dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Agnieszka-Małek']Anetta - dziekuję za komplement :oops: Teraz trochę gorzej wyglądam :cry: Te ostatnie zdjęcia były robione dzień po ślubie, w piękne niedzielne popołudnie, wyglądałam kwitnąco (hihihi :wink: ), a teraz szara rzeczywistość i człowiek marnieje w oczach, hihihi :drinka: :cunao: A to pierwsze czarno - białe jest retuszowane, co zresztą widać :oops: :lol: To było pierwsze zdjęcie jakie wysłałam mojemu przyszłemu wtedy mężowi na gg (zresztą tak się poznaliśmy ggadając :cunao: ) i tak strasznie mu się chciałam spodobać, że się trochę "poprawiłam" :oops: :roflt: hahahhahaha dobre z tym retuszem ;) Justa ale piekna ta nasza warszawka :D Quote
ajka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 szukając swoich ślubnych fotek znalazłam takie oto: tylko proszę wziąć pod uwagę,że ja to raczej jestem w tej górnej granicy 16 lat :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Eh Kochani pokazywalam juz kiedys swoje foto, ale mialam blond pasemka. Dzisiaj postanowilam cos z tym zrobic i zafarbowalam wloski na Zloty szatyn, a oto rezultaty i tak teraz wyglada Dagusia ;) Pozdrawiam i całuje wsyztskihc dogomaniakow. Powiem ogolnie ze kazda fotka jest swietna i milo sie Was na nich oglada. ja tutaj praktycznie nikogo nie znam, ale obiecuje ze bede czesciej wpadala ;) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ojej to ze masz 16,5 o niczym nie swiadczy bo jestes suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :D :angel: :angel: :angel: extra usmiech :D dla mnie czadzik :D Quote
mrowka Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Basenji :o :lol: :lol: Suuper zdjecia!! A jakie modelki :angel: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 no no Daga fiu fiu olla lla no i oczywiscie ciesze sie strasznie ze sie nawrocilas ;) i na Galerii bedziesz czesciej ;) Basenji :o Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 mrówka, jeżeli chodzi o mnie to do modelki mi daleko ;) dbsst , teraz to będę na pewno dziennie tutaj zagladala, jezeli nauka mi na to pozwoli, ale ja zawsze znajduje czas dla dogomanii ;) Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No to teraz Daga&Oskar i ajka biegusiem do Wind :sweetCyb: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hihi ja czekam z niecierpliwością, aż zaswieci sloneczko za okienkiem i Beatka przyjedzie na Śląsk to wybierzemy sie w plener do pobliskiego parku i tam porobimy sobie zdjęcie, tak Beatko ;) Quote
Patka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Oj super Was sobie dziewczynki poogladac :D Ajka no cos ty w górnej raczej w środkowej 16 :D Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Daga&Oskar napisał(a):hihi ja czekam z niecierpliwością, aż zaswieci sloneczko za okienkiem i Beatka przyjedzie na Śląsk to wybierzemy sie w plener do pobliskiego parku i tam porobimy sobie zdjęcie, tak Beatko ;) Jasne Daga :-) :D :D Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hihihihi juz sie doczekac nie moge :D jak Wind zacznie dzialac na Slasku ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 haha dobrze ze jeszcze Śląsk istnieje :P , nie no zartuje oczywiscie Beatko, ale 18go edziesz 100% tak ?? Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Daga, Niestety juz wiem, ze mnie nie bedzie :( Mam wtedy wazne sesje i bede siedziec w studio :( dbsst, Ty sie nie smiej ;) Co miesiac na pare dni wybywam w okolice Sosnowca i Katowic :-) A wiec ... 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Beatko, a ja tak bardzo liczylam a to spotkano i ze Cie poznam, ale mam nadzieje, ze sobie to odbijemy jak następnym razem przyjedziesz to sie spotkamy z Yorkofiolami z okolicy i pojdziemy na spacerek z naszymi piechami, a my bedziemy gadulily sobie do woli tylko niech te cholerne slonko wyjdzie i snieg stopnieje ;) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Wind']Daga, Niestety juz wiem, ze mnie nie bedzie :( Mam wtedy wazne sesje i bede siedziec w studio :( dbsst, Ty sie nie smiej ;) Co miesiac na pare dni wybywam w okolice Sosnowca i Katowic :-) A wiec ... 8) A wiec do dziela Wind do dziela :D Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Daguniu, Dokladnie tak :-) Na pewno ciepla wiosna wybierzemy sie na spacer, bo przeciez w okolicach Katowic mamy wiecej Yorkofiolow ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Wind']Daguniu, Dokladnie tak :-) Na pewno ciepla wiosna wybierzemy sie na spacer, bo przeciez w okolicach Katowic mamy wiecej Yorkofiolow ;) tak, tak, ale mysle ze park Chorzowski bedzie wysmienitym miejscem na bieganiny, wspolne szalenstwa. Bedzie slonko, duzo zieleni ach bo zaraz sie rozmrze w tym wsyztskim ;) Quote
mrowka Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 [quote name='Wind']Daguniu, Dokladnie tak :-) Na pewno ciepla wiosna wybierzemy sie na spacer, bo przeciez w okolicach Katowic mamy wiecej Yorkofiolow ;) A ja podskocze i popatrze 8) No to czuje sie zaproszona :lol: :lol: Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 mrowka, No pewnie! Doskonaly pomysl! Trzymam Cie za slowo, ze przyjedziesz na spotkano :-) :D :D Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 mrówa no pewnie, ze jestes zaproszona bez zaproszenia ;) milomi bedzie poznac inne osoby z dgm ;) agga dzieki ;) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 qrde jakby to nie bylo daleko to ja ze Szpila bym sie wbila Szpila mialaby szanse poznac najprzystojniejszego macho Mejka Quote
mrowka Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 To juz sie doczekac nie moge :angel: Powiem Wam w sekrecie, ze jak psa kupowalam mialam dwie opcje albo york albo bokser :D Po dluugich rozwazaniach kupilismy 2 opcje :lol: debest wariatka napisał(a):najprzystojniejszego macho Mejka :oops: :oops: dziekujemy :calus: Debest wsiadaj w pociag i przyjezdzaj!! Wkoncu to nie az tak daleko :lol: Mejk razem ze mna z wielka, z wielka przyjemnoscia poszedl na spacerek ze Szpilusia-modeleczka :angel: Quote
Recommended Posts