Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciekawe rzeczy tu sie dzieja a fotek jak na lekarstwo :D :wink:
A to zimowa Patka rzadko bywam i czas się nie zapomnieć :wink: :D patka czarownica, ale taka dobra :D Piekne krajobrazy za mną chociaz cosik :lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga_O']Wojtek: Mhm... chyba powinnyśmy zacząć byż zazdrosne o to dziewczę, co tak czule... dotykasz... a te jej usteczka... tylko całowac i całować!
Aga_ , spoko, ten związek nie trwał długo. Była sztywna jak kłoda :(

Wind, "obiecanki macanki" to ze słownika Agi 8)

Posted

Wojtek no wiesz takie słowa o tak uroczej pannie :evilbat: :lol: :wink:
Ale zrobiłes furorę ja przeszłam zimowo bez echa :wink: masz wdzięki a może to ta kłoda :wink: :lol:

Posted

Patka,

Jakie tam bez echa :o :o :o Urocza z Ciebie dziewczyna, a jakas tam kloda niech nie wazy sie z Toba konkurowac :-)
Czekam na wiecej fotek :-)

Posted

ojeny Wind Ty wiesz jak kobiete docenic :D ale to takie pół zartem :wink:
Wiadomo płeć męska w niedoborze na DOGO wiec ma większe branie :D zreszta jest na co popatrzec ... ta kłoda :lol: boska

Posted

Patka jak ja bym byla facetem.......... ehhhhhhhhhhh

szkoda ze ten Torun tak dalekoo od Wind :( ale ja ciagle jakby co polecam swoje 3 w 1 ;)

Wojtek hahahaha jestes zaje....isty ta ostatnia fota mie zwalila z krzesla a cukierek cool active stana mi w gardle hihihihi
ale obiecanki macanki i ta Twoja dziewczyna ja jestem zazdrosna nie wiem jak Wy kochane ale ja jestem zazdrosna jak byk ;)

Posted

:roflt: buahahah nie moge Wojtek. Super fotki. A Blekitna Rapsodja-pelen wypas :ylsuper: :lol: :lol: :lol:
Patka :D Slicznie wyszlas...mmmmmmaaaaahhhhhhh :P :D

A ja mam cos, a ja mam cos...la la la la :lol: :lol: :lol:
Tylko nie wiem czy Mrowek sie nie pogniewa gdy zamieszcze u jej DWIE HA! :lol: fiteczki 8)

Posted

Basenji napisał(a):
Hm,
Patka w full szmatkach.
Czy ona muzułmanka, że jej tylko oczy widać spod zasłonek?
Zdrówko :roll:

widze ze znalazles 8)

a widzisz jak to zdjecie dziala teraz musisz rozszyfrowac czemu Patka taka ubrana :lol:

Posted

dbsst: Ja już napisałam :wink:
[quote name='aga_ostaszewska']Wojtek: Mhm... :lol: chyba powinnyśmy zacząć byż zazdrosne o to dziewczę, co tak czule... dotykasz... a te jej usteczka... tylko całowac i całować!

[quote name='dbsst']ja jestem zazdrosna nie wiem jak Wy kochane ale ja jestem zazdrosna jak byk
:lol:

Wojtek: Zdjęcie baaaardzo... muzyczne :lol:
A tekst "obiecanki-macanki" ukradłam kumpeli z Gdańska :wink:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']dbsst: Ja już napisałam :wink:
[quote name='aga_ostaszewska']Wojtek: Mhm... :lol: chyba powinnyśmy zacząć byż zazdrosne o to dziewczę, co tak czule... dotykasz... a te jej usteczka... tylko całowac i całować!

[quote name='dbsst']ja jestem zazdrosna nie wiem jak Wy kochane ale ja jestem zazdrosna jak byk
:lol:

Wojtek: Zdjęcie baaaardzo... muzyczne :lol:
A tekst "obiecanki-macanki" ukradłam kumpeli z Gdańska :wink:

hhahaha Aga jestes wielka ;) Basenji juz sie nie zgubi ;)

a Wojtek bedzie (mam nadzieje) miec wyrzuty sumienia ze swoj kurnik tak straszy hahahaha