

Purpura to strasznie twarzowy kolor ;) Wiec sadze, ze fotki z rumieńcami, byłyby bardzo, bardzo fajne :)

Ps. Justa, nie wiem co ty chcesz od swojej fryzurki- naprawde swietna jest! :D Gdyby nie mój pech do fryzreów (nota bene, odkad 5lat temu, fryzjerka obcieła mnie prawie na zero, a miała podciac końcówki, nie korzystam z usług :evilbat: ) to chetnie bym sie tak ostrzygła.... chocioaz z moim sianem i tak by nie wyszlo :wink:

Posted

jakie siano najp[ierw wstaw foteCki my ocenimy a potem ta ocena bedziesz mogla sie poslugiwac hahahahaha ;)

a co do purpury to tylko Wind umie cos ze mnie wyciagnac i wielki uklon w Jej strone bo jest debest ;)

Posted

O TWÓRCZOŚCI Wind się wypowiadać nie będę, bo jestem juz jej absolutną fanką :lol:

Moich zdjec wole nie wsadzac, bo nikogo na sumieniu miec nie chce :evilbat: Wolę podziwiac inne niewiasty

Posted

Kalunia napisał(a):

adres porosze 8)

Posted

1) Dbst- z mą twarza, która to odmładza mnie o ładne kilka lat i powoduje, ze ludzie ppytaja mnie do której to zerówki chodze z takim worem na plechach- wqole sie nie ujawniać :evilbat:

2) Marcino- w galerii, obok tego topiku sa "Zdjecia porterowe9(....)Wind" :)