Patka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Weron jak pienie pozujesz do autoportretów :D Juz dawno nie widziałam Twojej buziuchny :wink: Quote
Asia_Focus Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Car, przepraszam, nie wiedizlaam, ze bylo az tak rtragicznie :( 8) :lol: Quote
tunio Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Coztego i zes nie powiedziala,ze Ty to Ty ? Przecie bym fanki porzucila,szczegolnie ze to w 100%byly fanki Malenstwa,a nie moje :wink: Asiu dla mnie kazda wystawa jest trauma,wiec co sie dziwic,ze zapada gleboko w psychike :wink: Quote
Asia_Focus Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 noo.. dla mnie tez.. dlatego wole byc jako osoba towarzyszaca i kibic... nie jako zawodnik... 8) :lol: Quote
coztego Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 carragan napisał(a):Coztego i zes nie powiedziala,ze Ty to Ty ? Otóż to 8) Fanki były wyraźnie skupione na Tobie, skoro ja mogłam niezauważona pomiziać Maleństwo ;) Weron_ciau napisał(a):ja bym chciala miziac takie malenstwo jakie to uczucie coztego opowiedz! Uczucie niesamite, cudowne i wspaniałe :lol: Wybierz się na jakąś wystawę to tez sobie pomiziasz ;) Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Wind napisał(a):dbsst napisał(a): hmmmmmm jak to w piatek ja kce dzis :bigcry: Oj dbsst, a cos Ty taka w goracej wodzie kapana ;) Pomysl ... jeszcze tylko pare dni ;) hahaha ale Wind ja juz nie moge z ciekawosci tak ciekawska bestia jestem ;) Werona matko jaka mina ja siem wystraszylam ;) wiecej fot tylko dla mnie z jakims usmiechem moze ;) Quote
Siostra Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Myslę, że dojrzałam do tego, żeby się tu pokazać.. Już wysyłam fotę debe, która jest moim redaktorem technicznym... :D Quote
Siostra Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Weron, nie musisz pisać, że jesteś fanką Sistars - wyglądasz jak trzecia z sióstr :D Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Panie i Panowie przedstawiam....................... Siostrę , własność Nandy Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 hahahaha niestety ten tytul uwazam za bledny bo Siostra teraz jest NASZA :D wiecej fot Siostra WIECEJ jak milo wstawiac takie ladne dziewczyny na dgm mniammmmm Quote
Siostra Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 łomatko, debe, aleś mi powiedziała z ta ładnością :oops: więcej fot może być po łikendzie, kiedy mam czas na głupoty - zwłaszcza, że w ten łikend nie zamierzam w ogóle pracować Quote
Ariadna Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='dbsst']Panie i Panowie przedstawiam....................... Siostrę , własność Nandy ojej... jaka ladna Siostra :o :o :o :o dawaj wiecej fot! :lol: Quote
Ariadna Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 jaaaaaaaaak ja lubie czerwony....rewelacyjny szalll :D pozdrawiam :wink: Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Siostra napisał(a):łomatko, debe, aleś mi powiedziała z ta ładnością :oops: więcej fot może być po łikendzie, kiedy mam czas na głupoty - zwłaszcza, że w ten łikend nie zamierzam w ogóle pracować Siostra Ty mnie nie denerwuj tylko szukaj fot ;) 8) Quote
coztego Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Montague_MMonia']Jeśli chcecie zobaczyć więcej zdjęć Mikołajka Tylko, że to nie jest galeria psów, tylko ich właścicieli 8) A Twoje zdjecie w podpisie jest za duże, pogoni Cię Moderator, oj pogoni... :evilbat: ;) Quote
tunio Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='coztego'] skoro ja mogłam niezauważona pomiziać Maleństwo ;) Ee,go moze kazdy niezauwazony pomiziac,bo ja jestem tak rozbestwiona na wystawach,ze nie patrze kto go mizia.Kuba Rozpruwacz,z nozem w lapie,pewnie takze moglby go pomiziac. :wink: :lol: Wychodze z zalozenia,ze Malenstwo na wystawach jest do "uzytku ogolnego",bo to uwielbia. Totez,gdy ktyos go bez pytania glaszcze to sie ciesze,ze sa ludzie,ktorzy sie go nie boja dotknac :roll: Juz sie nawet zastanawiam nad zrobieniem tablicy do wbijania przed Malenstwem,z napisem "Uwielbia glaskanie,wiec sie nie krepuj" :lol: Dla tych co ich lapki swierzbia,aby go wyglaskac ale bez zgody wlasciciela sie krepuja :lol: [quote name='coztego'] A Twoje zdjecie w podpisie jest za duże, pogoni Cię Moderator, oj pogoni... :evilbat: ;) Dokladnie tak.Uprasza sie o zmiejszenie zdjecia do regulaminowej wielkosci. Quote
Ariadna Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Montague_MMonia']Jeśli chcecie zobaczyć więcej zdjęć Mikołajka wejdźcie na http://mikolajek.pupile.com i http://mikolajek9.pupile.com Pozdrawiam Monia i Mikołaj Mikolaj? Jak syn mojej siostry :lol: Quote
Ariadna Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 "carragan" napisał(a):[quote name='coztego'] skoro ja mogłam niezauważona pomiziać Maleństwo ;) Ee,go moze kazdy niezauwazony pomiziac,bo ja jestem tak rozbestwiona na wystawach,ze nie patrze kto go mizia.Kuba Rozpruwacz,z nozem w lapie,pewnie takze moglby go pomiziac. :wink: :lol: Wychodze z zalozenia,ze Malenstwo na wystawach jest do "uzytku ogolnego",bo to uwielbia. Totez,gdy ktyos go bez pytania glaszcze to sie ciesze,ze sa ludzie,ktorzy sie go nie boja dotknac :roll: Juz sie nawet zastanawiam nad zrobieniem tablicy do wbijania przed Malenstwem,z napisem "Uwielbia glaskanie,wiec sie nie krepuj" :lol: Dla tych co ich lapki swierzbia,aby go wyglaskac ale bez zgody wlasciciela sie krepuja :lol: ja to bym sie nie krepowala.............takie "malenstwo" to zjadacz czasu... kiedy sie go glaszcze...tyle mieeejsca do wyglaskania, poczochrania, obslinienia......wypieszczenia :lol: ... jemu pewnie i tak zawsze malo....oh malenstwo:)))) :lol: Quote
souris Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Asia nie widziałaś mojej foteczki, nie uciekasz z krzykiem :lol: :lol: :lol: Carr co do głaskania, mnie by milej było gdyby się mnie ktoś zapytał czy można psiaka pogłaskać niż pchał się z łapami, a piesek z wdzięczności by mu tą łapke odrgyzł. Wiem że Malenstwo jest wyjątkiem bo lubi mizianko od wszystkich, ale nie każdy psiak taki jest i mnie by cieszyło gdyby ktoś się spytal czy psa można pogłaskać. :D On jest p r z e p i ę k n y :angel: :angel: :angel: Quote
tunio Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ariadno,dokladnie tak ! Mu zawsze malo 8) Zreszta juz kiedys pisalam,ze na wroclawskiej wystawie fan-klub sobie zalozyl :o ::lol: :lol: Zreszta jak to sie mowi "Kochanego cialka,nigdy za wiele " :wink: Souris,gdybym miala innego psa,to moze niechcialabym aby go glaskano,ale Malenstwo jest jakie jest 8) .Uwielbia glaskanie i na wystawach nie mam nic przeciwko,aby glaskano go bez pytania.Na ulicach i tak rzadko kiedy ktos obcy go glaszcze,wiec niech chlopak korzysta.Dodam,ze mysle iz dlatego niektorzy bez pytania glaskaja,ze on wyglada wlasnie na taka przylepe. :roll: On doslownie ma na pycholku wypisane "Glaskaj mnie,kochaj mnie,ja to uwielbiam...." :wink: Totez ludzie na wystawach sa wytlumaczeni,sama pewnie tez bym sie na niego bez pytania zrzucila :wink: A teraz Was przeprosze,bo Malenstwo wrescie wstalo,widac odpoczelo po naszym 4.5h spacerze,i zada michy :roll: A za komplementy jak zwykle dziekujemy 8) Quote
Agga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 adda napisał(a):Ładna :D no dobra odpowiedz... :lol: no postaram sie aby było wiecej naszych zdjec tylko ktos je musi nam zrobic :lol: Quote
Recommended Posts