Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji a dlaczego czarny ? .....
Ja się pokazałam nawet w zbyt wielu odsłonach teraz pragnę pooglądać inne twarzyczki i uroczą reszte :wink: :D
pozdrowionka dla DGManiaków :D

Posted

Basenji widzi się tylko to co chce się widzieć .... :D :wink:
A moze specjalista ....
Inne fotki zauważasz więc to może ślepota wybiórcza któż to wie ....
w Twoim przypadku zdażyłam się przekonac, że wszystko jest możliwe?? :evilbat:

Posted

[quote name='Patka']No dobra moja kolej, ale do wiosny musi wam starczyć :wink: :D Wakacyjna Patka
Nie ma nastroju na fotki :D swoje ale zwierzaków zawsze :D

Ale Patka!
Zdrówko :lol:

Posted

Na w/w fotce koleżanka klawo strzaskana jest. Musiało boleć... :-? Ale czego nie robi się dla kochanego ciała. :D
Murzynki się wybielają, białe się opalają.... kręcone prostują, proste kręcują... :D
Ehhh, ja już lata chcę. Piasek pod stopami, szuuum morza, piękne kobiety w skąpych obcisłych....

Posted

Wojtek oj nie filtr 30 był na ciałku :wink: ja poprostu nie opalam sie na brąz tylko złoty :D a to było akurat w bardzo gorący dzionek i wogóle ale nie moge się opalać mocno i nawet nie lubie tyle o ile w wodzie, bo rtam najczęsciej przebywam :D ja nie marudze mnie się moje proste i biała karnacja podoba
pozdro :D

Posted

Patka, prawidłowo. Jesteś biała, niech tak zostanie!

Ale pamiętaj jak się opalasz zostaw KONIECZNIE nieopalone miejsca pod kostiumem. Koniecznie. No chyba, że Twój TZ to dziwak... :-? :D

Posted

Teraz ja aresik ujawnie moja pania i pana
" zobaczcie jaki jestem dumny z takiej pani"

" A jaki podobny jestem do pana :D "

" a tu moi panstwo na wakacjach , jeszcze nie wiedzieli ze beda mnie miec, jacy sa jeszcze usmiechnieci :evilbat: "

Posted

Nio to już wiesz :calus:
Co piękne :o Tylko nie pisz, że to zdjęcie bo już nie mogę powstrzymać się od śmiechu :lol: 8)

Ale zdjęcia wyżej :angel: Miodzio :angel: :angel: :angel:

:calus:

Posted

Patka napisał(a):
Oj Wojtek Wojtek głodnemu chlebek na mysli ....
Ale sie rozmarzyłeś o tych wkacjach i innych miłych dodatkach

Nooooooo... Hmmm... Ja to taki marzyciel jestem 8)

Posted

Tak to juz jest, ze "szewc bez butow chodzi" ;) wiec i fotograf raczej nie ma wlasnych fot :( Musialam sie niezle natrudzic, aby znalezc pare swoich ...

BTW ten wielgachny plecak, ktory tkwi na moich plecach to sprzet foto a nie drugie sniadanie :lol: