Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiecie co ja wam powiem. Ja przyjęłam strategię może nie podobną ale bliską tej, która prowadzi Basenji ( może my jesteśmy jakąś dalszą rodziną co ? :lol: :wink: [nie mówię o forumowej! ]). Jak mi się coś podoba to napiszę, a jak nie to nie piszę... z tą różnicą że Basenji otwarcie mówi jak mu się coś nie podoba...

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja w standardzie nasze dogomaniaCki sa najpiekniejsze i jak mozena ise nimi nie zachwycacpatrzac na Agnes czy na asie 102

a zreszta po co krytykowac jak na swiecie jest nam tak zle i okropnie to sobie tu pomioodzimy Wojtusi i moge Ci obiecac ze TOba bede sie rownie zywiolowo zachwycac jak naszymi DogomaniaCkami :D

Posted

Wojtek, ja bym proponowała żebyś Ty dla przeciwwagi krytykował maksymalnie nasze zdjęcia i się nie oszczędzał. Wytknij nam każdą zmarszczkę, każdy gram zbędnego tłuszczu, każdy pryszcz itd...

Do samobójcy mi daleko :D

Posted

Sylwia a chłopak na drugiej focie jaka mina poważna a wiesz pasujecie do siebie ładnie razem musicie maszerować :D
Mnie sie tam większośc ludzi podoba każdy ma to "coś" w sobie :D a jak kocha zwierzaki to może byc i paskudniak a dla mnie ma ładną dusze :D akle banał wiem, ale najczęsciej taka prawda :D

Posted

Patka napisał(a):
Mnie sie tam większośc ludzi podoba każdy ma to "coś" w sobie :D a jak kocha zwierzaki to może byc i paskudniak a dla mnie ma ładną dusze :D akle banał wiem, ale najczęsciej taka prawda :D

Patka ja się zgadzam z tobą , wogóle z ludźmi którzy mają zwirzęta łatwiej mi porozumieć się :)

Posted

Ale namieszałem... :-?
Te dogolaseczki ze strachu przed krytyką będą się teraz pokazywać w strojach arabskich fundamentalistek - ze szparką na oczy... :-?

Hmm, co mi pozostaje... - Cola, jakie masz ładne oczy i lewą dłoń !!! :o :D

Posted

:( no tak o brwiach zapomniał.

Wojtek jak chcesz mnie pokrytykować, to poszukaj na galerii mnie w całości :lol: Podpowiem: poszukaj w topiku Wind :wink: :lol:

Póki co pokażę trochę więcej :wink:

Posted

Cola śliczne fotki.. bardzo interesujące
Poproszę o kolejne odsłony

Tak Cola, prosimy, rozbieraj sie po kawałku... :D

Wojtek jak chcesz mnie pokrytykować, to poszukaj na galerii mnie w całości Podpowiem: poszukaj w topiku Wind

Cola, no wiesz co. Juz zapomniałaś jak Cię krytykowałem!? :o Jak pacyfista chciał do takiego wojska pójść! :D

Posted

Souris, ja też... 8) Już dawno pomyślałam sobie, że Wojtek mógł otrzymać ostrzeżenie za zbyt wielkie zainteresowanie ładnymi dogomaniaczkami i tematami pokrewnymi... :o :lol: :lol: :lol:

Posted

To powiedz skąd to ostrzeżenie Wojtek... :lol: 8)

Nie wstydź się, w końcu jesteś w naszym gronie Dogomaniaczek akceptowany i jesteś tutaj rodzynkiem... (jednym z kilku co prawda, ale jesteś... 8) ) :lol: