LAZY Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ostatnia seria..cierpliwosci... :wink: Na łonie natury... Z moją sunią Obi (baset). Pisalam już oniej, to tak, która tato wygrał na wystawie psów. Właściciel ją ufundował jako nagrode w losowaniu. A pieniądze z biletów szly na Zoo. Tym razem jestem czerwonym kapturkiem... :lol: (kobieta zmienna jest) Patrzcie jaka ze mnie tancereczka :lol: I z tatą w Zoo... Koniec... :evilbat: Quote
ajka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Kurcze, Lazy, aż się normalnie wzruszyłam, to tak jakbyś się z nami podzieliła swoim dzieciństwem, swoją rodziną. ładne, bardzo. Quote
Majka_Gizmo Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 http://img206.exs.cx/img206/517/obraz3011it.jpg Julietka mała :lol: ... Supcio te wasz fotaski :D Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Lazy e x t r a foty cud malina taka corka i te blad wloski mniam (no i ta lysizna slodka) mniam ;) Adda :buzi: to bedzie raj dla mych oczu Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='dbsst']Lazy e x t r a foty cud malina taka corka i te blad wloski mniam (no i ta lysizna slodka) mniam ;) tez ci sie widze rzuciałą łysinka w oczy :lol: Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 nio troszke ;) ale za to LAzy ma sliczna czache a nie to co ja jajoglowa kosmitka z elfim uchem hiihihi Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 dbsst napisał(a):nio troszke ;) ale za to LAzy ma sliczna czache a nie to co ja jajoglowa kosmitka z elfim uchem hiihihi Hahaha...normalnie extra się podsumowalas...ale jakos nie wierze w to co piszesz... :lol: Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 dbsst napisał(a):nio troszke ;) ale za to LAzy ma sliczna czache a nie to co ja jajoglowa kosmitka z elfim uchem hiihihi ahhaahh dbsst ale te uszka som sexi :lol: Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Dalma&Maja']p.s. Maja to moja sunia, ja jestem Dalma... 8) :o Przepraszam :oops: Byłam święcie przekonana, od zawsze, że jest odwrotnie :oops: Quote
Gofi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Dobra wstawiałm już na Yorkach, ale skoro obiecałam wczesniej że wstawie no to prosze: adda: :roflt: Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']p.s. Maja to moja sunia, ja jestem Dalma... 8) :o Przepraszam :oops: Byłam święcie przekonana, od zawsze, że jest odwrotnie :oops: bhahaah adda :lol: Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 LAZY napisał(a):ADDA mam młodszą o prawie 10 lat siostre. Nawet do mnie podobną troszkę...hihi..ale ma większe oczy i jakas chyba wieksza urośnie... :wink: LAZY, dawaj foty siostry. Ciekawa jestem, czy też taka jest ładna jak Ty :D Ja jestem od swojej siostry młodsza 4 lata i tysz o wiele większa urosłam :lol: Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Agga napisał(a):bhahaah adda :lol: No co :oops: Dalma to takie niecodzienne imię, ale jakie ładne 8) Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 adda napisał(a):Agga napisał(a):bhahaah adda :lol: No co :oops: Dalma to takie niecodzienne imię, ale jakie ładne 8) nio nic kazdemu sie zdarzyc moze :lol: Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Patka napisał(a):Gofi sliczna fotka :D To prawda! Muszę powiedzieć, że po pierwszej focie Gofi domagałam się więcej i uważam, że tą ostatnią to na moje osobiste życzenie Gofi wkleiła :lol: Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='Agga']bhahaah adda :lol: No co :oops: Dalma to takie niecodzienne imię, ale jakie ładne 8) Ja tez myslalam, ze jest na odwrót... :oops: Juz daje siostre..ale tylko jedno... Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='LAZY']Ja tez myslalam, ze jest na odwrót... :oops: O, widzicie, prześmiewcy? LAZY to potrafi mnie na duchu podtrzymać :D Juz daje siostre..ale tylko jedno... Jak to jedno??? Aktualne poproszę! Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 adda napisał(a):LAZY, nie widzę tej z lata :( Krzyżyk mam. Są dwa zdjecia...ani jednego nie masz? Ja widze oby dwa... Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 O, teraz już widzę :D Tysz ładna, ale Ty jesteś delikatniejsza. Quote
Recommended Posts