dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Diano :oops:[size=7]dziekuje ojej az sie zarumienilam dziekuje[\size] Daga wow sama robilas ta stronke :D jest sweet :D Quote
Daga_i_Oskar Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Daga wow sama robilas ta stronke jest sweet niestety aż taka dobra w te klocki nie jestem i musiałam sięgnąć po pomoc specjalisty ;) ale fajnie że się podoba to mnie cieszy ;) Quote
dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 hihihihhiihhi a ja tak w Ciebie wierzylam ;) hiihihihihi Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Grzyweczka jakaś inna :) Nowa?:) Justa, a sama tak te foteczki strzelasz? "autoportreciki" tak zwane? Bardzo ładne :) Quote
Justa Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Ano nowa nowa... Sama jeszcze nie wiem co mam o niej mysleć... Oprócz tego, że sama siebie w loostrze nie poznaję... :roll: A fotecki sama... Quote
Kalunia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Justa- sliczn fryzurka i przepieknie wyglądasz :angel: Jesli chodzi o Dbst- ogladam codziennie portreciki Wind i... jestem kolejna osoba, która chciałaby zmienic płec? :lol: Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Justa powiem szczerze zajefajna :D super Ci w niej sama kcialam miec taka ale nie miialam odwagi ;) Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Kalunia napisał(a):Justa- sliczn fryzurka i przepieknie wyglądasz :angel: Jesli chodzi o Dbst- ogladam codziennie portreciki Wind i... jestem kolejna osoba, która chciałaby zmienic płec? :lol: eeeee Fanklub Debest? Oświadczyny? Czy komplement? ;) Quote
Kalunia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Tajdzi- najchetniej to wszystkie trzy opcje :lol:, ale powiedzmy, ze (poki co) oswiadczy,my odrzucam narazie na bok :wink: Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Kalunia']Justa- sliczn fryzurka i przepieknie wyglądasz :angel: Jesli chodzi o Dbst- ogladam codziennie portreciki Wind i... jestem kolejna osoba, która chciałaby zmienic płec? :lol: :o qrcze dziekuje naprawde takie rzeczy mnie krapuja i mam rumieniec na polikach slowo Kalunia :buzi: tajdzi mysle ze eeeeeeeee lub ;) hihihihi Quote
Justa Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='dbsst']sama kcialam miec taka ale nie miialam odwagi ;) No coś Ty? Idziesz do fryza i oddajesz sie w jego ręce :D A potem najwyżej czekasz aż odrosnie ;) Dziekuje dziewczynki... Pocieszyłyście mnie troszkie :calus: Quote
Kalunia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Dbst- to pstryknij foty z rumieńcami jesce :lol: jak chcesz to jeszcze Ci pare komplementów sypne, coby efekt byl lepszy :turn-l: Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Kalunia napisał(a):Dbst- to pstryknij foty z rumieńcami jesce :lol: jak chcesz to jeszcze Ci pare komplementów sypne, coby efekt byl lepszy :turn-l: hahahahahha nie bo bede wygladac jak rasowy burak hahahaha w kolorze purpury chyba nie bedzie za dobrze hihihihiihi Justa oszalalas jaby mnie fryzjer sfrajerzyl toby juz nikt sie mnie w pracy nie sluchal hihihihihi ;) Quote
Kalunia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Purpura to strasznie twarzowy kolor ;) Wiec sadze, ze fotki z rumieńcami, byłyby bardzo, bardzo fajne :) Ps. Justa, nie wiem co ty chcesz od swojej fryzurki- naprawde swietna jest! :D Gdyby nie mój pech do fryzreów (nota bene, odkad 5lat temu, fryzjerka obcieła mnie prawie na zero, a miała podciac końcówki, nie korzystam z usług :evilbat: ) to chetnie bym sie tak ostrzygła.... chocioaz z moim sianem i tak by nie wyszlo :wink: Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 jakie siano najp[ierw wstaw foteCki my ocenimy a potem ta ocena bedziesz mogla sie poslugiwac hahahahaha ;) a co do purpury to tylko Wind umie cos ze mnie wyciagnac i wielki uklon w Jej strone bo jest debest ;) Quote
Kalunia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 O TWÓRCZOŚCI Wind się wypowiadać nie będę, bo jestem juz jej absolutną fanką :lol: Moich zdjec wole nie wsadzac, bo nikogo na sumieniu miec nie chce :evilbat: Wolę podziwiac inne niewiasty Quote
Marcino1978 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Kalunia napisał(a):Justa- sliczn fryzurka i przepieknie wyglądasz :angel: Jesli chodzi o Dbst- ogladam codziennie portreciki Wind i... jestem kolejna osoba, która chciałaby zmienic płec? :lol: adres porosze 8) Quote
Marcino1978 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 do stronki z portretami oczywiscie :lol: Quote
Kalunia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 1) Dbst- z mą twarza, która to odmładza mnie o ładne kilka lat i powoduje, ze ludzie ppytaja mnie do której to zerówki chodze z takim worem na plechach- wqole sie nie ujawniać :evilbat: 2) Marcino- w galerii, obok tego topiku sa "Zdjecia porterowe9(....)Wind" :) Quote
Atomic Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 No to ja wkleje swoją fotkę :) Tylko sie prosze nie przestraszyć :):):) Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 no faktycznie Atomic mozna se wystrachac tego wilka co kolo Ciebie siedzi ;) hahahaha sliczny duet :D Quote
Kalunia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Atomic- Twój pisesek nie rosnie czy massz takie stare zdjatka? :lol: Quote
Diana14 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Marcino1978']do stronki z portretami oczywiscie :lol: Na pierwszej stronce są...gamoniu :grins: Quote
Recommended Posts