Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ciekawe rzeczy tu sie dzieja a fotek jak na lekarstwo :D :wink: A to zimowa Patka rzadko bywam i czas się nie zapomnieć :wink: :D patka czarownica, ale taka dobra :D Piekne krajobrazy za mną chociaz cosik :lol: Quote
Wojtek Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Załączone zdjęcie dedykuje Adze_O... :D Z cyklu... "obiecanki macanki" :wink: :D [img=http://img203.exs.cx:81/img203/6046/wojtek8fz.th.jpg] Quote
aga_ostaszewska Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Wojtek: Mhm... :lol: chyba powinnyśmy zacząć byż zazdrosne o to dziewczę, co tak czule... dotykasz... a te jej usteczka... tylko całowac i całować! Quote
Wind Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Wojtek, Doskonale ujecie :-) I jakiez egzotyczne preferencje ;) A i tytul taki, ze jestem pod wrazeniem "obiecanki-macanki" ;) Quote
Wojtek Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Aga_O']Wojtek: Mhm... chyba powinnyśmy zacząć byż zazdrosne o to dziewczę, co tak czule... dotykasz... a te jej usteczka... tylko całowac i całować! Aga_ , spoko, ten związek nie trwał długo. Była sztywna jak kłoda :( Wind, "obiecanki macanki" to ze słownika Agi 8) Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Wojtek no wiesz takie słowa o tak uroczej pannie :evilbat: :lol: :wink: Ale zrobiłes furorę ja przeszłam zimowo bez echa :wink: masz wdzięki a może to ta kłoda :wink: :lol: Quote
Wojtek Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ja przeszłam zimowo bez echa No taka Patka na plaży tylko, że ubrana :D Quote
Wind Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Patka, Jakie tam bez echa :o :o :o Urocza z Ciebie dziewczyna, a jakas tam kloda niech nie wazy sie z Toba konkurowac :-) Czekam na wiecej fotek :-) Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ojeny Wind Ty wiesz jak kobiete docenic :D ale to takie pół zartem :wink: Wiadomo płeć męska w niedoborze na DOGO wiec ma większe branie :D zreszta jest na co popatrzec ... ta kłoda :lol: boska Quote
Wind Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Patka, No to jeszcze dodam, ze szkoda ze ten Torun jest tak daleko od Wawy :( Quote
Wojtek Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 No dobra, koniec z tymi niepoważnymi fotkami... :-? Mam tu coś dla melomanów. Lubicie słuchac Gerschwina? Na zdjęciu - siedzę po środku :D [img=http://img228.exs.cx:81/img228/263/bieszczady0257io.th.jpg] Quote
Pasavera Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Wojtek super fota :cunao: :angel: :angel: :angel: Quote
Petra_ Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Hahahahaha :lol: Dobre,zdjęcia w wygódce są the best :evilbat: :evilbat: Quote
Bogarka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Wojtek :cunao: :cunao: Patka: Bardzo ladnie wyszlas :): Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Patka jak ja bym byla facetem.......... ehhhhhhhhhhh szkoda ze ten Torun tak dalekoo od Wind :( ale ja ciagle jakby co polecam swoje 3 w 1 ;) Wojtek hahahaha jestes zaje....isty ta ostatnia fota mie zwalila z krzesla a cukierek cool active stana mi w gardle hihihihi ale obiecanki macanki i ta Twoja dziewczyna ja jestem zazdrosna nie wiem jak Wy kochane ale ja jestem zazdrosna jak byk ;) Quote
anetta Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 :roflt: buahahah nie moge Wojtek. Super fotki. A Blekitna Rapsodja-pelen wypas :ylsuper: :lol: :lol: :lol: Patka :D Slicznie wyszlas...mmmmmmaaaaahhhhhhh :P :D A ja mam cos, a ja mam cos...la la la la :lol: :lol: :lol: Tylko nie wiem czy Mrowek sie nie pogniewa gdy zamieszcze u jej DWIE HA! :lol: fiteczki 8) Quote
Basenji Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Hm, Patka w full szmatkach. Czy ona muzułmanka, że jej tylko oczy widać spod zasłonek? Zdrówko :roll: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Basenji napisał(a):Hm, Patka w full szmatkach. Czy ona muzułmanka, że jej tylko oczy widać spod zasłonek? Zdrówko :roll: widze ze znalazles 8) a widzisz jak to zdjecie dziala teraz musisz rozszyfrowac czemu Patka taka ubrana :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst: Ja już napisałam :wink: [quote name='aga_ostaszewska']Wojtek: Mhm... :lol: chyba powinnyśmy zacząć byż zazdrosne o to dziewczę, co tak czule... dotykasz... a te jej usteczka... tylko całowac i całować! [quote name='dbsst']ja jestem zazdrosna nie wiem jak Wy kochane ale ja jestem zazdrosna jak byk :lol: Wojtek: Zdjęcie baaaardzo... muzyczne :lol: A tekst "obiecanki-macanki" ukradłam kumpeli z Gdańska :wink: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']dbsst: Ja już napisałam :wink: [quote name='aga_ostaszewska']Wojtek: Mhm... :lol: chyba powinnyśmy zacząć byż zazdrosne o to dziewczę, co tak czule... dotykasz... a te jej usteczka... tylko całowac i całować! [quote name='dbsst']ja jestem zazdrosna nie wiem jak Wy kochane ale ja jestem zazdrosna jak byk :lol: Wojtek: Zdjęcie baaaardzo... muzyczne :lol: A tekst "obiecanki-macanki" ukradłam kumpeli z Gdańska :wink: hhahaha Aga jestes wielka ;) Basenji juz sie nie zgubi ;) a Wojtek bedzie (mam nadzieje) miec wyrzuty sumienia ze swoj kurnik tak straszy hahahaha Quote
Majka_Gizmo Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Hehe :D Chciałam sie tylko z Wami gorąco przywitać :beerchug: Quote
aga_ostaszewska Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Witamy, witamy i za fotkę serdecznie dziękujemy!! :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahahah MAjka jake piegi naturalne ;) wiecej fot przepadlas dziewczyno ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 No wreszcie jakies foty, tylko strasznie malo ich, rzeczywiscie jak na lekarstwo, ale lepsze to niz nic. Wszystkie oczywiscie supper :wink: Quote
Recommended Posts