Majka_Gizmo Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Hehe mnie się nie dotało :grins: no,ale lepsza mrowka zapracowana jak zamknięta w szklance :lol: Quote
mrowka Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 No pieknie z tego wszystkiego o Tobie zapomnialam :-? :lol: :bad-word: :2gunfire: :snipersm: :chainsaw: (dogomaniacka masakra-pila mechaniczna :lol: :evilbat: ) :evilbat: Quote
Wojtek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 dbsst napisał(a):nie badz mieczak twardy badz Taaaak jest Frau Żyleta! Ale nie rzucaj we mnie nożami... :D Quote
sh_maniak Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ale sobie tu pogaduchy zrobiliście :lol: Wrzucać foteczki, bo nie mam co ogladać 8) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Wojtek napisał(a):dbsst napisał(a):nie badz mieczak twardy badz Taaaak jest Frau Żyleta! Ale nie rzucaj we mnie nożami... :D hahahaha zobacze co da sie zrobic ;) Quote
Basenji Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 A kiedy pojawią się jakieś nowe fotki? Zdrówko :oops: Quote
Gofi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dawać nowe foty... (tak móie a sama się cieźżko zbieram do wklejenia swoich :oops: ) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Basenji Gofi nowe foty beda kied swoje wstawicie :evilbat: Quote
Basenji Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 dbsst napisał(a):Basenji Gofi nowe foty beda kied swoje wstawicie :evilbat: Sama wklej! Zdrówko Quote
Wind Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Uwaga Uwaga Uwaga Na sesje foto do studia w Warszawie zaprosze Dogomaniczke/Dogomanika wraz z Ukochanym/Ukochana lub Przyjacielem/Przyjaciolka :-) Warunki jakie powinna spelniac para 8) - poczucie humoru - luzik - otwartosc na sugestie, oraz kreatywnosc - brak skrepowania przy zdjeciach np. w bieliznie 8) - pelnoletniosc - dyspozycyjnosc w godzinach wieczornych przez ok. 5 - 6 godzin :-) Ewentualne zgloszenia bardzo prosze przesylac na maila ... jesli znajda sie odwazni :-) Zdjecia zostana opublikowane na Dogomanii, oraz w pelnym rozmiarze przekazane Fotografowanym :-) pozdrawiam, Quote
Gofi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Z braku laku daje wam ze świąt: Może jeszcze dziś wstawie aktualną (dzisiejszą) Quote
Wind Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 adda, 8) 8) 8) A moze spotkamy sie w studio? ZAPRASZAM :) Quote
souris Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 adda :angel: :angel: :angel: Wind ma rację, zgódź się :angel: :angel: :angel: Quote
Gofi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Adda idź myślę że chętnie cię zobaczy płeć męska w bieliźnie (żart) Ale serio idź będzie napewno fajnie Wind a robiłaś kiedyś sesie z pieskami ;) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Adda Adda :D :angel: Gofi extra czekam na wiecej Quote
Dalma&Maja Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Adda, zgódź się!!!!! Kochana, Ty się marnujesz, naprawdę jesteś idealną kandydatką! :wink: :angel: Nie rób nam tego i zgłoś się do Wind Zdjęcia suuuper :D :) Mam jeszcze pytanie do Wojtka... :wink: Jeśli to nie tajemnica... za co dostałeś ostrzeżenie? Quote
Wojtek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Jeśli to nie tajemnica... za co dostałeś ostrzeżenie? ma się! 8) Quote
Wojtek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Adda Adda ... Tobie po prostu nie wypada... nie zgłosic się... :D Quote
mrowka Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Adda :angel: To kiedy bedzie mozna zobaczyc te zdjecia?? :lol: Quote
adda Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='Wind']adda, 8) 8) 8) A moze spotkamy sie w studio? ZAPRASZAM :) :o :o :o Wind, ja jestem starą babą, która czasami na zdjęciach młodo wygląda. Aż wstyd byłby gdybyś miała mi robić zdjęcia :oops: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 ale teraz Adda dala do pieca brak mi slow :evilbat: Adda taka szansa idz zrob to dla Nas wariatow ;) Quote
Cola Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Pora się przypomnieć :wink: To ja i Joker kilka lat temu :) Quote
Recommended Posts