Wojtek Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 dbsst, Ty to się lubisz pośmiać... :D Wesoła dziewczyna z Cię :D Quote
Pasavera Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Debest to Ty? :o Ostatni samuraj normalnie :lol: 8) :wink: Quote
malawaszka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 buuuahahaha Osama bin Debest :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 HAhahahahah nie ladnie tak ostrymi narzedziami wywijac...krzywde sobie zrobisz...i ta pukawaka na dodatek :o Teraz juz mozesz wychodzic na spacerki po polnocy 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 hahaha marze o takiej masce bez kitu :D Quote
dbsst Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 no i instruktaz dla pacjetow ;) i to na tyle mnie na jakis czas na dgm ;) w sensie zdjec oczywiscie :D Quote
Dalma&Maja Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 dbsst napisał(a):dzieki za uznanie mego stroju takie sa wymogi uni i tak teraz bedziemy pracowac z pacjetami hahahahhaha szczegolnie z tymi upierdliwymi Wymogi Unii powiadasz...? :lol: A z jakimi pacjentami? bo Dalma ciekawa jest :evilbat: :wink: Tajdzi, Tanita, Petra, Pasz, Zielucha, Justa, Pasavera, Dbsst :angel: :D :P :wink: Suuuuper! I poproszę więęęęcej :lol: Quote
souris Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Dbsst pierwszy raz naprawdę zrozumiałam co to znaczy "morderczy błysk ostrza" :lol: :lol: :lol: aż ciarki przechodzą :wink: Pas jesteś bezkonkurencyjna śmiałam się z pierwszej fotki ( bolesnej :lol: ) kilka minut, rany boskie chyba nigdy w życiu tak się nie śmiałam i ten komentarz, genialny, sedno, cudo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 :cunao: nio to siem ciesze, że teroche się pośmialiście ze mnie :lol: :wink: Ale już więcej takich fot nie mam niestety 8) Quote
wini Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Pas pierwsza fota super ja raczej wspołczułem upadku ale jak pierszy raz zobaczyłem spadłem z krzesla Quote
souris Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Nie chciałam się przyznawać ale ja też miałam bliższy kontakt z podłogą :lol: :lol: :lol: wini nie jesteś sam :lol: :lol: Pas czemuuu ? Odbierasz nam rozrywkę... :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
dbsst Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Dalma&Maja napisał(a):dbsst napisał(a):dzieki za uznanie mego stroju takie sa wymogi uni i tak teraz bedziemy pracowac z pacjetami hahahahhaha szczegolnie z tymi upierdliwymi Wymogi Unii powiadasz...? :lol: A z jakimi pacjentami? bo Dalma ciekawa jest :evilbat: :wink: Tajdzi, Tanita, Petra, Pasz, Zielucha, Justa, Pasavera, Dbsst :angel: :D :P :wink: Suuuuper! I poproszę więęęęcej :lol: hahah ze wszelkiego rodzaju polamancami neurologicznymi kardoilogicznymi mlodymi starymi itd itd ;) wpadasz na jakies uzdrowienie do mnie bin dbsst hahhaha Quote
Dalma&Maja Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Dbsst, czyli Pani Doktor? 8) :lol: Quote
Pasavera Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 souris napisał(a):Pas czemuuu ? Odbierasz nam rozrywkę... :lol: :lol: :lol: :wink: Co za dużo to nie zdrowo :evilbat: :lol: :evilbat: Ale czekamy na Twoje foty :wink: :calus: Quote
Patka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 dziewczynki ale się wozicie :D :lol: niezłe foty oby tak dalej a co bedzie wiosną :D :wink: Quote
Cola Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 dbsst haha....jakie masz demoniczne fotaski :cunao: Ten błysk ostrza...i w oczku.... :wink: Pacjenci bójcie się :lol: Quote
Patka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Cola ale z drugiej strony jak ktos zobaczy fotki Dbsst autorstwa Wind, to wszyscy beda chcieli byc pacjentami pani doktór :wink: Dbssst :D :D :D Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 o rany do doktorstwa to mi jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuzo brakuje ;) ale kiedys czemu nie hihihihihihi Quote
Wojtek Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 dbsst, proszę musisz mnie wyleczyć! Lata mi powieka! O tak: :wink: :wink: :wink: :wink: Kurde mol, czy to coś poważnego??? Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='Wojtek']dbsst, proszę musisz mnie wyleczyć! Lata mi powieka! O tak: :wink: :wink: :wink: :wink: Kurde mol, czy to coś poważnego??? olalala to bardzo powazne koniecznie musisz umiescic zdjecie w GD przed lataniem powieki i po napadzie abym mogla ocenic dokladne polozenie powieki wzgledem brwi oraz zaobserwowac amplitude wychylenia dragajec powieki w stosunku do oka zdrowego oraz wychyla galki ocznej i jej rzut na dalesze losy dogomanii wiec szybciorem wplepiaj fotki jesli kcesz byc uzdrowiony a potem przyloz rece do monitorka i na moje konto przeslij odpowiednia kwote ;) 8) :lol: Quote
Dalma&Maja Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Dbsst, no nie wytrzymam............ :lol: :lol: :lol: Na dogomanii kasę wyłudzać za jakieś szarlataństwa... 8) :wink: Nie ładnie, oj nie ładnie... :evilbat: A tak naprawdę to będziesz lekarzem? :P Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Dalma&Maja napisał(a):Dbsst, no nie wytrzymam............ :lol: :lol: :lol: Na dogomanii kasę wyłudzać za jakieś szarlataństwa... 8) :wink: Nie ładnie, oj nie ładnie... :evilbat: A tak naprawdę to będziesz lekarzem? :P haha jak sie juz zdecyduje to bede doktorem nawet a narazie dajcie mi obronic magistra hihihihi Quote
olekg89 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 http://poczta.o2.pl/zal/d,509,2,/olek+i+kaja.jpg to ja i mój ekhmm ''onek''!!!!!!!!!! moim zdjęciem mozna sie dowartosciowac bzydall Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 niestety nic nie widac pokazuje sie miejsce na login na skrzynke tlenowa musisz zmienic adres fotki ;) Quote
Recommended Posts