HuSkYy-Paulina-94 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='lovelas']http://foto.anyfiles.pl/public/img/LPIC8393_0.jpg O jaaaa... Jaki to kolor oczu?! Żółto- zielone?! :loveu: ogolnie to ja mam dziwne oczy :lol: wczoraj sie z kolezanka im przygladalysmy to mam tak: przy źrenicy mam żółte później niebieskie a obramówka jest zielona xD ( a na codzien mam niebieskie :lol:) [quote name='elinka']w twoich oczach odbija się kolor nieba i zieleni drzew ^^ Quote
Isadora7 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='lilo']Asior inaczej sobie Ciebie wyobrazałam :) heheh pewnie na miotle:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
lilo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Hahaha - a tu akurat nieprawda , wyobrażałam sobie drobniutka blondyneczke z różowymi policzkami :) cos jak Cameron Diaz ;p Quote
Asior Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Isadora7']pewnie na miotle:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: osz TY WREDNA BABO!!!! :mad::mad::mad: ja Cię dojadę na wątku Majkowych grubasków...., zobaczysz :eviltong::eviltong::eviltong: lilo?? a jak :cool3:??? Quote
lilo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 mysle ze każdy z nas ma tak ze na dogomanii idzie tropem pewnych watkow i niktorzy dogomaniacy sie na nich przewijaja a z niktorymi wogole sie nie spotykamy mimo ze sa bardzo aktywni , i chcac nie chcac zastanawiamy sie jak inni wygladaja ;) Quote
Asior Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='lilo']Hahaha - a tu akurat nieprawda , wyobrażałam sobie drobniutka blondyneczke z różowymi policzkami :) cos jak Cameron Diaz ;p[/QUOTE] eeehheheh no to teraz zemdlałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba jesteś jedyna.. z reguły mają mnie za wredną upierdliwą jędze co wali prosto z mostu i mówi co myśli bez owijania w bawełnę :roll: Quote
lilo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A to wiesz cicha woda...;) a najwieksze niewiniatka to czesto niezłe jędze hahah . A mowienie co sie mysli to bardzo dobra cecha , zazdrosze jej tym co to potrafia. Quote
Asior Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='lilo']A to wiesz cicha woda...;) A mowienie co sie mysli to bardzo dobra cecha , zazdrosze jej tym co to potrafia.[/QUOTE] tia.. jeno niestety wrogów masz wtedy na pęczki.. bo jednak mimo tego co każdy twierdzi, ludzie nie lubią jak im sie mówi co się myśli, o chyba, ze jest to coś po ich myśli ;) Quote
Isadora7 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='lilo']Hahaha - a tu akurat nieprawda , wyobrażałam sobie drobniutka blondyneczke z różowymi policzkami :) cos jak Cameron Diaz ;p Ja od początku sobie wyobrażałam jako babę -harpagona:megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='Asior']osz TY WREDNA BABO!!!! :mad::mad::mad: ja Cię dojadę na wątku Majkowych grubasków...., zobaczysz :eviltong::eviltong::eviltong: lilo?? a jak :cool3:??? A już się boję, a zemsta za "pierdziu, jasiu" musiała być :evilbat::evilbat::evilbat: [quote name='Asior']eeehheheh no to teraz zemdlałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba jesteś jedyna.. z reguły mają mnie za wredną upierdliwą jędze co wali prosto z mostu i mówi co myśli bez owijania w bawełnę :roll: te dwa słowa idealnie pasują do Ciebie buahahahahahahahaah Quote
lilo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Tylko wiesz , jak sie ma mieekie serce to trzeba miec twarda du.ę . Najlepiej jasno i wyraznie wyraic swoje zdanie bo potem sa niedomowienia a wiele osob wykorzystuje brak pewnosci siebie u innych osob. Wiem jak to jest nieraz juz ktos mi napluł w kasze bo ja nie chciałam mu robic przykrosci albo prowokowac konfliktów. Quote
lilo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A mozesz mi dac przyspieszony kurs opier... . Ewentualne dochody z kursu przekazemy na wybrany cel ;) Quote
Isadora7 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='lilo']A mozesz mi dac przyspieszony kurs opier... . Ewentualne dochody z kursu przekazemy na wybrany cel ;)[/QUOTE] To chyba trzeba mieć wrodzone. Ale może spróbuj jakoś mnie zaczepić:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Isadora7']pewnie na miotle:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a wiesz ze ja tez sobie tak ja wyobrazalam ?:diabloti::evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pogniewacie się jak wstawię jeszcze jakieś swoje zdjęcia? ;) tia. komentować chyba nie muszę xd niezwykle inteligentnie weszłam na jakąś ruderę, a później zabawiałam się w Spiderwomen, skacząc z niej. Bogu dzięki skończyło się tylko na żwirze w ręce. Rada dla innych - okulary przeciwsłoneczne przekłamują wysokość.. :roll: x] No i jedno poważne, ot co : D Mam jeszcze dwa fajne zdjęcia.. Jak mi paw je z ręki.. ale tu i tak już za dużo swoich wstawiam :eviltong: No to właśnie tak mi minął edukacyjny wyjazd ze szkołą na Majorke.. :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cieplutkaa., bardzo fajne zdjęcia! ;) A tu wyglądasz jak byś nie miała piersi! :evil_lol::evil_lol: http://lh3.ggpht.com/_FyNtNmwcbQo/S_larpzjXiI/AAAAAAAACYM/Mg9KvgGuiGI/s512/DSC00535.JPG Quote
Asior Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a wiesz ze ja tez sobie tak ja wyobrazalam ?:diabloti::evil_lol: osz WY zołzy jedne :mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a wiesz ze ja tez sobie tak ja wyobrazalam ?:diabloti::evil_lol: No to znaczy ze coś w tym jest. Pewnie parkuje gdzieś miotłe Quote
Grosziwo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Asior napisał(a):osz WY zołzy jedne :mad::mad::mad: A gdzie Asiorku miotłą parkujesz ? Jak byłam u Ciebie to tam na parkingach i ulicach nawat dżdżownica między pojazdami się nie przeciśnie:evil_lol: Wiem :PROXY5: parkujesz miotełke na dachu :diabloti: Quote
Asior Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Grosziwo... i Ty BRUTUSIE????? normalnie się obrażam...o!!! Quote
Grosziwo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Asior']Grosziwo... i Ty BRUTUSIE????? normalnie się obrażam...o!!! Ty się obrazisz ? :megagrin: Chyba byś Asiorem musiała nie być :evil_lol: A jakby już ci taka myśl do tej szalonej łepetyny przyszła to obiecuję ... podprowadzę Ci miotłę ...moja już trochę szwankuje :diabloti: Quote
Asior Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 pfffffffffff mam swoją.. z napędem na tył :eviltong: Quote
Grosziwo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Asior napisał(a):pfffffffffff mam swoją.. z napędem na tył :eviltong: No i właśnie dlatego ci ją podprowadzę jak sie na Grosziwko obrazisz:p Quote
Recommended Posts