dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Patka napisał(a):Tylko ciiiiii bo jak się nasi TZ dowiedzą ...... :wink: :lol: bedzie siwy dym ;) Quote
Basenji Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 dbsst napisał(a):Patka napisał(a):Tylko ciiiiii bo jak się nasi TZ dowiedzą ...... :wink: :lol: bedzie siwy dym ;) A nawet czarny! Zdrówko :fadein: Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Basenji a dlaczego czarny ? ..... Ja się pokazałam nawet w zbyt wielu odsłonach teraz pragnę pooglądać inne twarzyczki i uroczą reszte :wink: :D pozdrowionka dla DGManiaków :D Quote
Basenji Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 A gdzie się pokazałaś? Jakoś cię nie zauważyłem? Zdrówko Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Basenji widzi się tylko to co chce się widzieć .... :D :wink: A moze specjalista .... Inne fotki zauważasz więc to może ślepota wybiórcza któż to wie .... w Twoim przypadku zdażyłam się przekonac, że wszystko jest możliwe?? :evilbat: Quote
Basenji Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Podaj nr strony, bo ostatnio mam mało czasu na przeglądanie stronek Zdrówko :lol: Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No wiesz ale jak tak ładnie prosisz podaje zaledwie jedna w tył czyli 82 oraz 81 :D Miłego lub nie ogladania :wink: pozdrówka Quote
Basenji Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='Patka']No dobra moja kolej, ale do wiosny musi wam starczyć :wink: :D Wakacyjna Patka Nie ma nastroju na fotki :D swoje ale zwierzaków zawsze :D Ale Patka! Zdrówko :lol: Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Basenji jak mam ten skromny komentarz odczytać :D :wink: Quote
Wojtek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Na w/w fotce koleżanka klawo strzaskana jest. Musiało boleć... :-? Ale czego nie robi się dla kochanego ciała. :D Murzynki się wybielają, białe się opalają.... kręcone prostują, proste kręcują... :D Ehhh, ja już lata chcę. Piasek pod stopami, szuuum morza, piękne kobiety w skąpych obcisłych.... Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wojtek oj nie filtr 30 był na ciałku :wink: ja poprostu nie opalam sie na brąz tylko złoty :D a to było akurat w bardzo gorący dzionek i wogóle ale nie moge się opalać mocno i nawet nie lubie tyle o ile w wodzie, bo rtam najczęsciej przebywam :D ja nie marudze mnie się moje proste i biała karnacja podoba pozdro :D Quote
Wojtek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Patka, prawidłowo. Jesteś biała, niech tak zostanie! Ale pamiętaj jak się opalasz zostaw KONIECZNIE nieopalone miejsca pod kostiumem. Koniecznie. No chyba, że Twój TZ to dziwak... :-? :D Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Oj Wojtek Wojtek :nono: głodnemu chlebek na mysli .... :wink: Ale sie rozmarzyłeś o tych wkacjach i innych miłych dodatkach :wink: Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Super zimowa Tajdzi!!!a u nas syfek za oknem buuu :-? Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 U nas tyż, tyż...To było w niedzielę robione. A ponoć w weekend ma być -20!!!!! :o Quote
ASA Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Teraz ja aresik ujawnie moja pania i pana " zobaczcie jaki jestem dumny z takiej pani" " A jaki podobny jestem do pana :D " " a tu moi panstwo na wakacjach , jeszcze nie wiedzieli ze beda mnie miec, jacy sa jeszcze usmiechnieci :evilbat: " Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Mamuś, czekam na rewanż z Twojej strony :) Na snowboardzie i saneczkach było...a w lesie? 8) :lol: Quote
Pasavera Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='tajdzi'](...) a w lesie? 8) :lol: plosie :lol: :evilbat: :lol: brrr zimno było :roll: Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Ale jak pięknie :puppydog: A ja nie wiedziałam, ze ty jesteś moderatorem w galerii, mamuś... 8) Quote
Pasavera Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Nio to już wiesz :calus: Co piękne :o Tylko nie pisz, że to zdjęcie bo już nie mogę powstrzymać się od śmiechu :lol: 8) Ale zdjęcia wyżej :angel: Miodzio :angel: :angel: :angel: :calus: Quote
Wojtek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Patka napisał(a):Oj Wojtek Wojtek głodnemu chlebek na mysli .... Ale sie rozmarzyłeś o tych wkacjach i innych miłych dodatkach Nooooooo... Hmmm... Ja to taki marzyciel jestem 8) Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ASA super z was rodzinka i powiem że świetnie do siebie wszyscy pasujecie :D Wiecje fotek :D Quote
Wind Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Tak to juz jest, ze "szewc bez butow chodzi" ;) wiec i fotograf raczej nie ma wlasnych fot :( Musialam sie niezle natrudzic, aby znalezc pare swoich ... BTW ten wielgachny plecak, ktory tkwi na moich plecach to sprzet foto a nie drugie sniadanie :lol: Quote
Recommended Posts