Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnia seria..cierpliwosci... :wink:
Na łonie natury...

Z moją sunią Obi (baset). Pisalam już oniej, to tak, która tato wygrał na wystawie psów. Właściciel ją ufundował jako nagrode w losowaniu. A pieniądze z biletów szly na Zoo.

Tym razem jestem czerwonym kapturkiem... :lol: (kobieta zmienna jest)

Patrzcie jaka ze mnie tancereczka :lol:

I z tatą w Zoo...

Koniec... :evilbat:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, Lazy, aż się normalnie wzruszyłam, to tak jakbyś się z nami podzieliła swoim dzieciństwem, swoją rodziną. ładne, bardzo.

Posted

Lazy e x t r a foty cud malina taka corka i te blad wloski mniam (no i ta lysizna slodka) mniam ;)

Adda :buzi: to bedzie raj dla mych oczu

Posted

[quote name='dbsst']Lazy e x t r a foty cud malina taka corka i te blad wloski mniam (no i ta lysizna slodka) mniam ;)

tez ci sie widze rzuciałą łysinka w oczy :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
nio troszke ;)

ale za to LAzy ma sliczna czache a nie to co ja jajoglowa kosmitka z elfim uchem hiihihi

Hahaha...normalnie extra się podsumowalas...ale jakos nie wierze w to co piszesz... :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
nio troszke ;)

ale za to LAzy ma sliczna czache a nie to co ja jajoglowa kosmitka z elfim uchem hiihihi

ahhaahh dbsst ale te uszka som sexi :lol:

Posted

[quote name='Dalma&Maja']p.s. Maja to moja sunia, ja jestem Dalma... 8) :o Przepraszam :oops: Byłam święcie przekonana, od zawsze, że jest odwrotnie :oops:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']p.s. Maja to moja sunia, ja jestem Dalma... 8) :o Przepraszam :oops: Byłam święcie przekonana, od zawsze, że jest odwrotnie :oops:

bhahaah adda :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
ADDA mam młodszą o prawie 10 lat siostre. Nawet do mnie podobną troszkę...hihi..ale ma większe oczy i jakas chyba wieksza urośnie... :wink:
LAZY, dawaj foty siostry. Ciekawa jestem, czy też taka jest ładna jak Ty :D Ja jestem od swojej siostry młodsza 4 lata i tysz o wiele większa urosłam :lol:

Posted

adda napisał(a):
Agga napisał(a):
bhahaah adda :lol:
No co :oops: Dalma to takie niecodzienne imię, ale jakie ładne 8)

nio nic kazdemu sie zdarzyc moze :lol:

Posted

Patka napisał(a):
Gofi sliczna fotka :D
To prawda! Muszę powiedzieć, że po pierwszej focie Gofi domagałam się więcej i uważam, że tą ostatnią to na moje osobiste życzenie Gofi wkleiła :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Agga']bhahaah adda :lol: No co :oops: Dalma to takie niecodzienne imię, ale jakie ładne 8)

Ja tez myslalam, ze jest na odwrót... :oops:
Juz daje siostre..ale tylko jedno...

Posted

[quote name='LAZY']Ja tez myslalam, ze jest na odwrót... :oops: O, widzicie, prześmiewcy? LAZY to potrafi mnie na duchu podtrzymać :D

Juz daje siostre..ale tylko jedno...
Jak to jedno??? Aktualne poproszę!