Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oo Beatko a w ktorym miejcu nad morzem yorki tak niko latja ;)

zdjecia rewelacyjne Modelina Wspaniala ale na jednym bym dala sobie reke uciac ze to Ty a na reszcie zupelnie inna ;)

chociaz po blad wlosach moze i bym cos podejrzewala

Wind ma REWELACYJNE wlosy

Posted

Justa, Patka, Wind, cuuuuuuuudniaste :P

Wind, a któż to takie ładne fotki robi? 8)

Najpiękniejsza ta http://photos.heremy.com/Maja/118581820522.jpg :angel: i ta z latającą Mają. Jejku, już ją lubię (Twoją sunię :wink: ), takie śliczne imię ma... 8) :) I takie słodziactwo! :lol:
Piękna jesteś Wind, Ty powinnaś brać udział w sesjach zdjęciowych także z tej drugiej strony aparatu... :wink:

Posted

Jakie Wy jesteście śliczne :o :o :o

Ja to chyba jak zwykle poszłam w drugą stronę jak urodę rozdawali, piękne kobitki z Was :o :o :o

Patka jesteś jedną z kobiet które wyglądają uroczo zawsze i wszędzie, zresztą Wind Ty także :o :o A ta wiewióreczka....!!! :angel: :angel: :angel:

Bardzo miło się ogląda takie piękne panie :D

Posted

Fajnie, ze fotecki sie podobaja :-)
Wszystkie robil moj TZ, ktory jest po czesci madra informatyczna glowa, a po czesci artysta ;)
Jego prace to np. rysunki agi, ktore juz kiedys gdzies tutaj wklejalam praca, praca i i cos dla Pan :)

Co dziwne, wyobrazcie sobie ze wiele osob z tego Forum do chwili wstawienia fot myslalo, ze jestem brunetka :o Nie, nie jestem brunetka ... chociaz kiedys tak bardzo chcialam, ze w zakamarkach lazienki przeszlam na "ciemna strone mocy" ... Oj dzialo sie wtedy dzialo, tym bardziej ze mialam wtedy 16 lat i moim rodzicom zdecydowanie ten pomysl sie nie spodobal :-? :lol:

Posted

Majka rzeczywiscie nalezy do tych latajacych ;) Moze dlatego tak bardzo kocha agility i wszelakie formy aktywnosci. Generalnie jest bardzo usportowionym yorkiem.

Lubi wiec i tak:

i tak

i tak tez lubi

adda,

Swietna zimowa fota. Lecz powiedz, czym rzucalas? ;)

Posted

[quote name='Wind']adda,
Swietna zimowa fota. Lecz powiedz, czym rzucalas? ;)
Nie rzucałam :D , pokazywałam TZ-owi, gdzie ma skierować obiektyw - na psy :Dog_run:

Posted

Adda :modla: to standard ;) ehh

hahah and tym mozem strasznie natarczywe yorki lataja ;) a off nie dziala na nie ;) :lol: 8)

super

Wind sle wyrazy uznania dla Bryzy Pustynnej ;) Wapasniale foty :D