Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coztego i zes nie powiedziala,ze Ty to Ty ? Przecie bym fanki porzucila,szczegolnie ze to w 100%byly fanki Malenstwa,a nie moje :wink:

Asiu dla mnie kazda wystawa jest trauma,wiec co sie dziwic,ze zapada gleboko w psychike :wink:

Posted

carragan napisał(a):
Coztego i zes nie powiedziala,ze Ty to Ty ?

Otóż to 8)
Fanki były wyraźnie skupione na Tobie, skoro ja mogłam niezauważona pomiziać Maleństwo ;)

Weron_ciau napisał(a):
ja bym chciala miziac takie malenstwo jakie to uczucie coztego opowiedz!

Uczucie niesamite, cudowne i wspaniałe :lol:
Wybierz się na jakąś wystawę to tez sobie pomiziasz ;)

Posted

Wind napisał(a):
dbsst napisał(a):

hmmmmmm jak to w piatek ja kce dzis :bigcry:

Oj dbsst, a cos Ty taka w goracej wodzie kapana ;) Pomysl ... jeszcze tylko pare dni ;)

hahaha ale Wind ja juz nie moge z ciekawosci tak ciekawska bestia jestem ;)

Werona matko jaka mina ja siem wystraszylam ;)

wiecej fot tylko dla mnie z jakims usmiechem moze ;)

Posted

hahahaha niestety ten tytul uwazam za bledny bo Siostra teraz jest NASZA :D

wiecej fot Siostra WIECEJ

jak milo wstawiac takie ladne dziewczyny na dgm mniammmmm

Posted

łomatko, debe, aleś mi powiedziała z ta ładnością :oops:
więcej fot może być po łikendzie, kiedy mam czas na głupoty - zwłaszcza, że w ten łikend nie zamierzam w ogóle pracować

Posted

[quote name='dbsst']Panie i Panowie przedstawiam.......................

Siostrę , własność Nandy

ojej... jaka ladna Siostra :o :o :o :o

dawaj wiecej fot! :lol:

Posted

Siostra napisał(a):
łomatko, debe, aleś mi powiedziała z ta ładnością :oops:
więcej fot może być po łikendzie, kiedy mam czas na głupoty - zwłaszcza, że w ten łikend nie zamierzam w ogóle pracować

Siostra Ty mnie nie denerwuj tylko szukaj fot ;) 8)

Posted

[quote name='Montague_MMonia']Jeśli chcecie zobaczyć więcej zdjęć Mikołajka
Tylko, że to nie jest galeria psów, tylko ich właścicieli 8)

A Twoje zdjecie w podpisie jest za duże, pogoni Cię Moderator, oj pogoni... :evilbat:
;)

Posted

[quote name='coztego'] skoro ja mogłam niezauważona pomiziać Maleństwo ;)

Ee,go moze kazdy niezauwazony pomiziac,bo ja jestem tak rozbestwiona na wystawach,ze nie patrze kto go mizia.Kuba Rozpruwacz,z nozem w lapie,pewnie takze moglby go pomiziac. :wink: :lol: Wychodze z zalozenia,ze Malenstwo na wystawach jest do "uzytku ogolnego",bo to uwielbia. Totez,gdy ktyos go bez pytania glaszcze to sie ciesze,ze sa ludzie,ktorzy sie go nie boja dotknac :roll:
Juz sie nawet zastanawiam nad zrobieniem tablicy do wbijania przed Malenstwem,z napisem "Uwielbia glaskanie,wiec sie nie krepuj" :lol:
Dla tych co ich lapki swierzbia,aby go wyglaskac ale bez zgody wlasciciela sie krepuja :lol:

[quote name='coztego']
A Twoje zdjecie w podpisie jest za duże, pogoni Cię Moderator, oj pogoni... :evilbat:
;)

Dokladnie tak.Uprasza sie o zmiejszenie zdjecia do regulaminowej wielkosci.

Posted

"carragan" napisał(a):
[quote name='coztego'] skoro ja mogłam niezauważona pomiziać Maleństwo ;)

Ee,go moze kazdy niezauwazony pomiziac,bo ja jestem tak rozbestwiona na wystawach,ze nie patrze kto go mizia.Kuba Rozpruwacz,z nozem w lapie,pewnie takze moglby go pomiziac. :wink: :lol: Wychodze z zalozenia,ze Malenstwo na wystawach jest do "uzytku ogolnego",bo to uwielbia. Totez,gdy ktyos go bez pytania glaszcze to sie ciesze,ze sa ludzie,ktorzy sie go nie boja dotknac :roll:
Juz sie nawet zastanawiam nad zrobieniem tablicy do wbijania przed Malenstwem,z napisem "Uwielbia glaskanie,wiec sie nie krepuj" :lol:
Dla tych co ich lapki swierzbia,aby go wyglaskac ale bez zgody wlasciciela sie krepuja :lol:

ja to bym sie nie krepowala.............takie "malenstwo" to zjadacz czasu... kiedy sie go glaszcze...tyle mieeejsca do wyglaskania, poczochrania, obslinienia......wypieszczenia :lol: ...
jemu pewnie i tak zawsze malo....oh malenstwo:))))
:lol:

Posted

Asia nie widziałaś mojej foteczki, nie uciekasz z krzykiem :lol: :lol: :lol:

Carr co do głaskania, mnie by milej było gdyby się mnie ktoś zapytał czy można psiaka pogłaskać niż pchał się z łapami, a piesek z wdzięczności by mu tą łapke odrgyzł. Wiem że Malenstwo jest wyjątkiem bo lubi mizianko od wszystkich, ale nie każdy psiak taki jest i mnie by cieszyło gdyby ktoś się spytal czy psa można pogłaskać. :D

On jest p r z e p i ę k n y :angel: :angel: :angel:

Posted

Ariadno,dokladnie tak ! Mu zawsze malo 8) Zreszta juz kiedys pisalam,ze na wroclawskiej wystawie fan-klub sobie zalozyl :o ::lol: :lol:
Zreszta jak to sie mowi "Kochanego cialka,nigdy za wiele " :wink:

Souris,gdybym miala innego psa,to moze niechcialabym aby go glaskano,ale Malenstwo jest jakie jest 8) .Uwielbia glaskanie i na wystawach nie mam nic przeciwko,aby glaskano go bez pytania.Na ulicach i tak rzadko kiedy ktos obcy go glaszcze,wiec niech chlopak korzysta.Dodam,ze mysle iz dlatego niektorzy bez pytania glaskaja,ze on wyglada wlasnie na taka przylepe. :roll: On doslownie ma na pycholku wypisane "Glaskaj mnie,kochaj mnie,ja to uwielbiam...." :wink: Totez ludzie na wystawach sa wytlumaczeni,sama pewnie tez bym sie na niego bez pytania zrzucila :wink:

A teraz Was przeprosze,bo Malenstwo wrescie wstalo,widac odpoczelo po naszym 4.5h spacerze,i zada michy :roll:

A za komplementy jak zwykle dziekujemy 8)