Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lovelas']http://foto.anyfiles.pl/public/img/LPIC8393_0.jpg
O jaaaa... Jaki to kolor oczu?! Żółto- zielone?! :loveu:
ogolnie to ja mam dziwne oczy :lol: wczoraj sie z kolezanka im przygladalysmy to mam tak: przy źrenicy mam żółte później niebieskie a obramówka jest zielona xD ( a na codzien mam niebieskie :lol:)
[quote name='elinka']w twoich oczach odbija się kolor nieba i zieleni drzew

^^

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Isadora7']pewnie na miotle:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

osz TY WREDNA BABO!!!! :mad::mad::mad:
ja Cię dojadę na wątku Majkowych grubasków...., zobaczysz :eviltong::eviltong::eviltong:

lilo?? a jak :cool3:???

Posted

mysle ze każdy z nas ma tak ze na dogomanii idzie tropem pewnych watkow i niktorzy dogomaniacy sie na nich przewijaja a z niktorymi wogole sie nie spotykamy mimo ze sa bardzo aktywni , i chcac nie chcac zastanawiamy sie jak inni wygladaja ;)

Posted

[quote name='lilo']Hahaha - a tu akurat nieprawda , wyobrażałam sobie drobniutka blondyneczke z różowymi policzkami :) cos jak Cameron Diaz ;p[/QUOTE]
eeehheheh no to teraz zemdlałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba jesteś jedyna.. z reguły mają mnie za wredną upierdliwą jędze co wali prosto z mostu i mówi co myśli bez owijania w bawełnę :roll:

Posted

A to wiesz cicha woda...;) a najwieksze niewiniatka to czesto niezłe jędze hahah . A mowienie co sie mysli to bardzo dobra cecha , zazdrosze jej tym co to potrafia.

Posted

[quote name='lilo']A to wiesz cicha woda...;) A mowienie co sie mysli to bardzo dobra cecha , zazdrosze jej tym co to potrafia.[/QUOTE]

tia.. jeno niestety wrogów masz wtedy na pęczki.. bo jednak mimo tego co każdy twierdzi, ludzie nie lubią jak im sie mówi co się myśli, o chyba, ze jest to coś po ich myśli ;)

Posted

[quote name='lilo']Hahaha - a tu akurat nieprawda , wyobrażałam sobie drobniutka blondyneczke z różowymi policzkami :) cos jak Cameron Diaz ;p

Ja od początku sobie wyobrażałam jako babę -harpagona:megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='Asior']osz TY WREDNA BABO!!!! :mad::mad::mad:
ja Cię dojadę na wątku Majkowych grubasków...., zobaczysz :eviltong::eviltong::eviltong:

lilo?? a jak :cool3:???

A już się boję, a zemsta za "pierdziu, jasiu" musiała być :evilbat::evilbat::evilbat:

[quote name='Asior']eeehheheh no to teraz zemdlałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba jesteś jedyna.. z reguły mają mnie za wredną upierdliwą jędze co wali prosto z mostu i mówi co myśli bez owijania w bawełnę :roll:

te dwa słowa idealnie pasują do Ciebie buahahahahahahahaah

Posted

Tylko wiesz , jak sie ma mieekie serce to trzeba miec twarda du.ę . Najlepiej jasno i wyraznie wyraic swoje zdanie bo potem sa niedomowienia a wiele osob wykorzystuje brak pewnosci siebie u innych osob. Wiem jak to jest nieraz juz ktos mi napluł w kasze bo ja nie chciałam mu robic przykrosci albo prowokowac konfliktów.

Posted

[quote name='lilo']A mozesz mi dac przyspieszony kurs opier... . Ewentualne dochody z kursu przekazemy na wybrany cel ;)[/QUOTE]

To chyba trzeba mieć wrodzone. Ale może spróbuj jakoś mnie zaczepić:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Pogniewacie się jak wstawię jeszcze jakieś swoje zdjęcia? ;)

tia. komentować chyba nie muszę xd

niezwykle inteligentnie weszłam na jakąś ruderę, a później zabawiałam się w Spiderwomen, skacząc z niej. Bogu dzięki skończyło się tylko na żwirze w ręce. Rada dla innych - okulary przeciwsłoneczne przekłamują wysokość.. :roll: x]

No i jedno poważne, ot co : D

Mam jeszcze dwa fajne zdjęcia.. Jak mi paw je z ręki.. ale tu i tak już za dużo swoich wstawiam :eviltong:

No to właśnie tak mi minął edukacyjny wyjazd ze szkołą na Majorke.. :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
osz WY zołzy jedne :mad::mad::mad:

A gdzie Asiorku miotłą parkujesz ? Jak byłam u Ciebie to tam na parkingach i ulicach nawat dżdżownica między pojazdami się nie przeciśnie:evil_lol:
Wiem :PROXY5: parkujesz miotełke na dachu :diabloti:

Posted

[quote name='Asior']Grosziwo... i Ty BRUTUSIE?????

normalnie się obrażam...o!!!

Ty się obrazisz ? :megagrin:
Chyba byś Asiorem musiała nie być :evil_lol:
A jakby już ci taka myśl do tej szalonej łepetyny przyszła to obiecuję ... podprowadzę Ci miotłę ...moja już trochę szwankuje :diabloti: