dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hihihi ja w pociagu ze Szpila hahaha musialabym caly pociag wynajac ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dbsst miloy bylo gdybys sie jednak skusila :) od tego spotkana jesczze dalego, bo na wiosenke poczekamy ... juz sobie to wyobrazam te zabawy Yorkow z bokserkami ;) moj to by uciekal gdzie pieprz rosnie haha Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 cos nie moge doczytac gdzie wy sie spotkac chcecie??? 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agga napisał(a):cos nie moge doczytac gdzie wy sie spotkac chcecie??? 8) jezeli juz do takowego spotkanka dojdzie to chyba wybierzemy Park Chorzowski. jest ogromny, duzo zieleni i duzo miejsca na wylatanie sie piechow ;) Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Agga napisał(a):cos nie moge doczytac gdzie wy sie spotkac chcecie??? 8) jezeli juz do takowego spotkanka dojdzie to chyba wybierzemy Park Chorzowski. jest ogromny, duzo zieleni i duzo miejsca na wylatanie sie piechow ;) dzieki za uswiadomienie...hihih....no to dajcie znac moze sie tez stawie... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agga napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Agga napisał(a):cos nie moge doczytac gdzie wy sie spotkac chcecie??? 8) jezeli juz do takowego spotkanka dojdzie to chyba wybierzemy Park Chorzowski. jest ogromny, duzo zieleni i duzo miejsca na wylatanie sie piechow ;) dzieki za uswiadomienie...hihih....no to dajcie znac moze sie tez stawie... ok damy znac na pewno ;) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Daga&Oskar napisał(a):dbsst miloy bylo gdybys sie jednak skusila :) od tego spotkana jesczze dalego, bo na wiosenke poczekamy ... juz sobie to wyobrazam te zabawy Yorkow z bokserkami ;) moj to by uciekal gdzie pieprz rosnie haha hahaha a Szpila mialaby garba od schylania sie zeby nosem potracac hihihihi Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 uulalala śląskie spotkanko się szykuje :angel: iihhaaaaa to może wpadnę ze swoją SSmanką i rozgonimy towarzystwo :evilbat: :lol: :wink: Quote
mrowka Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Mejk uwielbia male pieski do zabawy :evilbat: :lol: A gdzie nowe zdjecia?? Zamast wstawiac nowe zdjecia to sie obijacie :nono: :lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 mrowka napisał(a):Mejk uwielbia male pieski do zabawy :evilbat: :lol: A gdzie nowe zdjecia?? Zamast wstawiac nowe zdjecia to sie obijacie :nono: :lol: hahahah odezwala sie ta co wstawia foty :evilbat: :wink: Quote
gadzik Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 jak będzie w Chorzowie to my z Bongosiem też się pokażemy Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dobra koniec gadania fotki wstawiamy raz raz Quote
Daga_i_Oskar Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 no wlasnie dziewczyny pokazywac nam sie tutaj ;) a do spotkania predzej czy pozniej na pewno dojdzie ;) Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :o ł o matko ile fot normalnie nie nadrabiam z przegladaniem :evilbat: hihihi pewnie ze do spotkania kiedys dojdzie :D ;) Quote
mrowka Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Debest :lol: :lol: No ogladaj i podziwiaj Daga :o ale ten kolor wlosow Cie zmienil!! (dopiero teraz po przeczytaniu kilku postow na yorkach skojarzylam, ze Ty to Ty :oops: :lol: ) Super! :angel: Quote
Patka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 A własnie kiedy jakkies fotki bo gadacie i gadacie :wink: :D Quote
Daga_i_Oskar Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 mrowka napisał(a):Debest :lol: :lol: No ogladaj i podziwiaj Daga :o ale ten kolor wlosow Cie zmienil!! (dopiero teraz po przeczytaniu kilku postow na yorkach skojarzylam, ze Ty to Ty :oops: :lol: ) Super! :angel: mrowka, dziekuje logromniscie i ciesze sie, ze mnie skojarzylas ;) No ja uwazam ze zmiana wyszla mi na lepsze, jednak jestem stworzona do brazow ;) Quote
Agga Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dbsst napisał(a):mrowka napisał(a):Mejk uwielbia male pieski do zabawy :evilbat: :lol: A gdzie nowe zdjecia?? Zamast wstawiac nowe zdjecia to sie obijacie :nono: :lol: hahahah odezwala sie ta co wstawia foty :evilbat: :wink: ahhaahahh mrowka gdbym była złosliwa to bym wstawła te dwa urocze zdjecia...tylko gdzie ja je mam...ahhahahh Quote
mrowka Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 :pissed: :chainsaw: :bad-word: :zly7: nawet Pay by mi rady nie dal :evilbat: :lol: :lol: :calus: Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 :B-fly: mrowa daj fote lalallala mrowa daj fote mrowa daj foooooooote mrowa daj foteeeeee Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 mrowka napisał(a)::pissed: :chainsaw: :bad-word: :zly7: nawet Pay by mi rady nie dal :evilbat: :lol: :lol: :calus: mrowa dawaj fote bo inaczej to.... :lol: Quote
PaYooK Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 ELO!!! jak nie dam rady mrowek :P agga podeslij te foty ja wstawie je :evilbat: Quote
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 PaYooK napisał(a):agga podeslij te foty ja wstawie je :evilbat: :klacz: jeeeeeee :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts