Majka_Gizmo Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 :D db jestes jak błyskawica w pisaniu postów :wink: ...A zdjecia pewnie,ale z czasem, na razie to lece do garów, bo jak moja połowa obiadu nie dostanie po powrocie z pracy to od jutra posty z kafejki bede pisac :wink: .Pozdrawiam :B-fly: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahaha ja wlasnie robie obiad hahahaha juz mam wszystko opracowane ;) i juz polowe sprzatania mam za soba hahahahahaha a te posty no coz ;) dziekuje :D Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 majka boska foteczka czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy :D :D :D Witka :fadein: Quote
Majka_Gizmo Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Wszystkim dziękuje za miłe przyjęcie nas do grona DGM... Trochę tych zdjęć już porozrzucałam po forum :oops: ...Tak się zastanawiam-może założyć galerię ze zdjęciami Gizma?Sama nie wiem... Patka :beerchug: :D Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahaha ja jestem Z A Patka ja za Toba tesknie :( Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Patka suuper zdjecie :angel: :loveu: Alescie sie rozpisali, a z tego co pamietam same zdjecia mialy byc :roll: I zebyscie tu nie marudzili to powiem, juz niebawem :evilbat: :wink: Quote
Wojtek Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='dbsst']i ta Twoja dziewczyna ja jestem zazdrosna nie wiem jak Wy kochane ale ja jestem zazdrosna jak byk Kukurykuuuuu!!!! dbsst, z nią już koniec... została mi tylko drzazga w... :( Majka, kurde, z Ciebie to jakaś normalnie fajska gotka jest? :D Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 mrowka napisał(a):Patka suuper zdjecie :angel: :loveu: Alescie sie rozpisali, a z tego co pamietam same zdjecia mialy byc :roll: I zebyscie tu nie marudzili to powiem, juz niebawem :evilbat: :wink: nio cio powiedz mroweczko czyzby..............tak powiedz ze tak ;) Wojtek nie jak kogucik zazdrosna tylko jak byk a byk robi beetrteememmememm ;) ciekawi mnie w czym Ci sie ta drzazga ostala Wojtek jeszcze jakas fotke moze 8) plizzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 mrowka napisał(a):Patka suuper zdjecie :angel: :loveu: Alescie sie rozpisali, a z tego co pamietam same zdjecia mialy byc :roll: I zebyscie tu nie marudzili to powiem, juz niebawem :evilbat: :wink: nio cio powiedz mroweczko czyzby..............tak powiedz ze tak ;) Wojtek nie jak kogucik zazdrosna tylko jak byk a byk robi beetrteememmememm ;) ciekawi mnie w czym Ci sie ta drzazga ostala Wojtek jeszcze jakas fotke moze 8) plizzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 mrowka napisał(a): I zebyscie tu nie marudzili to powiem, juz niebawem :evilbat: :wink: bedzie zdjecie????? :o Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):powiedz ze tak plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ahahahh bo dbsst jajo predzej zniesie..niz fota bedzie :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 mroweczko to jak bedzie czy nie bo trzymasz nas w niecierpliwosci i w napieciu ;) Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Az sie boje tu zagladac :lol: Jak mi ktos zdjecie zrobi to mozecie sie spodziewac, ale cicho :wink: Quote
Patka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Oj dziewczynik i chłopcy :wink: jak miło zajrzec i Was zobaczyć :D Dzięki Dbsstt kochana ale wpaadam najczęściej jak mogę :D Quote
dbsst Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Patka ale mnie to za malo :( Wojtek trabant to jak byk ;) Quote
anetta Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 No dobra, macie Mroweczke :evilbat: :lol: :lol: :lol: Mrowka, nie bij :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 hahahahahha Anettko no nie wiem czy mrowka Cioe nie obedrze ze skorki za to ze ja tak obnarzylas hahahahhaa Quote
dbsst Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 hahahha jak morwa wpadnie to zrobi z Wami pozadek hahahhaha zobaczycie ;) Quote
Gofi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 To teraz UCIEKAC!!!! :lol: :D Który Dogomaniak się pokaże z filmowym usmiechem na twarzy ? :lol: W sumie przypomniało mi się że musze sobie zrobić zdjęcie do legitymacji... Quote
anetta Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Hahahaha no i wszytsko jasne, Mrowek jest tak zapracowany co widac na ostatnim zdjeciu ze nie ma kiedy tu wpasc :lol: :lol: Quote
Recommended Posts