Basenji Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 dbsst napisał(a):adda napisał(a):dbsst napisał(a):moim zdaniem on nas na cos pysznego kce zaprosic ;) No to niech już ubija tort z bitej śmietany :P i jak ubije to do mazura niech sie zabiera ;) Oj kobiałki, kobiałki........ :lol: Przecież w Waszych opisach jest: Stary wyjadacz. Czyli miłej wyżerki! Zdrówko Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 :wallbash: a ja myslalam ze nas zapraszasz na takie pyszotki ze az serce deba staje :roflt: :icon_roc: a Ty anettko gdzie bylas jak cie nie bylo heeee?? Quote
Basenji Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Zapraszam, ale ponieważ domyślam się, że nie dojedziesz, więc te dwie palety jaj robionych na różne sposoby zjem sam :lol: Zdrówko Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='anetta']Tu i owdzie :lol: zalatana zdeczka bylam... a gdzie tak latalas cio ?? Basenji nie zachecaj mnie tymi jajami ;) bo sie jeszcze nastawie na nie i prezyjade :evilbat: Quote
anetta Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 W sumie nigdzie, ta szkola mnie wykancza...Dnia mi nie starczalo abym mogla bezstresowo usiasc i pisac na dgm :roll: Quote
adda Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 dbsst napisał(a):Basenji nie zachecaj mnie tymi jajami ;) bo sie jeszcze nastawie na nie i prezyjade :evilbat: :o :oops: :o :oops: :o No wiecie co... Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):Basenji nie zachecaj mnie tymi jajami ;) bo sie jeszcze nastawie na nie i prezyjade :evilbat: :o :oops: :o :oops: :o No wiecie co... no co o wielkanocnych jajach mowa bidulka jestes anettko Quote
Siostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Wszystkim dogomaniakom życzymy - ja i Nanda - pieknych Świąt. :D Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Dużo gadania, mało zdjęć ;) :evilbat: oto ja, podczas świątecznego śniadania :) Aha ;) Piłam tylko Cole Light ;) Reszta rodziny wykorzystała mnie jako kietowcę ;) A to moje cudne dzieciąko :) Podone, co nie?:) Jeszcze raz Wesołych Świąt :) Quote
dbsst Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: wiecej tajdzi :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Dalma&Maja Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Ojj temacik zamarł nam na Święta... 8) Tajdzi, super :) I więcej zdjęć wstawiać, bo ileż można czytać...? :wink: Quote
Dalma&Maja Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Postaram się coś dziś dorzucić... :wink: A Wy dziewczyneczki - Dbsst i Tajdzi - też wstawiać :D Quote
dbsst Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 ja juz mam tu za duzo fotek juz mowilam ze dgm jest zalana moimi podobiznami :evilbat: Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 dbsst napisał(a):ja juz mam tu za duzo fotek juz mowilam ze dgm jest zalana moimi podobiznami :evilbat: Pierwsze słyszę...a właściwie czytam ;) Quote
Basenji Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 dbsst napisał(a):ja juz mam tu za duzo fotek juz mowilam ze dgm jest zalana moimi podobiznami :evilbat: Jasne, są na każdym słupie :lol: i się wszystkim znudziły.... Zdrówko :D Quote
dbsst Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 tajdzi napisał(a):dbsst napisał(a):ja juz mam tu za duzo fotek juz mowilam ze dgm jest zalana moimi podobiznami :evilbat: Pierwsze słyszę...a właściwie czytam ;) hahaha dobla dobla Ty mi tu ne czaroj tylko foty wklejaj Quote
Dalma&Maja Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Dbsst :o ale nam (przynajmniej mi :wink: ) wcaaaaaaaale nie przeszkadza to, że na dgm jest dużo Twoich fot. :evilbat: Wręcz przeciwnie, więc wstawiaj :wink: Quote
dbsst Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 hahahaha ale mnie przeszkadza zajmuje tylko miejscowki ;) Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 No dobrze...dla powtórki Raz jeszcze ja: I moja córa ;) ;) Quote
Dalma&Maja Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Ty mnie nie denerwuj :roll: :wink: WKLEJAĆ słoneczka moje!! A ja zaraz zacznę przeglądać swoje fotki... :D Quote
dbsst Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 boshe jaka slicznotka eh te bladyneczki a ja dzis bylam u rodzicieli i zapomnialam przyniesc foty z dziecinstwa :evilbat: Quote
Recommended Posts