Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka-Małek']Anetta - dziekuję za komplement :oops:
Teraz trochę gorzej wyglądam :cry:
Te ostatnie zdjęcia były robione dzień po ślubie, w piękne niedzielne popołudnie, wyglądałam kwitnąco (hihihi :wink: ), a teraz szara rzeczywistość i człowiek marnieje w oczach, hihihi :drinka: :cunao:
A to pierwsze czarno - białe jest retuszowane, co zresztą widać :oops: :lol: To było pierwsze zdjęcie jakie wysłałam mojemu przyszłemu wtedy mężowi na gg (zresztą tak się poznaliśmy ggadając :cunao: ) i tak strasznie mu się chciałam spodobać, że się trochę "poprawiłam" :oops: :roflt:

hahahhahaha dobre z tym retuszem ;)

Justa ale piekna ta nasza warszawka :D

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szukając swoich ślubnych fotek znalazłam takie oto:

tylko proszę wziąć pod uwagę,że ja to raczej jestem w tej górnej granicy 16 lat :lol:

Posted

Eh Kochani pokazywalam juz kiedys swoje foto, ale mialam blond pasemka. Dzisiaj postanowilam cos z tym zrobic i zafarbowalam wloski na Zloty szatyn, a oto rezultaty i tak teraz wyglada Dagusia ;)

Pozdrawiam i całuje wsyztskihc dogomaniakow. Powiem ogolnie ze kazda fotka jest swietna i milo sie Was na nich oglada. ja tutaj praktycznie nikogo nie znam, ale obiecuje ze bede czesciej wpadala ;)

Posted

ojej to ze masz 16,5 o niczym nie swiadczy bo jestes suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :D :angel: :angel: :angel:

extra usmiech :D

dla mnie czadzik :D

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
hihi ja czekam z niecierpliwością, aż zaswieci sloneczko za okienkiem i Beatka przyjedzie na Śląsk to wybierzemy sie w plener do pobliskiego parku i tam porobimy sobie zdjęcie, tak Beatko ;)

Jasne Daga :-) :D :D

Posted

Daga,

Niestety juz wiem, ze mnie nie bedzie :( Mam wtedy wazne sesje i bede siedziec w studio :(

dbsst,

Ty sie nie smiej ;) Co miesiac na pare dni wybywam w okolice Sosnowca i Katowic :-) A wiec ... 8)

Posted

Beatko, a ja tak bardzo liczylam a to spotkano i ze Cie poznam, ale mam nadzieje, ze sobie to odbijemy jak następnym razem przyjedziesz to sie spotkamy z Yorkofiolami z okolicy i pojdziemy na spacerek z naszymi piechami, a my bedziemy gadulily sobie do woli tylko niech te cholerne slonko wyjdzie i snieg stopnieje ;)

Posted

[quote name='Wind']Daga,

Niestety juz wiem, ze mnie nie bedzie :( Mam wtedy wazne sesje i bede siedziec w studio :(

dbsst,

Ty sie nie smiej ;) Co miesiac na pare dni wybywam w okolice Sosnowca i Katowic :-) A wiec ... 8)

A wiec do dziela Wind do dziela :D

Posted

[quote name='Wind']Daguniu,

Dokladnie tak :-) Na pewno ciepla wiosna wybierzemy sie na spacer, bo przeciez w okolicach Katowic mamy wiecej Yorkofiolow ;)

tak, tak, ale mysle ze park Chorzowski bedzie wysmienitym miejscem na bieganiny, wspolne szalenstwa. Bedzie slonko, duzo zieleni ach bo zaraz sie rozmrze w tym wsyztskim ;)

Posted

[quote name='Wind']Daguniu,

Dokladnie tak :-) Na pewno ciepla wiosna wybierzemy sie na spacer, bo przeciez w okolicach Katowic mamy wiecej Yorkofiolow ;)
A ja podskocze i popatrze 8)
No to czuje sie zaproszona :lol: :lol:

Posted

To juz sie doczekac nie moge :angel: Powiem Wam w sekrecie, ze jak psa kupowalam mialam dwie opcje albo york albo bokser :D Po dluugich rozwazaniach kupilismy 2 opcje :lol:

debest wariatka napisał(a):
najprzystojniejszego macho Mejka

:oops: :oops: dziekujemy :calus:

Debest wsiadaj w pociag i przyjezdzaj!! Wkoncu to nie az tak daleko :lol:
Mejk razem ze mna z wielka, z wielka przyjemnoscia poszedl na spacerek ze Szpilusia-modeleczka :angel: