kingula Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Wszystkie dzidzie sa mniam :loveu: A trenowalam w Palacu Kultury 7 lat az mnie wyrzucili bo za stara juz bylam :cry: Teraz tez czasami sobie nogami pomacham, tyle ze w malutkim mieszkaniu... :( A to biurko, a to lozko a to parapet przeszkadza :P Quote
dbsst Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 naturalnaja zgadnijcie kto to ;) Wojtek moja kominiara jest a Twoja Quote
souris Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Basenji rany boskie co Ty z tym psem wyprawiasz ?! :o Kingula prześliczen fotki, Patka ma rację to z TZ jest takie cieplutkie i urocze... jednym słowem chcemy więcej... :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 :cunao: debeściaro :cunao: ledwo Cię poznałam. Superancka fotka Quote
Wind Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 kingula, :o :o :o Alez jestes rozciagliwa :o :D :D BTW z dlugimi lepiej! :-) dbsst, Ales sie zakamuflowala :lol: :D Quote
mrowka Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 debest :lol: :lol: :lol: coz za ubranko :lol: Kingula :o ja ledwo sie schylic moge bo juz mnei cos boli.. :roll: A o takich wygibasach to tylko pomarzyc moge :wink: Fiuu, fiuu niezla z Ciebie laska 8) Quote
Dalma&Maja Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Kungula, ale laska z Ciebie! :P Zasuwaj do Wind, bo przecież taka uroda nie może się zmarnować... :wink: I jeszcze jeśli dobrze widzę w Wawce mieszkasz.. :lol: Moim zdaniem w długich włosach Ci lepiej. :D Ja chę więcej fot!! Dbsst, Ty służysz w jakichś oddziałach specjalnych? 8) :) Quote
Basenji Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='souris']Basenji rany boskie co Ty z tym psem wyprawiasz ?! :o :lol: To nasza codzienna porcja bijatyki. Ktoś z inspektorem musi ćwiczyć Martial arts. U - ukochana/y M - miła/y Mż - mąż Żn - żona D - dziewczyna F - chłopak MKŻ - moja kochana żona. Zdrówko Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ale na tych zdjeciach Kingula ma krótkie albo półkrótkie wloski!!! Nie ma z takimi jak ma traz ;) A mnie się właśnie z takimi jakie są na djęciach podoba :) :wink: Quote
kingula Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Oj teraz to i ja sie troche "zastalam" :oops: :oops: Rzesz w morde zalali nas dzis sasiedzi, wsciekla jestem jak bak :evilbat: :evil: :wallbash: Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 A nasi mają chyba jakąś siłownię :( coś tak chrup chrup chruuuuup siuuuurp robi :roll: Kingula, bardzo mi przykro :cry: Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 No to chyba pora pokazać tajdzi? :oops: 8) No to tajdzi złapana na buszowaniu na dogomanii ;) łomatkoooo złapali mnie na gorącym uczynkuuu haj a to w pełnej okazalości :lol: 8) Quote
kingula Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 :roflt: ale fajne foteczki, Tajdzi widze ze taki komputerowiec z Ciebie jak i ze mnie :P jak jestem w domu to tylko przed kompem :lol: Dawaj szybko wiecej fotek... 8) Quote
tanita Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 tajdzi jak miło Cię zobaczyć. Cały dzień człowiek wymienia ri-posty z taką tajdzi a wieczorem widzi ją już jak żywą :D 8) Bardzo sympatycznego masz buziaka, co widać chociażby po tym jednym wesołym oczku :D Quote
Petra_ Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Tajdzi Rany misia!To Ty? :evilbat: Się nie martw tą manią komputerową,wszystkim nam dolega tu to samo :) Quote
Wind Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 tajdzi, :lol: A mnie w topiku napisalas, ze zdjecia pokazujace kogos naturalnie z iskra w oku ukazuja najwiecej :cunao: :cunao: :cunao: Jak rozumiem swoimi fotami, chcialas taka "naturalnosc" pokazac! Skoro taka jest potrzeba dogo, to juz wszystkie sesje Dogomaniaczek bede robic rzutem obiektywu w plecy ... no dobra ... moze pokaze jedno oko ukryte we wlosach :cunao: :cunao: :cunao: Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Wind']... no dobra ... moze pokaze jedno oko ukryte we wlosach #cunao #cunao #cunao A ja myślałam,. że powiesz, że chcesz mnie na sesji :cry: [quote name='Petrusia'] Tajdzi Rany misia!To Ty? #Evil Bat Się nie martw tą manią komputerową,wszystkim nam dolega tu to samo Jap :) to ja :) ano jakoś wszystkie zadogomacone jesteśmy. Musimy się zapisać do ADG (Anonimowa Dogomania ;)) tajdzi jak miło Cię zobaczyć. Cały dzień człowiek wymienia ri-posty z taką tajdzi a wieczorem widzi ją już jak żywą Bardzo sympatycznego masz buziaka, co widać chociażby po tym jednym wesołym oczku Do towojej dyspozjycji ... to oczko ofkors ;) Quote
tanita Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 tajdzi napisał(a):Do towojej dyspozjycji ... to oczko ofkors ;) To ja poproszę drugie do kompletu 8) Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='tanitka']To ja poproszę drugie do kompletu 8) Tanitko, dla Ciebie wszystko 8) :wink: Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ty mi tu nie mędrkuj, tylko SIEBIE pokazuj 8) :wink: Quote
Recommended Posts