adda Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 dbsst napisał(a):ale teraz Adda dala do pieca brak mi slow :evilbat: Adda taka szansa idz zrob to dla Nas wariatow ;) Dbsst, mi strasznie głupio przy Was młodych... I wcale się nie kryguję, nic z tych rzeczy... tak mi po prostu głupio... Quote
adda Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 O, i jeszcze Cola, cud dziewczyna swoje zdjątko dała... Quote
Majka_Gizmo Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 COLA...........Jessssssuuuuuuuu jakie rozpieszczalskie foto Cudowne...Joker- tylko schrupać :lol: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):ale teraz Adda dala do pieca brak mi slow :evilbat: Adda taka szansa idz zrob to dla Nas wariatow ;) Dbsst, mi strasznie głupio przy Was młodych... I wcale się nie kryguję, nic z tych rzeczy... tak mi po prostu głupio... nawet mnie nie denerwuj tylko smigaj do szafy i kreacje wybieraj Boshe przeciez jestes P I E K N A mam nadzieje ze pamiietasz moja reakcje na swoje zdjecie to byla pierwsza taka i jak narazie nikt Cie nie przebil a wiek czym ze jest wiek przy takiej urodzie Quote
Cola Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 :oops: adda zmienia temat :) Masz wielką szansę na cudne fotki...leć do studia do Wind Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Cola widze ze zaczynaja sie moje ulubone foty a to z kwiatkiem 8) Quote
adda Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='dbsst']nawet mnie nie denerwuj tylko smigaj do szafy i kreacje wybieraj Kiedy ja raczej na sportowo się noszę :-? Boshe przeciez jestes P I E K N A mam nadzieje ze pamiietasz moja reakcje na swoje zdjecie to byla pierwsza taka i jak narazie nikt Cie nie przebil Strasznie jesteś miła :) a wiek czym ze jest wiek przy takiej urodzie Przecie chyba Wind preferuje młode kobitki? Quote
adda Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Cola napisał(a)::oops: adda zmienia temat :) Masz wielką szansę na cudne fotki...leć do studia do Wind Nie zmienia temat, tylko napisałam, a potem zobaczyłam Twoją fotkę :o Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Adda ja oszaleje po pierwsze nie jestem mila TYLKO PRAWDE mowie Po drugie Ty wygladasz mlodo i szczerze powiem ze nawet nigdy nie zastanawialam sie ile mozesz miec lat bo jestes suuuper a po trzecie to sportowe tez moga byc sexy ;) Wind cos wybierze a o wiek to jaki preferuje to trzeba tez Wind spytac ;) Quote
adda Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='dbsst']nawet nigdy nie zastanawialam sie ile mozesz miec lat I niech tak zostanie :lol: :lol: :lol: a po trzecie to sportowe tez moga byc sexy ;) Taaa... szczególnie bojówki i powyciągnie T-shirty :D Wind cos wybierze a o wiek to jaki preferuje to trzeba tez Wind spytac ;) Czekamy co powie Wind :roll: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hahahaha Ale Wind juz zaprosila Pania Prosze Pani hahahahahah Wpadla Adda na zdjeciontka a debesciakowi szczena opadla hahahaha Uwierz Wind ona z moich wycieruchow zrobila mila kreacje ;) Quote
Wind Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 adda, Po pierwsze to preferuje do zdjec kobiety w kazdym wieku :-) Tak sie sklada, ze wyznacznikiem jest tylko moj osobisty pomysl na dana osobe! Czasami widze piekna dziewczyne/przystojengo faceta, ale za nic w swiecie nie mam pomyslu na dana twarz ... ot pustka w glowie :( Wiec nici z fot :( Natomiast uwazam, ze moglybysmy przez pare godzin zrobic cos fajnego w studiu i miec z tego na pamiatke kilka fajnych zdjec :D Jesli wyrazisz zgode, to ja juz ciesze sie na nasza wspolna sesje :-) Czyli jak bedzie? :D A poza tym to uwazam, ze piekna z Ciebie dziewczyna a na zdjeciach wychodzisz REWELACYJNIE!!! Quote
Patka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Cola przepiękne zdjęcie, ale Jokus cudny mnaniusny a teraz taki stateczny :D Cola jestes piękną dziewczyną :D Tyle powiem!!! Adda no wiesz.... przeciez Ty jeseś młoda go Ty gadulisz dziewczyno :D Quote
Cola Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Cudowne...Joker- tylko schrupać :lol: Nadal jest cudowny i do schrupania :wink: Jest moim duuuzim przytulaczkiem :) dbsst napisał(a):Cola widze ze zaczynaja sie moje ulubone foty a to z kwiatkiem 8) .....hmmmm..to z kwiatkiem?? Nadal nie mam skanera, więc nie ma fotki z kwiatkiem :evilbat: Quote
Patka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Szkoda bo jeszcze bym sobie uroczą Colę pooglądała z przyjemnością - ale Ci dziś kadze co :wink: :D pozdrowionka Jokus nadal do schrupania :D Quote
Cola Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hihi....jak jeszcze trochę pokadzisz :wink: to może coś wyszperam :) Quote
sh_maniak Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Zdjęcie mojej malutkiej i mnie z Bygdoszczy. Ale ja tu młodziutko wyszłam :angel: Quote
Patka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 COla wow jak odmiana włosowa jest Ci równie ładnie musze cos fotkowo z Lilith sobie porobic w rewanżu :D :wink: Quote
Recommended Posts