dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Patka napisał(a):E tam żartowałam niech chłopak ma cos z zycia ja tez wchodze jak siusia do kuwetki :wink: :D hi hi A co do rumenienia to tylko mentalnie :D :wink: haha ja mysle ze to rumienienie tylko mentalnie bo inaczej to bym sie ja zalamala ;) wiecej fot Quote
souris Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 olekg18 napisał(a):justa-tak tak kolega yhhhyy nie kłam a tak wogóle to czemu masz czesto podpis zdjecia ze mozna sie dowartosciować :roll: co ty od siebie chcesz ????? przeciez ładna jestes !!!! :D masz fajne policzki takie wypchane i ładne własnie są :D Komplement prosty i z klasą. Nie mogłam się powstrzymac żeby nie skomentować. Takie powinny być. Justa dziewczyno nie ma brzydkich kobiet, tylko niektórzy nie potrafią dostrzec ich piękna 8) Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ło jejku... Nie wiem co powiedzieć... :o Quote
ajka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Nic nie mówić, tylko się cieszyć, kurcze ja nawet za młodu nie miałam taaaakich włosów! Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 :oops: :oops: :oops: Experymenty, experymenty... chyba Was zamęczę :evilbat: Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Justa takie męczarnie moge przeżywać co dnia i to kilka razy urocze fotki i boskie kompementy pod Twoim adresem super mi się podobają. Wojtek no wiesz własnie próbowałam go od siebie oderwać nie widzisz że czytałam a to on mnie napstował .... :wink: :lol: Quote
anetta Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Wow, ale smieszna fotka :angel: A co to? Obraczka? 8) :lol: Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Brak mi słów do Was :oops: Coś mnie tak wzięło na to męczenie i na fotografowanie, więc jesio jedna :evilbat: W końcu mi się znudzi, nie martwcie się :evilbat: Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 anetta napisał(a):A co to? Obraczka? 8) :lol: Nawet dwie :lol: 8) Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 super Justa powinnas juz wiedziec ze na GD siedza pokretasy co by cale dnie zdjecia ogladaly ;) hihihihihihihi Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Nio zdążyłam się zorientować ;) Dlatego wyleczę Was z nałogu i dzisiaj więcej fot nie będzie ;) :angel: Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 No dobra moja kolej, ale do wiosny musi wam starczyć :wink: :D Wakacyjna Patka Nie ma nastroju na fotki :D swoje ale zwierzaków zawsze :D Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 ohhhhhhhhhhhh Patka dlaczego do wiosny ma starczyc zdjecie za zdjecie ;) ? bo widze ze motywacji nie ma ;) hihihihihi Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Jakie ciepełkoooo :angel: A mnie się zawsze podobay fryzurki "wiatrem targane" ;) Szkoda, że z moich włosinków to nie bardzo da sie takie coś zrobić... Wogóe to ja ich ściąć nie mogę, bo mam taaaaaaaaką szopę :o Patka siuuuuper!!! :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 a ja sobie musialam jeszcze raz looknac 8) Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Justa to zalezy tylko od dobrego fryzjera - ja mam druty nieukładne, ale ta fryzura jest super teraz zapuszczam włosy ale tez mam ciete odpowiednio :D Dziekuje miło, że wam się podoba :D Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Oj Dbsst Ty wiesz jak sie podchlibic :wink: :lol: Kochana :beerchug: Quote
Wind Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Noooo Patka ... niezla fota i piekna opalenizna :-) Tylko tak troche groznie spogladasz w ten obiektyw ... co najmniej jakbys sobie myslala "nooo dobra, jak juz musisz robic to zdjecie, to rob! Byle szybko!" ;) Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Patka napisał(a):Oj Dbsst Ty wiesz jak sie podchlibic :wink: :lol: Kochana :beerchug: :o ze co ze ja ;) :popcorn: prawde gadam Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Wind Z Twoich ust raczej klawiaturki ;) bardzo miło to słyszec, że fotka Ci się widzi :wink: Dbsst no dobra ja Ciebie tez :buzi: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Patka napisał(a):Dbsst no dobra ja Ciebie tez :buzi: no tak zdecydowanie lepiej :buzi: Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Tylko ciiiiii bo jak się nasi TZ dowiedzą ...... :wink: :lol: Quote
Recommended Posts