Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HAhahahahah nie ladnie tak ostrymi narzedziami wywijac...krzywde sobie zrobisz...i ta pukawaka na dodatek :o
Teraz juz mozesz wychodzic na spacerki po polnocy 8) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
dzieki za uznanie mego stroju takie sa wymogi uni i tak teraz bedziemy pracowac z pacjetami hahahahhaha szczegolnie z tymi upierdliwymi

Wymogi Unii powiadasz...? :lol: A z jakimi pacjentami? bo Dalma ciekawa jest :evilbat: :wink:

Tajdzi, Tanita, Petra, Pasz, Zielucha, Justa, Pasavera, Dbsst :angel: :D :P :wink: Suuuuper! I poproszę więęęęcej :lol:

Posted

Dbsst pierwszy raz naprawdę zrozumiałam co to znaczy "morderczy błysk ostrza" :lol: :lol: :lol: aż ciarki przechodzą :wink:

Pas jesteś bezkonkurencyjna śmiałam się z pierwszej fotki ( bolesnej :lol: ) kilka minut, rany boskie chyba nigdy w życiu tak się nie śmiałam i ten komentarz, genialny, sedno, cudo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Nie chciałam się przyznawać ale ja też miałam bliższy kontakt z podłogą :lol: :lol: :lol: wini nie jesteś sam :lol: :lol:

Pas czemuuu ? Odbierasz nam rozrywkę... :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

Dalma&Maja napisał(a):
dbsst napisał(a):
dzieki za uznanie mego stroju takie sa wymogi uni i tak teraz bedziemy pracowac z pacjetami hahahahhaha szczegolnie z tymi upierdliwymi

Wymogi Unii powiadasz...? :lol: A z jakimi pacjentami? bo Dalma ciekawa jest :evilbat: :wink:

Tajdzi, Tanita, Petra, Pasz, Zielucha, Justa, Pasavera, Dbsst :angel: :D :P :wink: Suuuuper! I poproszę więęęęcej :lol:

hahah ze wszelkiego rodzaju polamancami neurologicznymi kardoilogicznymi mlodymi starymi itd itd ;) wpadasz na jakies uzdrowienie do mnie bin dbsst hahhaha

Posted

[quote name='Wojtek']dbsst, proszę musisz mnie wyleczyć! Lata mi powieka! O tak: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kurde mol, czy to coś poważnego???
olalala to bardzo powazne koniecznie musisz umiescic zdjecie w GD przed lataniem powieki i po napadzie abym mogla ocenic dokladne polozenie powieki wzgledem brwi oraz zaobserwowac amplitude wychylenia dragajec powieki w stosunku do oka zdrowego oraz wychyla galki ocznej i jej rzut na dalesze losy dogomanii

wiec szybciorem wplepiaj fotki jesli kcesz byc uzdrowiony a potem przyloz rece do monitorka i na moje konto przeslij odpowiednia kwote ;) 8) :lol:

Posted

Dbsst, no nie wytrzymam............ :lol: :lol: :lol:

Na dogomanii kasę wyłudzać za jakieś szarlataństwa... 8) :wink: Nie ładnie, oj nie ładnie... :evilbat:

A tak naprawdę to będziesz lekarzem? :P

Posted

Dalma&Maja napisał(a):
Dbsst, no nie wytrzymam............ :lol: :lol: :lol:

Na dogomanii kasę wyłudzać za jakieś szarlataństwa... 8) :wink: Nie ładnie, oj nie ładnie... :evilbat:

A tak naprawdę to będziesz lekarzem? :P

haha jak sie juz zdecyduje to bede doktorem nawet a narazie dajcie mi obronic magistra hihihihi